Με εγκεφαλική θρόμβωση στο νοσοκομείο η Hailey Bieber

Με εγκεφαλική θρόμβωση στο νοσοκομείο η Hailey Bieber

Ο Justin Bieber φοβάται πως ευθύνεται ο ίδιος για την κατάσταση της υγείας της Hailey και συνδέει το περιστατικό με τη δική του νόσηση από κορονοϊό.

Το διάσημο μοντέλο εισήχθη στο νοσοκομείο την περασμένη Πέμπτη (10/3) το πρωί έπειτα από οξεία συμπτώματα εγκεφαλικού που αισθάνθηκε. Η Hailey Bieber -όπως μεταφέρουν τα ξένα Μέσα- είναι καλά στην υγεία της και έχει ξεπεράσει κάθε κίνδυνο.

Όπως εξήγησε η ίδια, το περιστατικό συνέβη στο σπίτι της όταν άρχισε να έχει «συμπτώματα εγκεφαλικού». Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί βρήκαν έναν μικρό θρόμβο στον εγκέφαλό της... προκαλώντας έλλειψη οξυγόνου. Τελικά, λέει ότι το σώμα της το ξεπέρασε φυσικά μέσα σε λίγες ώρες και ότι τώρα είναι καλά, έχει γυρίσει στο σπίτι νιώθοντας αρκετά καλύτερα.


https://www.instagram.com/p/Ca5z18HJGlQ

Τόσο ο σύζυγός της Jutin Bieber όσο και οι γιατροί που την εξέτασαν πιστεύουν ότι μπορεί να σχετίζεται με τον κορονοϊό. Το διάσημο μοντέλο εισήχθη σε νοσοκομείο της περιοχής του Παλμ Σπρινγκς πριν από λίγες ημέρες μετά από ένα «ιατρικό έκτακτο περιστατικό», όπως γράφει το ΤΜΖ. Το Μέσο αναφέρει -σύμφωνα με τις αποκλειστικές έγκριτες πληροφορίες του- ότι οι γιατροί δήλωσαν πως το επεισόδιο επηρέασε τον τρόπο που κινούνταν το μοντέλο και πως τα συμπτώματα αυτά είναι συνηθισμένα σε πολύ μεγαλύτερους ανθρώπους σε σχέση με την Hailey που είναι μόνο 25 ετών.

bieber wife1

Οι ευχές για τα γενέθλια του Justin Bieber από τη γυναίκα του σε ένα post γεμάτο έρωτα

Έπειτα από εξειδικευμένες εξετάσεις οι γιατροί έψαξαν να εντοπίσουν αν τα συμπτώματα περιελάμβαναν παρόμοια με τον covid. Δεν είναι καθόλου τυχαίο καθώς ο Justin νόσησε με κορονοϊό πριν από μερικές εβδομάδες και έκτοτε έχει αναρρώσει. Μάλιστα ο τραγουδιστής αναγκάστηκε να αναβάλει τη συναυλία του στο Βέγκας μετά τη νόσησή σου.

Μπορεί η Hailey Bieber να έχει πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο, όμως οι γιατροί συνεχίζουν να αναζητούν τη βασική αιτία που προκάλεσε την εγκεφαλική αυτή θρόμβωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Θετικός στον κορονοϊό ο Justin Bieber – Τι θα γίνει με την παγκόσμια περιοδεία του

Justin Bieber: Πυροβολισμοί και 3 τραυματίες μετά από συναυλία του - Γνωστός ράπερ στην συμπλοκή

Σύννεφα στον γάμο των Biebers - Η κίνηση που προβλημάτισε