Ο Pete Davidson έκανε την Kim τατουάζ στο στήθος: Τα απίθανα sms που αντάλλαξε με τον Kanye West

Τσακιρίδου Χριστίνα
Ο Pete Davidson έκανε την Kim τατουάζ στο στήθος: Τα απίθανα sms που αντάλλαξε με τον Kanye West

Ο πρώην και ο νυν «σφάζονται» για τα μάτια της Kim Kardashian.

Λίγο μετά την δημοσίευση της πρώτης κοινής τους φωτογραφίας, η Kim Kardashian και ο Pete Davidson έχουν να αντιμετωπίσουν ένα ακόμη ξέσπασμα του Kanye West. Η Kim και ο Kanye οριστικοποίησαν πρόσφατα το διαζύγιό τους και είναι πλέον ελεύθεροι να ξαναφτιάξουν τη ζωή τους με νέους συντρόφους έναν χρόνο μετά την αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε η Kim.

Η 41χρονη Kim έχει βρει το άλλο της μισό στο πλευρό του κωμικού Pete Davidson και αποφάσισε να επισημοποιήσει τη σχέση της, ποστάροντας δύο φωτογραφίες τους μέσα από ένα luxury ξενοδοχείο όπου δείχνουν πιο χαρούμενοι από ποτέ.

kimpete2

@kimkardashian

Ο πρώην σύζυγος και πατέρας των παιδιών της Kim, Kanye West έχει βαλθεί να τους χαλάσει την ηρεμία και κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να τους ταράξει. Μηνύματα που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, αποκαλύπτουν έναν επικό καυγά ανάμεσα στον Pete και τον Kanye και ο λόγος δεν είναι άλλος από την 41χρονη τηλεπερσόνα.

Tο τατουάζ του Pete για την Κim

Τι κι αν το κορμί του είναι γεμάτο με τατουάζ, ο κωμικός αποφάσισε να κάνει ένα ακόμη, άκρως συμβολικό tattoo. Ο Pete χτύπησε το όνομα της αγαπημένης του Kim στο στήθος, με την φωτογραφία να κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

https://www.instagram.com/p/CbEsYF9Lzq9/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
kim kardashian 2

Η Kim Kardashian έμπλεξε την πρώην του Pete Davidson σε post της - Η αντίδραση των fans

Tα απίθανα sms που αντάλλαξαν Pete Davidson και Kanye West

https://www.instagram.com/p/CbDgzb1uVEc/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Υο, it's Skete. Μπορείς να αφιερώσεις λίγο χρόνο και να ηρεμήσεις. Είναι 8 π.μ. και δεν πρέπει να είναι έτσι», έστειλε ο κωμικός στον West.

«Η Kim είναι κυριολεκτικά η καλύτερη μητέρα που έχω γνωρίσει ποτέ. Αυτό που κάνει για αυτά τα παιδιά είναι εκπληκτικό και είσαι τόσο τυχερός που είναι η μαμά των παιδιών σου. Αποφάσισα ότι δεν θα σε αφήσω άλλο να μας συμπεριφέρεσαι έτσι και να μην αντιδρώ», είπε χαρακτηριστικά ο Pete στον ράπερ.

Ο Kanye West ισχυρίζεται ότι έλαβε μηνύματα από τον Pete Davidson ο οποίος καυχιόταν για το ότι κοιμάται με την Kim Kardashian.

«Σε αυτό το σημείο ξεφεύγει η κατάσταση. Θεέ μου, σε παρακαλώ. Ο φίλος της μου στέλνει μηνύματα, με ανταγωνίζεται, καυχιέται ότι είναι στο κρεβάτι με τη γυναίκα μου», είπε ο ράπερ σε ένα βίντεο που μοιράστηκε στο Instagram την Κυριακή, στο οποίο προσευχόταν στην κάμερα.

«Τώρα μου στέλνει μηνύματα, μιλάει και καυχιέται για το πώς είναι στο κρεβάτι με τη γυναίκα μου. Λοιπόν, ποιος παρακολουθεί τα παιδιά μου; Σκέφτηκα ότι αυτή δεν ήταν η γυναίκα μου πια νομικά από τότε που πήρα τον δικηγόρο να τελειώσει επιτέλους το διαζύγιο. Κάθε φορά που κάνω κάτι θετικό, υπάρχει κάτι αρνητικό που έρχεται», συμπλήρωσε ο West.

Οι τόνοι ανέβηκαν αρκετά, ωστόσο, στο τέλος ο κωμικός φέρεται να έγραψε στον West:

«Άσε με να σε βοηθήσω φίλε. Παλεύω και εγώ με θέματα ψυχικής υγείας. Δεν είναι ένα εύκολο ταξίδι, δεν χρειάζεται πια να νιώθεις έτσι. Δεν είναι ντροπή να έχεις λίγη βοήθεια. Θα είσαι τόσο χαρούμενος και ήσυχος. Θα σε στηρίξω παρόλο που με αντιμετωπίζεις σαν σ***ά γιατί θέλω όλα να είναι ομαλά. Αλλά αν συνεχίσεις να με πιέζεις όπως έκανες τους τελευταίους 6 μήνες, θα πάψω να είμαι τόσο καλός», συμπλήρωσε ο Davidson.

Πηγή κεντρικής: apimages.com



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: