Η Ελένη Μενεγάκη ευχήθηκε στη σύντροφο του γιου της με έναν ιδιαίτερο τρόπο για τα γενέθλιά της

Η Ελένη Μενεγάκη ευχήθηκε στη σύντροφο του γιου της με έναν ιδιαίτερο τρόπο για τα γενέθλιά της

Θα γίνει καλή πεθερά από ότι φαίνεται. Τα γενέθλια της Γαίας Μερκούρη και η φωτογραφία με την μικρή Μαρίνα. 

Η Γαία Μερκούρη, η μικρότερη κόρη της Δωροθέας Μερκούρη, έχει σήμερα τα γενέθλιά της και ο σύντροφος της 'Αγγελος Λάτσιος, της ευχήθηκε με τον καλύτερο τρόπο, με ειδική αφιέρωση, δημοσιεύοντας τις καλύτερες στιγμές τους. Αφιέρωση όμως της έκανε και η μαμά του, δηλαδή η Ελένη Μενεγάκη, δείχνοντας πως...εγκρίνει τη σχέση και την σύντροφο του γιου της, κάνοντας μία ιδιαίτερη προσφώνηση σε εκείνη. Ενώ σε ένα φωτογραφικό στιγμιότυπο βλέπουμε και την μικρότερη κόρη της Μαρίνα.


https://www.instagram.com/p/Ca9jcnlMk4N/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Χρόνια πολλά όμορφη»

'Ολοι γνωρίζουμε την ιδιαίτερη αδυναμία που έχει η Ελένη Μενεγάκη στον πρωτότοκο της οικογένειας γιο της, 'Αγγελο Λάτσιο. Ο οποίος είναι και το μοναδικό αγόρι ανάμεσα σε άλλα τρία κορίτσια, από τα παιδιά της παρουσιάστριας. Με δεδομένη αυτή την αγάπη που του έχει, την οποία έχει εκφράσει δημόσια αρκετές φορές, αυτόματα, καταλαβαίνουμε πως τα κριτήρια της για την γυναίκα που θα σταθεί στο πλευρό του, θα πρέπει να είναι αυστηρά. Το αντίθετο όμως συμβαίνει. Γιατί η Ελένη Μενεγάκη φαίνεται πως όχι μόνο γνωρίζει πολύ καλά τη Γαία, αλλά την εκτιμά. Και εκείνη λοιπόν με τη σειρά της, κάτω από την αφιέρωση που της έκανε ο γιος της, ποστάροντας κοινές φωτογραφίες τους, της έγραψε: «Χρόνια πολλά όμορφη».

eleni gaia

Η Ελένη έχει γνωρίσει την Γαία από τον πρώτο καιρό της σχέσης με το γιο της 'Αγγελο και την έχουν φιλοξενήσει αρκετές φορές και στα 'Αχλα της 'Ανδρου. Μάλιστα ο 'Αγγελος Λάτσιος είχε πάει στο νησί μαζί της και τον περασμένο μήνα όπου λόγω του ισχυρού χιονιά, είχαν αποκλειστεί για μερικές μέρες στο νησί.


https://www.instagram.com/p/CaUgN5Cs-mj/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στην ξενοδοχειακή μονάδα του Μάκη Παντζόπουλου και της Ελένης Μενεγάκη, έχει φιλοξενηθεί και η αδελφή της Γαίας, Ηλέκτρα, στο παρελθόν. Και μάλισα οι αδελφές Μερκούρη λατρεύεουν τη γιόγκα στη φύση, όπως είδαμε και από φωτογραφίες τους (δείτε στη photo gallery που ακολουθεί)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δημήτρης Κοντομηνάς: Το ξεχωριστό «αντίο» από την Ελένη Μενεγάκη και άλλους παρουσιαστές της tv

Η Λάουρα Λάτσιου γίνεται 17 ετών και η Ελένη Μενεγάκη έστειλε τις ευχές της στη μεγάλη της κόρη

Ζέτα Μισόκαλου: Η ευχή της Ελένης Μενεγάκη για τα γενέθλια της μαμάς της- Τι δεν κληρονόμησε