Η iconic φωτογραφία που επέλεξε η Δανάη Παππά για να γιορτάσει τα 1000 Instagram posts

Η iconic φωτογραφία που επέλεξε η Δανάη Παππά για να γιορτάσει τα 1000 Instagram posts

Η Θοδώρα από τον Σασμό συμπλήρωσε 1000 posts στο Instagram και βρήκε έναν ιδιαίτερο τρόπο να το γιορτάσει.

Η Δανάη Παππά βιώνει μια από τις πιο ωραίες περιόδους τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική της ζωή. Η ηθοποιός είναι ευτυχισμένη στο πλευρό του συντρόφου της, Λάμπρου Λάζαρη, ενώ έχει ξεχωρίσει με την ερμηνεία της στον Σασμό του ALPHA στον ρόλο της Θοδώρας.

Η Δανάη έχει, όμως, κι ένα πολύ δυνατό Instagram account με τους followers σε κάθε ευκαιρία να της εκφράζουν τον θαυμασμό και την αγάπη τους. Στο Q&A που έκανε, μάλιστα, τη Δευτέρα (14/3) το βράδυ όπως συνηθίζει πριν το επεισόδιο του Σασμού, η Δανάη Παππά ερωτήθηκε από fan της για τα… 999 posts της.

lazaris pappa

Η Δανάη Παππά «πέταξε» με τον σύντροφό της για Ρίο ντε Τζανέιρο – Το φαντασμαγορικό πάρτι

Η tb φωτογραφία της Δανάης Παππά από το 2005

«Δανάη έφτασες 999 δημοσιεύσεις, άλλη μία θέλουμε αύριο», είπε ένας fan στο Q&A τη Δανάη Παππά με την ηθοποιό ν’ αναρωτιέται τι Instagram post να κάνει.



Τελικά… η Θοδώρα από τον Σασμό πήρε την απόφαση και δημοσίευσε μια φωτογραφία από τα παιδικά της χρόνια. Όπως βλέπεις στην παρακάτω φωτογραφία, η Δανάη Παππά ποζάρει με σηκωμένο φρύδι στον φωτογραφικό φακό τον Ιούλιο του 2005 και σε ηλικία 9 χρόνων.

«[22/07/2005]⚠️Ποιος θα μου το έλεγε τότε ότι 17 χρόνια μετά θα έκανα την χιλιοστή μου ανάρτηση.. Έψαξα παρά πολύ για να βρω αυτή την φωτογραφία.. να ξέρετε! Happy 1000 posts», έγραψε στο caption η Δανάη Παππά.


https://www.instagram.com/p/CbIGo5Ztbl2/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τα σχόλια και τα likes πήραν «φωτιά» με τους followers να της λένε ότι είναι σκέτη γλύκα και ότι από μικρή ήταν πολύ όμορφη.

Full in love η Δανάη Παππά

Τα τελευταία 3 χρόνια η Δανάη Παππά ζει τον έρωτά της με τον σύντροφό της, Λάμπρο Λάζαρη, και μάλιστα είναι τόσο ευτυχισμένη που πολύ συχνά μοιράζεται στο Instagram κοινές φωτογραφίες και βίντεο. Οι δυο τους περνούν όσο περισσότερο χρόνο μπορούν μαζί, αλλά και με τους φίλους τους, ενώ όποτε βρουν ευκαιρία ταξιδεύουν στο εξωτερικό.


https://www.instagram.com/p/Ca99Pt_NyWs/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το πιο πρόσφατο ταξίδι τους ήταν στην Ιταλία το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας στο οποίο δεν ήταν μόνοι αλλά παρέα με τη νέα τους φίλη, Κατερίνα Καινούργιου, ενώ πριν λίγες μέρες η ηθοποιός διοργάνωσε ένα πάρτι γενεθλίων με αέρα… Ρίο ντε Τζανέιρο στον αγαπημένο της για να του κάνει έκπληξη. Δανάη και Λάμπρος είναι full in love, λοιπόν, και στα καλύτερά τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ