Survivor: Η Πελαγία έδωσε τον Ανδρέα για υποψήφιο και το Twitter δεν πίστευε αυτά που άκουγε

Νατάσσα Σχοινά
Survivor: Η Πελαγία έδωσε τον Ανδρέα για υποψήφιο και το Twitter δεν πίστευε αυτά που άκουγε
Το «οργανωμένο σχέδιο» της Πελαγίας, η αντίδραση των παικτών και η κατακραυγή στο Twitter.

Αναστάτωση προκλήθηκε στο χτεσινό (13/2) επεισόδιο του Survivor με την ψηφοφορία των Μπλε να διχάζει τους παίκτες αλλά και το κοινό. Ο Ανδρέας βγήκε πρώτος υποψήφιος της ομάδας και κανείς δεν μπορούσε να κατανοήσει το σκεπτικό με βάση το οποίο πάρθηκε αυτή η απόφαση.

Συνδυαστικά με αυτό, όμως, τα «βέλη» στράφηκαν προς την Πελαγία, η οποία κατηγορήθηκε για οργανωμένο σχέδιο, ότι δηλαδή προετοίμασε παρασκηνιακά την ψηφοφορία κατά του Ανδρέα για να σωθεί η ίδια, ενώ τα λεγόμενά της ότι ο Αντρέας είναι ο χειρότερος παίκτης της ομάδας κατακρίθηκαν τόσο από την Κόκκινη ομάδα όσο και από μερικούς συμπαίκτες της.

Η Πελαγία εξήγησε γιατί θεωρεί τον Ανδρέα ως τον πιο αδύναμο παίκτη

Η Πελαγία εξήγησε στον Γιώργο Λιανό το σκεπτικό με το οποίο ψήφισε τον Ανδρέα, καθώς και το γιατί πιστεύει ότι εκείνος είναι ο πιο αδύναμος παίκτης της ομάδας, αρνούμενη κατηγορηματικά ότι υπάρχει στρατηγική και σχέδιο για να σωθεί η ίδια.



«Θεωρώ ότι δεν είμαι ο πιο αδύναμος κρίκος. Θεωρώ πως ο Ανδρέας έχει υψηλά στατιστικά, αλλά είναι τρεις εβδομάδες εδώ. Έχει πολύ λιγότερες συμμετοχές, οπότε και νίκες πολύ λιγότερες. Άρα δεν είναι αρκετά σαφές το αποτέλεσμα. Ίσα ίσα, θεωρώ προσωπικά ότι έχω μεγάλη άνοδο και στα run που τρέχουμε, αλλά αν ο Σάββας ή κάποιος άλλος θεωρεί κάτι άλλο… Προσωπικά θεωρώ ότι ο Ανδρέας, λόγω του άγχους του αλλά και λόγω της όχι και τόσο έντονης ταχύτητάς του είναι ο πιο αδύναμος παίκτης. Όσον αφορά σε αυτό που υπονόησε ο Αντρέας, ότι ο Σάββας θα δώσει εμένα, άρα εμείς θέλαμε να βγάλουμε πιο αδύναμο για να μείνω σίγουρα εγώ με λίγα λόγια, είναι κάτι που δεν ξέρουμε αν ισχύει όπως έχουμε δει σε πολλά πράγματα εδώ μέσα. Έχουν φύγει παίκτες που θεωρούνται δυνατοί ή όχι. Δεν υπάρχει σχέδιο από πίσω», είπε η Πελαγία.

Ο Σπύρος εξεπλάγη

Ο Σπύρος πήρε τον λόγο μετά την ψηφοφορία και εξήγησε πως αυτή η απόφαση είναι λάθος, καθώς ο ίδιος είναι πιο αδύναμος παίκτης και αναλαμβάνει και μέρος των ευθυνών για το σερί με τις ήττες των Μαχητών.



«Επειδή το αγωνιστικό είναι το μείζον θέμα της ομάδας μας μετά από 20 μέρες μεγάλης πείνας, έχω βγει επανειλημμένως και έχω πει ότι πραγματικά αναλαμβάνω ό,τι ευθύνη μού αναλογεί απέναντι σε όλο αυτό το σερί 20 ημερών που αφορά στις ήττες της ομάδας μου. Ακόμα κι αν έχω φέρει 2-3 νίκες τις τελευταίες μέρες. Εγώ περίμενα να ψηφίσουν εμένα και όχι να νιώθω ότι θα ξαναδικηθεί ένας άνθρωπος, ο οποίος μόλις ήρθε και πολύ φιλότιμα και με περίσσια τεχνική και με μεγάλη αντίληψη έχει καταφέρει να φέρει πολύτιμες νίκες στην ομάδα μας. Εγώ εξεπλάγην», είπε ο Σπύρος.

Ο λόγος στον Ανδρέα

Ο Ανδρέας όχι απλώς έδειξε τη δυσαρέσκειά του για το αποτέλεσμα, αλλά κατηγόρησε ξεκάθαρα την Πελαγία για οργανωμένο σχέδιο. Ο παίκτης ισχυρίστηκε πως υπάρχει λόγος πίσω από το γεγονός ότι δεν έχει βγει ποτέ υποψήφια και αυτός δεν είναι η καλή της απόδοση στα αγωνίσματα.



«Μου κάνει τεράστια εντύπωση πώς γίνεται δύο μήνες Survivor, η Πελαγία να μην έχει βγει ούτε μία φορά υποψήφια, παρότι είναι δεδομένα ο πιο αδύναμος κρίκος μαζί με τον Σπύρο και συνολικά να έχει πάρει 2, 3, 4 ψήφους. Αυτό σημαίνει ότι κάτι πάει πολύ καλά, αλλά δεν είναι αγωνιστικό», είπε ο Ανδρέας.

Οι Κόκκινοι διαφωνούν με την απόφαση των Μπλε

Η Κόκκινη ομάδα πήρε τελικά τον λόγο και πολλοί ήταν οι παίκτες που εκφράστηκαν ανοιχτά για την απόφαση των Μπλε να βγάλουν τον Ανδρέα πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Ο Άρης, συγκεκριμένα, χαρακτήρισε άδικη την εν λόγω εξέλιξη: «Σε καμία περίπτωση. Δε θεωρώ ότι ο Ανδρέας είναι ο πιο αδύναμος παίκτης από τους Μαχητές. Θεωρώ ότι αδικείται. Είναι εδώ 22 ημέρες αν δεν κάνω λάθος. Είναι πολύ υψηλά τα στατιστικά του. Θεωρώ ότι κάνει λάθος η Μπλε ομάδα που βγάζει τον Ανδρέα πρώτο υποψήφιο».




Οι θεατές που παρακολουθούσαν τα τεκταινόμενα, έπιασαν τα πληκτρολόγια στο Twitter και άρχισαν να σχολιάζουν δίχως τέλος το «οργανωμένο σχέδιο» της Πελαγίας. Συνέχισε παρακάτω για να δεις μερικά από τα σχόλια που έγιναν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Survivor: Η τεράστια γκάφα της Μυριέλλας για το φαγητό εξόργισε το Twitter - Τι είπε στους Μπλε

Survivor: Αρχίζουν οι κόντρες έρχονται αλλαγές - Η Κάτια Ταραμπάνκο έγινε η «βασίλισσα» του Twitter

Survivor: Διπλό πανηγύρι στο Twitter για την αποχώρηση του Λάμπρου και την είσοδο της Κάτιας