Στα μαχαίρια η Kim Kardashian και ο Kanye West - Η νέα δημόσια διαμάχη

Ιωάννα Τζανή
Στα μαχαίρια η Kim Kardashian και ο Kanye West - Η νέα δημόσια διαμάχη

Ο Kanye West κατηγορεί ξανά την Kim Kardashian για το θέμα των παιδιών τους.

Δε θα σταματήσει ποτέ αυτή η κόντρα... Ο Kanywe West συνεχίζει να χρησιμοποιεί τα παιδιά που έχει αποκτήσει με την Kim Kardashian προκειμένου να της επιτίθεται δημόσια και να της προκαλεί προβλήματα, παρόλο που η ίδια του έχει ζητήσει πολλές φορές να σταματήσει να βάζει σε κίνδυνο την ασφάλεια των παιδιών τους και να εκθέτει την οικογένειά τους.

Αυτή τη φορά, ο 44χρονος ισχυρίζεται ότι τα προγράμματα των παιδιών τους «αλλάζουν την τελευταία στιγμή» και το ένα post με κατηγορίες εναντίον της Kim διαδέχεται το άλλο!

Kim και North ξαναχτυπούν με νέο TikTok που θα κάνει έξω φρενών τον Kanye West

«Δεν επιτράπηκε στα παιδιά μου να πάνε στο Sunday Service χθες και πολλές φορές άλλαξε το πρόγραμμά τους την τελευταία στιγμή, κάτι που με αποξένωσε ως γονέα τους και είναι παράνομο», έγραψε ο ράπερ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram το βράδυ της Δευτέρας.


https://www.instagram.com/p/CbHOClxOVpM

Η ανάρτησή του συνοδεύτηκε από ένα screenshot μιας είδησης που κάλυπτε τη συνεχιζόμενη κόντρα του με την Kim στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Η οικογένειά μου έχει διαλυθεί. Το όνομά μου διασύρθηκε», πρόσθεσε ο Kanye West.

Ο Pete Davidson δεν τη γλίτωσε από το... παραλήρημα του West

Ο West τα έβαλε για ακόμη μία φορά με τον νυν σύντροφο της Kim Kardashian, Pete Davidson, αναφέροντας: «Το αγόρι της προσπαθούσε να παίξει μαζί μου από τότε που έκανε σκετς το SNL. Με αποκαλούσαν stalker τυχαία».

Στη συνέχεια, ο West ισχυρίστηκε ότι η Kardashian βρίσκει «αστείο» να «προσπαθεί να τον καταστρέψει» επιδεικνύοντας το ειδύλλιό της με τον Davidson (οι δυο τους επισημοποίησαν τη σχέση τους μέσω Instagram την περασμένη εβδομάδα).

«Δεν μπορείτε να κρίνετε την κατάσταση της ευημερίας μου με βάση τον χρόνο που αφήνω μια ανάρτηση στο Instagram ή με βάση το γεγονός ότι χρησιμοποιώ την πλατφόρμα μου για να διασφαλίσω ότι θα παραμείνω ενεργός στη ζωή των παιδιών μου», συμπλήρωσε ο ράπερ.



Η δημόσια απάντηση της Kim Kardashian στον Kanye West

Λίγο αργότερα, η Kim Kardashian παρακάλεσε μέσω Instagram τον Kanye West να σταματήσει να διαδίδει φήμες ότι δεν του επιτρέπει να δει τα παιδιά τους.

«Σταμάτα με αυτήν την αφήγηση, εδώ ήσουν σήμερα το πρωί και πήρες τα παιδιά για το σχολείο», σχολίασε η επιχειρηματίας κάτω από ένα post του West που δείχνει το σακίδιο της North, που είναι διακοσμημένο με καρφίτσες με τα πρόσωπα του πρώην ζευγαριού και έναν εξωγήινο.

«Αυτό ήταν στο σακίδιο της κόρης μου όταν μου "επιτράπη" να τη δω την περασμένη εβδομάδα. Γι’ αυτό καταβάλλω τόση σκληρή δουλειά για την οικογένειά μου, είμαι υποχρεωμένος να προστατεύσω την οικογένειά μου πάση θυσία. Ως ιερέας του σπιτιού μου. Μην ανησυχείς, Northy. Ο Θεός είναι ακόμα ζωντανός», έγραψε ο West στη λεζάντα του.


https://www.instagram.com/p/CbHO6mjuhOp

Ο Kanye West - ο οποίος έχει εκφράσει επανειλημμένα την απογοήτευσή του για την Kardashian που επιτρέπει στην 8χρονη κόρη τους North να δημοσιεύει βίντεο στο TikTok - έγραψε στη δημοσίευσή του το βράδυ της Δευτέρας ότι «πολλές μαμάδες παίζουν έτσι σε όλο τον κόσμο, αλλά κανείς δεν παίζει με εμένα ή τα παιδιά μου».

Ο ράπερ μοιράστηκε με τους followers του την πεποίθησή του ότι η Kardashian και ο Davidson είναι «πιόνια σε ένα μεγαλύτερο παιχνίδι» και ζήτησε από τον Θεό να τους συγχωρήσει.

Ο 44χρονος ολοκλήρωσε το μήνυμά του προσπαθώντας να δικαιολογήσει προηγούμενες αναρτήσεις του που είχαν ως στόχο να διασύρουν την Kim Kardashian και τον Pete Davidson.


https://www.instagram.com/p/CbGsEIupjJb

«Έφτιαξα αυτά τα βίντεο επειδή αγνόησε το μήνυμά μου σχετικά με το να φέρω τα παιδιά μου στην εκκλησία και μετά έβαλε το αγόρι της να μου στείλει μήνυμα και να καυχιέται ότι ήταν στο κρεβάτι με τη "σύζυγό μου"», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ο Kanye West και η Kim Kardashian είναι γονείς 4 παιδιών: της 8χρονης North, του 6χρονου Saint, της 4χρονης Chicago και του 2 ετών Psalm.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η απόφαση που πήρε ο Pete Davidson για τον Kanye West και τις επιθέσεις του

Kim Kardashian - Kanye West: Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου