Chart Show: Το τραγούδι της Βανδή που ζήλεψε η Γαρμπή και τα δύσκολα χρόνια της Δέσποινας στην Αθήνα

Chart Show: Το τραγούδι της Βανδή που ζήλεψε η Γαρμπή και τα δύσκολα χρόνια της Δέσποινας στην Αθήνα

Η συνάντηση στο chart show έβγαλε πολλά «διαμάντια» που δε γνωρίζαμε για τις δύο κυρίες του ελληνικού τραγουδιού.

To Chart Show, η εκπομπή θεσμός της ελληνικής τηλεόρασης, έκανε πρεμιέρα χθες το βράδυ (12/3) και μας ταξίδεψε μουσικά στην εποχή των 90’s! Η Δέσποινα Βανδή υποδέχεται ξεχωριστούς καλεσμένους και παρουσιάζει τη λίστα με τα 30 πιο επιτυχημένα τραγούδια των 90’s, που φέρει τη σφραγίδα του Chart Expert Πέτρου Δραγουμάνου.

Και επιτέλους μαζί. Η συνεργασία της Δέσποινας Βανδή με την Καίτη Γαρμπή έχει ύφος από τα '90s

Οι καλεσμένοι ήταν πολλοί και τα όσα είπαν on air στην εκπομπή έκαναν το κοινό να μη θέλει να κάνει ζάπινγκ με τίποτα. Δίπλα στη Δέσποινα Βανδή (που έχει πάρει τη σκυτάλη από τη Ναταλία Γερμανού που ήταν η πρώτη παρουσιάστρια του Chart Show) θα βρίσκεται κάθε Σάββατο ο Γιώργος Αρσενάκος (στη θέση που κατείχε πάλαι ποτέ ο Μίλτος Καρατζάς). Σταματίνα Τσιμτσιλή, Βάνα Μπάρμπα, Στέλιος Διονυσίου, Γιώργος Θεοφάνους, Εύη Δρούτσα, Καίτη Γαρμπή ήταν μόνο μερικά από τα ονόματα που έκατσαν στον καναπέ χθες το βράδυ δίπλα στη Δέσποινα Βανδή και αναπόλησαν τη δεκαετία του 90 με τα μουσικά διαμάντια που μεταφέρει στον χρόνο.


https://www.instagram.com/p/Ca7Y6bas6U0

Όταν στο πλατό φιλοξενήθηκε η στιχουργός Εύη Δρούτσα, η Δέσποινα Βανδή την υποδέχτηκε με θέρμη και ενθουσιασμό. Η Εύη μίλησε και για τα πρώτα χρόνια της Βανδή στην Αθήνα που μόνο εύκολα δε θα τα χαρακτήριζε κανείς:

«Όταν ήρθες μόνιμα στην Αθήνα είχες μεγάλο πρόβλημα οικονομικό» δήλωσε η στιχουργός ενώ η Δέσποινα Βανδή άδραξε την ευκαιρία και απάντησε «Είχα νοικιάσει ένα πολύ μικρό σπιτάκι και είχα μέσα έναν καναπέ και έναν σκύλο. Αυτά ήταν τα υπάρχοντά μου αλλά περνούσα τέλεια παιδιά. Δεν είναι το χρήμα αυτό που σε κάνει να περνάς καλά.



Μεγάλη στιγμή της βραδιάς ήταν η εμφάνιση της Καίτης Γαρμπή η οποία τραγούδησε το «Περασμένα Ξεχασμένα», τη Νο2 επιτυχία των καλύτερων τραγουδιών των 90's από τα 60.000 τραγούδια που εμφανίστηκαν στη λίστα του Πέτρου Δραγουμάνου. Και δεν ήταν μόνο αυτό. Η Καίτη έκατσε στην παρέα του Chart Show μαζί με την Εύη Δρούτσα, τον Γιώργο Θεοφάνους και τον Γιάννη Δόξα και μίλησε για όλα: για τα τραγούδια του Φοίβο, τις επιτυχίες της αλλά και την εμφάνιση της Eurovision.



Όταν η Βανδή ρώτησε την Καίτη αν «υπάρχουν κάποια τραγούδια που έχεις τραγουδήσει και τα έχεις πιο πολύ μέσα σου», η Καίτη Γαρμπή με αφοπλιστική ειλικρίνεια απάντησε: «Όλα τα τραγούδια τα έχω βαθιά μέσα μου» και χαμογέλασε. «Ρωτάς για να με ψαρώσεις και με κοιτάς έτσι;» απάντησε στη συνέχεια η Γαρμπή δίνοντας πάσα στη Δέσποινα Βανδή να ρωτήσει αν έχει ζηλέψει τραγούδια άλλων λέγοντας χαρακτηριστικά «Μην πεις τα δικά μου, ξέρω τα έχεις ζηλέψει όλα».

Η Καίτη Γαρμπή όμως εκείνη τη στιγμή απάντησε πως δεν τα έχει ζηλέψει όλα, μόνο ένα «Το θέλω να σε δω. Πολύ ωραίο τραγούδι. Έχεις πει τραγουδάρες κι εσύ. Έχει γράψει ο άνθρωπος (σ.σ για τον Φοίβο ο λόγος) καταπληκτικά τραγούδια. Τα περισσότερα ήταν για μένα αλλά οκ, είπες κι εσύ πολλά» είπε η Καίτη Γαρμπή με το ιδιαίτερο χιούμορ που τη διακατέχει.

Δες το απόσπασμα στο video που ακολουθεί...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: