H Zoë Kravitz και ο Channing Tatum έτοιμοι για το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Τσακιρίδου Χριστίνα
H Zoë Kravitz και ο Channing Tatum έτοιμοι για το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Το ζευγάρι διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους και είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ.

Τρελαμένη από έρωτα είναι η πρωταγωνίστρια του «The Batman», Zoë Kravitz με τον σύντροφό της και επίσης ηθοποιό, Channing Tatum. Σύμφωνα με δηλώσεις ατόμων από το στενό τους περιβάλλον στην Pagesix, η ηθοποιός σχεδιάζει το μέλλον της στο πλευρό του γoητευτικού Channing.

Οι πρώτες φήμες για τη σχέση τους κυκλοφόρησαν τον Αύγουστο, μετά από μία βόλτα τους στη Νέα Υόρκη. Λίγο αργότερα, πηγή επιβεβαίωσε στο Entertainment Tonight πως οι ηθοποιοί είναι το νέο hot ζευγάρι της showbiz. Ο Channing Tatum ήταν παντρεμένος με την Jenna Dewan από το 2009 μέχρι το 2019. Έχουν αποκτήσει μια κόρη την Everly που είναι 8 ετών. Η Kravitz χώρισε οριστικά από τον Karl Gusman με το διαζύγιο να οριστικοποιείται πριν λίγους μήνες.

Τι κι αν εμφανίστηκαν μαζί στο Met Gala, Kravitz και Tatum δεν έκαναν κοινή εμφάνιση στο κόκκινο χαλί. Βρήκαν ωστόσο άλλο τρόπο να ικανοποιήσουν τους fans τους αφού τον Νοέμβριο ντύθηκαν Travis και Iris από το Taxi Driver και πήγαν σε Halloween party. Ο ηθοποιός μάλιστα δημοσίευσε για πρώτη φορά φωτογραφίες στο Instagram με την σύντροφό του, κάνοντας το δεσμό τους πιο...official.

robert pattinson zoe kravit photoshoot

Zoe Kravitz και Robert Pattinson σε steamy φωτογράφιση για την προώθηση του Batman

Zoë Kravitz και Channing Tatum είναι στα καλύτερά τους- Το ενδεχόμενο να κάνουν παιδί

«Τα πράγματα πάνε τέλεια με τον Channing και είναι απίστευτα χαρούμενη», αναφέρουν οι πηγές. «Είναι σε μια πολύ καλή πορεία η καριέρα της και εκείνος είναι ιδανικός για να γίνει μπαμπάς». Οι γονείς της Kravitz, Lisa Bonet και Lenny Kravitz, φέρεται να έχουν εκμυστηρευτεί ότι δεν θα τους πείραζε η κόρη τους να κάνει ένα παιδί άμεσα. Ωστόσο, η Kravitz σε δηλώσεις της το 2020 είπε ότι βρίσκει προσβλητικές τις ερωτήσεις σχετικά με το θέμα της μητρότητας.

https://www.instagram.com/p/CanaL_QJE2v/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Αυτή τη στιγμή, σίγουρα δεν είμαι έτοιμη να το κάνω αυτό μόνο λόγω δουλειάς και επίσης απλά, φίλε, δεν ξέρω, μου αρέσει ο ελεύθερος χρόνος μου», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η 33χρονη σε συνέντευξη.

Πηγή κεντρικής: yoxtitoxmi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: