Kourtney Kardashian-Travis Baker: Κάνουν βουτιά στη θάλασσα και το Insta «αλληθωρίζει» με το θέαμα

Kourtney Kardashian-Travis Baker: Κάνουν βουτιά στη θάλασσα και το Insta «αλληθωρίζει» με το θέαμα

Το μαγιό της Kourtney έκανε την έκπληξη και έγινε viral μέσα σε χρόνο dt.

Φαίνεται πως οι αδερφές Kardashian έχουν βαλθεί να μονοπωλήσουν σήμερα το διαδίκτυο! Από νωρίς το πρωί το Instagram έχει γεμίσει με φωτογραφίες τόσο της Kim όσο και με την Kourtney Kardashian ...και δεν είναι μόνες τους, αλλά με τους νέους συντρόφους τους.

Η Kim Kardashian έκανε την έκπληξη (την οποία βέβαια περιμέναμε πολύ καιρό) κάνοντας το πρώτο επίσημο post μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, επιβεβαιώνοντας τη σχέση της με τον Pete Davidson. Με 4 φωτογραφίες και ένα sneak peek από την ταινία Town με τον Ben Affleck, η Kim θέλησε να αποδείξει πως όχι μόνο δε χωρίζει, αντιθέτως, αλλά βρίσκεται στην καλύτερή της φάση σε προσωπικό επίπεδο ενώ περνάει ξεκάθαρα έμμεσα ένα μήνυμα στον Kanye «ο οποίος σίγουρα θα πληγωθεί».


https://www.instagram.com/p/Ca-eyG4PFLk/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Kourtney Kardashian κάνει την πρώτη της βουτιά και ρίχνει το Instagram με το sexyness της

Νέο post και τι post: που βγάζει μάτι! Ο λόγος για την έτερη αδερφή Kardashian, Kourtney, η οποία πήρε τον αρραβωνιαστικό της, Travis Baker, και είπαν να κάνουν μια βουτιά στη θάλασσα, ακόμη κι αν ο καιρός δεν το επιτρέπει με τις χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν.

cocoa

Η συνταγή για το ρόφημα κακάο της Kourtney Kardashian - Το απολαμβάνει κάθε βράδυ

Και τι μ' αυτό; Αν είδες το post της Kourtney θα κατάλαβες πως το θέμα δεν είναι ο καιρός αλλά το αποκαλυπτικό μαγιό της (το «ανύπαρκτο» θα μπορούσες να πεις αν την δεις από τη μέση και κάτω). Φορώντας ένα μαύρο ολόσωμο string μαγιό και τοποθετώντας την κάμερα σε τέτοια θέση για να μπορεί ν΄ αποτυπώσει την πρώτη βουτιά του ζευγαριού, θα λέγαμε πως η 42χρονη επιχειρηματίας ήθελε να μαγνητίσει τα βλέμματα γι΄ ακόμα μια φορά. Και σίγουρα το πέτυχε!


https://www.instagram.com/p/Ca-ycA1PdXS/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Και δεν είναι μόνο οι φωτογραφίες όπως είδες στο post αλλά και το video, με τον Travis να την χαϊδεύει, καθώς ανταλλάσσουν ένα φιλί και τρέχουν χέρι-χέρι για να μπουν στο νερό.

Ο ντράμερ των Blink-182 σχολίασε το post γράφοντας συγκεκριμένα «Ω πόσο σε αγαπώ», προσθέτοντας ένα emoji και φυσικά κάνοντας repost σε story το video της αγαπημένης του.

travis

Τα «lovebirds» αρραβωνιάστηκαν στα μέσα Οκτωβρίου στο Rosewood Miramar Hotel στο Montecito της Καλιφόρνια μετά από 10 μήνες σχέσης. Να θυμίσουμε πως η Kourtney ήταν παντρεμένη με τον Scott Disick, για 9 χρόνια μέχρι τον χωρισμό τους το 2015 και έχουν μαζί 3 παιδιά, τους Mason, Penelope και Reign.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: