Ράκος ο Justin Bieber μετά την περιπέτεια υγείας της Hailey: Δεν κοιμάται ούτε λεπτό

Πατούλια Κατερίνα
Ράκος ο Justin Bieber μετά την περιπέτεια υγείας της Hailey: Δεν κοιμάται ούτε λεπτό

Ο Justin δεν κοιμάται, προσπαθεί να ξεπεράσει το τραύμα που του άφησε η περιπέτεια της Hailey.

Η Hailey Bieber μπορεί να ξεπέρασε τον κίνδυνο μετά την θρόμβωση εγκεφάλου που υπέστη και που την έστειλε στα επείγοντα αλλά ο Justin Bieber ένα ζωντανό ράκος, μιας και δεν κοιμάται καθόλου.

Στα όρια κατάρρευσης ο Bieber

Μετά την περιπέτεια της συζύγου του, ο Justin ανησυχεί μόνιμα για εκείνη. Πηγή του People αναφέρει πως ο 28χρονος τραγουδιστής περνάει δύσκολα μετά την περιπέτεια της Hailey και όσο οι γιατροί διερευνούν τα αίτια που προκάλεσαν τη θρόμβωση.



«Η Hailey δεν θέλει να ανησυχεί για εκείνη αλλά ο Justin πέρασε αυτή την φρικιαστική κατάσταση μαζί της. Ο Justin ανησυχεί πολύ, σχεδόν δεν κοιμάται, μένει όλη τη νύχτα ξύπνιος για να την προσέχει», τόνισε πηγή που εξήγησε πως ο Bieber ανησυχεί μήπως ο covid19 που πέρασε εκείνος οδήγησε στην επιπλοκή στην Hailey.

Οι φίλοι του Bieber αναφέρουν πως ο Justin πέρασε ένα τραύμα μεγαλύτερο από εκείνο της 25χρονης συζύγου του και ο πανικός που ένιωσε όταν εκείνη δεν ήταν καλά δεν λέει να κοπάσει.

«Ο Justin έστειλε μήνυμα σε όλους τους γνωστούς τους και ζήτησε να προσευχηθούν για εκείνη ενώ δεν έφυγε ποτέ από το πλευρό της. Η Hailey είναι ο βράχος του και τον έσωσε από μια πολύ δύσκολη στιγμή του και την ευγνωμονεί καθημερινά. Θα συνεχίσει να την προσέχει και να κάνει ό,τι μπορεί και συνεχίζει να προσέχει την Hailey και να την βοηθά. Όλο αυτό τον ξύπνησε».

H νοσηλεία για την θρόμβωση εγκεφάλου

Με εγκεφαλική θρόμβωση στο νοσοκομείο η Hailey Bieber

Η Hailey εισήχθη στο νοσοκομείο την περασμένη Πέμπτη (10/3) το πρωί έπειτα από οξεία συμπτώματα εγκεφαλικού που αισθάνθηκε.

Όπως εξήγησε η ίδια, το περιστατικό συνέβη στο σπίτι της όταν άρχισε να έχει «συμπτώματα εγκεφαλικού». Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί βρήκαν έναν μικρό θρόμβο στον εγκέφαλό της ο οποίος και προκάλεσε έλλειψη οξυγόνου. Τελικά, η Hailey εξήγησε ότι το σώμα της το ξεπέρασε φυσικά μέσα σε λίγες ώρες.

Έπειτα από εξειδικευμένες εξετάσεις οι γιατροί έψαξαν να εντοπίσουν αν τα συμπτώματα ήταν παρόμοια με εκείνα του covid19. Δεν είναι καθόλου τυχαίο καθώς ο Justin νόσησε με κορονοϊό πριν από μερικές εβδομάδες, στα μέσα Φεβρουαρίου και έκτοτε έχει αναρρώσει.


https://www.instagram.com/p/Cak1zxHv8sp

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Θετικός στον κορονοϊό ο Justin Bieber – Τι θα γίνει με την παγκόσμια περιοδεία του

Justin Bieber: Πυροβολισμοί και 3 τραυματίες μετά από συναυλία του - Γνωστός ράπερ στην συμπλοκή

Σύννεφα στον γάμο των Biebers - Η κίνηση που προβλημάτισε