Kourtney Kardashian: Οι φωτογραφίες που «φούντωσαν» τις φήμες περί εγκυμοσύνης

Ιωάννα Τζανή
Kourtney Kardashian: Οι φωτογραφίες που «φούντωσαν» τις φήμες περί εγκυμοσύνης

Το burger και η... πίσω όψη που υποδηλώνουν (;) εγκυμοσύνη!

Είναι γνωστό πως η Kourtney Kardashian θέλει να κάνει παιδάκι με τον αρραβωνιαστικό της, Travis Barker, και οι φήμες ότι η επιχειρηματίας είναι έγκυος όλο και φουντώνουν, με την ίδια ωστόσο να μην έχει τοποθετηθεί δημόσια μέχρι στιγμής.

Την Παρασκευή (11/3), η 42χρονη δημοσίευσε μια σειρά από στιγμιότυπα της ίδιας και του Travis να απολαμβάνουν τη θάλασσα και τον ήλιο στο Laguna Beach. Αυτό που προκάλεσε ενδιαφέρον στην εν λόγω ανάρτηση είναι ότι και η φωτογραφία και το βίντεο της Kardashian στα οποία φορά μαγιό, δείχνουν μόνο το πίσω μέρος του σώματός της, με την ίδια να μη δείχνει την κοιλίτσα της, η οποία ενδεχομένως (και όπως ελπίζουν οι fans!) να είναι λιγάκι φουσκωμένη...

Kourtney Kardashian-Travis Baker: Κάνουν βουτιά στη θάλασσα και το Insta «αλληθωρίζει» με το θέαμα

Σε μια άλλη φωτογραφία του post, η Kourtney Kardashian φορά ένα φαρδύ φούτερ και τζιν, με έναν follower να σχολιάζει: «Σίγουρα είναι έγκυος! Οι γοφοί έχουν μεγαλώσει… Εγώ λέω ότι περιμένει κοριτσάκι».


https://www.instagram.com/p/Ca-ycA1PdXS

Το... burger που πυροδότησε τις φήμες

Η 42χρονη ανέβασε, επίσης, μία φωτογραφία με ένα λαχταριστό vegan burger και πατάτες, κάτι που υποδηλώνει (;) τις... λιγούρες της και πώς καταφέρνει να τις καταπολεμά, εικάζουν οι fans!

burger kourtney kardashian

Αυτή, βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που οι θαυμαστές της αναλαμβάνουν τον ρόλο του ντετέκτιβ και εξετάζουν το ενδεχόμενο εγκυμοσύνης... Τον περασμένο Δεκέμβριο, η Kourtney Kardashian δημοσίευσε μια φωτογραφία της σε ένα τζακούζι, με την κοιλιά της να κρύβεται μέσα στο νερό.

Τότε, οι followers άδραξαν την ευκαιρία να σχολιάσουν και πάλι ότι μάλλον είναι έγκυος. «Μήπως κρύβεται μια κοιλιά εγκυμοσύνης από κάτω;», ανέφερε ένα σχόλιο, με την επιχειρηματία να απαντά: «Θα το κάνουμε πραγματικά αυτό κάθε φορά που δημοσιεύω μια φωτογραφία;».


https://www.instagram.com/p/CW6pa7cvqPf

Η κατάψυξη ωαρίων, τα παιδιά και η πρόταση γάμου

Η Kourtney Kardashian έχει προετοιμαστεί για το ενδεχόμενο να αποκτήσει περισσότερα παιδιά, αποκαλύπτοντας στο YouTube show της Ellen Degeneres, «Lady Parts», ότι έχει προχωρήσει σε κατάψυξη ωαρίων.

Η διάσημη επιχειρηματίας είναι μανούλα τριών παιδιών, τα οποία έχει αποκτήσει με τον πρώην σύντροφό της, Scott Disick: του 11χρονου Mason, του 6χρονου Reign και της 9χρονης Penelope.



Ο Travis Barker έκανε πρόταση γάμου στην Kourtney Kardashian τον περασμένο Οκτώβριο, μετά από μόλις εννέα μήνες σχέσης.

Ο ντράμερ έχει δύο παιδιά με την πρώην σύζυγό του. Shanna Moakler: τη 16χρονη Alabama και τον 18χρονο Landon.

Πηγή φωτογραφιών: @kourtneykardash

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Kourtney Kardashian: Τα αγαπημένα της vegan σνακ που αξίζει να δοκιμάσεις

H Kourtney Kardashian αρραβωνιάστηκε τον Travis Barker: Η ρομαντική πρόταση γάμου