Η άγνωστη προδοσία του Pete Davidson που ο Kanye West δεν μπορεί να ξεπεράσει

Η άγνωστη προδοσία του Pete Davidson που ο Kanye West δεν μπορεί να ξεπεράσει

Ο ράπερ μάλλον δε θα συγχωρήσει ποτέ τον ηθοποιό για αυτό που έκανε.

Οριστικοποιήθηκε το διαζύγιο της Kim Kardashian με τον Kanye West και ο ράπερ δεν μπορεί να το συνειδητοποιήσει και να πάρει την απόφαση να πάει παρακάτω. Ο 44χρονος θέλει την πρώην σύζυγό του πίσω και ανά διαστήματα δε διστάζει ακόμα και δημόσια να το πει, χωρίς να σέβεται το γεγονός ότι η reality star έχει ξεκαθαρίσει τη θέση της και έχει προχωρήσει τη ζωή της με τον Pete Davidson.

«Οι συνεχείς επιθέσεις του Kanye εναντίον μου σε συνεντεύξεις και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι στην πραγματικότητα πιο βλαβερές από ό,τι μπορεί να είναι οποιοδήποτε TikTok για τη North. Ως γονέας, κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να προστατεύσω την κόρη μας, επιτρέποντάς της να εκφράσει τη δημιουργικότητά της στο μέσο που επιθυμεί με την επίβλεψη ενηλίκου - γιατί της φέρνει ευτυχία», είπε σε stories η Kim τον περασμένο Φεβρουάριο. Τα πράγματα, όμως, φαίνεται να είναι πιο σοβαρά για τον Kanye.



Ο Kanye West νιώθει προδομένος από τον Pete Davidson

Ο Kanye φαίνεται τώρα πως νιώθει προδομένος με την κατάσταση, όχι μόνο από την Kim αλλά και από τον Pete. Όπως μεταφέρουν οι πληροφορίες, ο ράπερ είχε γνωριστεί με τον ηθοποιό πολύ πριν ο τελευταίος αρχίσει να βγαίνει με την Kim και δεν περίμενε ότι θα σκεφτόταν να βγει με την σύζυγό του.

https://www.instagram.com/p/Ca2HTrlldjE
https://www.instagram.com/p/CasosYVuM_G

«Ο Kanye σίγουρα νιώθει προδομένος όσον αφορά στον Pete. Παρά τους δημόσιους αστεϊσμούς στο παρελθόν όταν ο Pete ήταν στο SNL, έγιναν φίλοι. Έκαναν παρέα με τον ίδιο κύκλο φίλων για χρόνια, οπότε ο Kanye ήξερε τον Pete πολύ πριν εκείνος αρχίσει να βγαίνει με την Kim. Έπειτα, το ότι ο Pete πήγε με την Kim στο ίδιο μέρος όπου τον (τον Kanye) είχε πάει η Kim για τα 40α του γενέθλια, πόνεσε πολύ. Ο Kanye, επίσης, νιώθει πως ήταν απίστευτα αγενές που άρχισαν να βγαίνουν πριν το διαζύγιό του με την Kim οριστικοποιηθεί. Πιστεύει ότι αυτή είναι μία γραμμή που δεν πρέπει να περάσεις. Ο Kanye δε θα είναι ποτέ καλά με τον Pete», είπε πηγή στο Hollywood Life.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Kim Kardashian κατάφερε με μία ατάκα περί σκληρής δουλειάς να μας κάνει έξαλλους

Η απόφαση που πήρε ο Pete Davidson για τον Kanye West και τις επιθέσεις του

It's official! Η Kim Kardashian έσβησε το «West» από το Instagram της