Σασμός: Ντύνεται γαμπρός ο Μαθιός - Η πρόταση στη Βασιλική και η αντίδραση του Νικηφόρου

Κατερίνα Μπούσιου
Σασμός: Ντύνεται γαμπρός ο Μαθιός - Η πρόταση στη Βασιλική και η αντίδραση του Νικηφόρου

Καλλιόπη και Μαρίνα αντιμέτωπες και ήρθε η ώρα του αποχωρισμού για την οικογένεια Βρουλάκη. Η Θοδώρα ζητά άφεση αμαρτιών και ο Μάκης κάνει ένα λάθος. 

Χθες είδαμε μία πολύ συγκινητική στιγμή στον Σασμό του Alpha ανάμεσα στη Μαρίνα και στον Αντώνη, που ήταν στην ουσία η ώρα του αποχωρισμού τους. Σήμερα θα έχουμε άλλη μία σκηνή στην οικογένεια Βρουλάκη εξίσου με θλίψη, μία αναμέτρηση ανάμεσα σε Μαρίνα και Καλλιόπη που λένε ένα απλό εις το επανιδείν στην βεντέτα τους. Όμως τίποτε δεν μπορεί να συγκριθεί με όσα θα συμβούν στο μέλλον. Ραφτείτε. Ο Μαθιός ντύνεται γαμπρός.


https://www.instagram.com/tv/Ca5ZUMqFu27/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

I will be back

Αγκαλιές, χαιρετισμοί, δάκρυα και βλέμματα θλιμένα απόψε. Μαρίνα και Αργυρώ φεύγουν για τα Γιάννενα. Πριν φύγουν όμως, η Μαρίνα στο νεκροταφείο δίπλα από τον τάφο του γιού της, συναντά την Καλλιόπη και της τονίζει πως η νίκη της θα είναι σύντομη: «Τα κατάφερες να μας διώξεις. Αλλά να ξέρεις ότι θα γυρίσουμε πιο δυνατές» λέει η Μαρίνα και θα δείτε πως θα τον κρατήσει τον λόγο της.



Και όχι μόνο θα γυρίσουν δυνατές, αλλά θα είναι και δικαιωμένες και πιο ευτυχισμένες. Μη... δείτε απόψε το βλέμμα του Αντώνη που αποχαιρετά την Μαρίνα στο αεροδρόμιο, αν δεν είστε προετοιμασμένες να συγκινηθείτε. Μα τι ωραίοι ηθοποιοί ο Δημήτρης 'Ημελλος και η Μαρία Πρωτόπαππα σε αυτούς του ρόλους.



Η Θοδώρα έχει μία συνάντηση με τον παπά ο οποίος έχει γίνει πια ο ψυχολόγος του χωριού. Του λέει πως εκείνη φταίει για τον Πέτρο, πως θέλει να δώσει αυτό το όνομα στο παιδί της όταν γεννηθεί. Ο παπάς σοφά την συμβουλεύει για το αντίθετο. Θα αργήσει πολύ όμως η Θοδώρα να κάνει πράξη την ομολογία που επικαλείται απόψε.


https://www.instagram.com/p/CaxB3e_Ksva/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Μαθιός παίρνει τη μεγάλη απόφαση

Πλησιάζοντας στον ένα χρόνο από τον θάνατο του Στεφανή (που εκείνος τον δολοφόνησε μη ξεχνιόμαστε) ο Μαθιός, αποφασίζει να κάνει πρόταση γάμου στην Βασιλική. 'Αλλωστε και η Καλλιόπη τους είχε πει, πως όταν χρονίσει με το καλό ο Στεφανής, θα τους έδινε την ευχή της. Ο Μαθιός κάνει λοιπόν το επόμενο βήμα, η Βασιλική το καλοδέχεται, αλλά θα πρέπει να μιλήσουν πρώτα στον Νικηφόρο. Εύκολο ή δύσκολο; Ανάπαντεχο θα λέγαμε γιατί θα έχει κάποιες αντιρρήσεις.

Η απορία μας ακόμη δεν έχει λυθεί για το αν θα έχουμε αυτόν τον γάμο πριν την δολοφονήσει η Καλλιόπη. Προφανώς για τηλεοπτικούς και πιο εμπορικούς λόγους δεν θα έχουμε το γάμο. Αυτό λένε και οι τελευταίες μας πληροφορίες. Εκτός αν έχουμε πάλι αλλαγές της τελευταίας στιγμής. Για να δούμε τον Δημήτρη Λάλο επιτέλους με την γαμπριάτικη παραδοσιακή κρητική στολή. Χαρά μεγάλη για τις θαυμάστριες.

Στη photo gallery που ακολουθεί δείτε μερικά από τα χαρακτηριστικά χθεσινά σχόλια στο Twitter.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σασμός: Η Αργυρώ παντρεύεται τον Σταύρο και γίνεται μαμά πριν επιστρέψει ξαφνικά στην Κρήτη

Ο Δημήτρης Λάλος φωτογραφίζει τις γυναίκες της ζωής του και καμία από τις δύο δεν είναι η Βασιλική

Σασμός: Ο Μάκης εμφανίζεται για να εκδικηθεί και βάζει στόχο και τον Αστέρη