Η Kim Kardashian έγινε Instagram official με τον Pete Davidson και μας θύμισε την Jlo

Πατούλια Κατερίνα
Η Kim Kardashian έγινε Instagram official με τον Pete Davidson και μας θύμισε την Jlo

Kanye who; Η Kim έκανε το πρώτο ποστ στο Instagram με τον Pete Davidson και δείχνει πιο ερωτευμένη από ποτέ.

Είναι επίσημα single, το διαζύγιο από τον Kanye West οριστικοποιήθηκε και η Kim Kardashian αφού πέταξε πρώτα το West από το Instagram account της, αποφάσισε να κάνει την πρώτη της ανάρτηση μαζί με τον νέο αγαπημένο της, τον κωμικό Pete Davidson.

Οι πρώτες κοινές πόζες στο Instagram

Η Kim αποφάσισε να κάνει τη σχέση της με τον Pete, Instagram official μόλις μια εβδομάδα μετά την απόφαση του δικαστή πως είναι μια ελεύθερη γυναίκα. Η Kim δημοσίευσε όχι μία αλλά δύο φωτογραφίες γεμάτες έρωτα με τον 28χρονο αγαπημένο της και σε αυτές το ζευγάρι κάνει φατσούλες αγάπης και φιλιών κοιτώντας ο ένας τον άλλο με ενθουσιασμό.


https://www.instagram.com/p/Ca-eyG4PFLk

Οι φωτογραφίες είναι πιθανότατα τραβηγμένες στη γιορτή των Ερωτευμένων μιας και ο Pete φορούσε τα ίδια ρούχα και στο ραντεβού με την Kim στις 14 Φεβρουαρίου.

Η Kim Kardashian κατάφερε με μία ατάκα περί σκληρής δουλειάς να μας κάνει έξαλλους

H 41χρονη Kim στις πρώτες αυτές φωτογραφίες με τον Pete μέσα σε ένα χλιδάτο ξενοδοχείο, δεν μπόρεσε να ταγκάρει τον αγαπημένο της, μιας και εκείνος έχει απενεργοποιήσει το Instagram μου, μετά τις απανωτές επιθέσεις του πρώην της Kim, Kanye West.
Πηγή της Page Six επιμένει πως η απενεργοποίηση του προφίλ του Pete δεν έχει να κάνει με τον Kanye αλλά επειδή τα μηνύματα που λάμβανε ο κωμικός- θετικά και αρνητικά- έχουν αυξηθεί, ο ίδιος δεν ήθελε να αποσπά την προσοχή του, θέλει να παραμείνει προσηλωμένος στα θετικά που του συμβαίνουν και στη δουλειά του.

Η σχέση της Kim με τον Pete έγινε γνωστή όταν εμφανίστηκαν μαζί στις 29 Οκτωβρίου 2021 σε λούνα παρκ κι ενώ η Kim είχε ήδη κάνει αίτηση διαζυγίου από τον Kanye West τον Φεβρουάριο του 2021.

Do it like Jlo



H Κιμ προτίμησε στο πρώτο post με τον Pete, η πρώτη φωτογραφία από το carusel εικόνων να δείχνει την ίδια μόνη της. Το ίδιο είχε κάνει και η Jlo στα γενέθλιά της τον περασμένο Ιούλιο, στην πρώτη πόζα μετά την επανασύνδεση με τον Ben Affelck. Μάλιστα, μία από τις φωτογραφίες της Kim περιελάμβανε ένα screen shot από την ταινία Town με τον Ben Affleck, που προφανώς έχει να κάνει με κάποιο εσωτερικό αστείο της ίδιας με τον Pete.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Kanye West απέλυσε ακόμα έναν δικηγόρο για το διαζύγιο με την Kim Kardashian

Η Kim Kardashian έμπλεξε την πρώην του Pete Davidson σε post της - Η αντίδραση των fans

Kim Kardashian - Kanye West: Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου