MasterChef: Η οικειοθελής αποχώρηση του Βασίλη έσωσε τον Δημήτρη Ταΐρίδη αλλά το κοινό είναι έξαλλο

Πατούλια Κατερίνα
MasterChef: Η οικειοθελής αποχώρηση του Βασίλη έσωσε τον Δημήτρη Ταΐρίδη αλλά το κοινό είναι έξαλλο

Οι κριτές αποφάσισαν πως ο Δημήτρης Ταϊρίδης είναι αυτός που αποχωρεί από το MasterChef αλλά ο Βασίλης Βαλέχας πήρε τον λόγο και τον έσωσε στην πιο άδικη οικειοθελή αποχώρηση.

Το φετινό MasterChef, είναι σίγουρα ένας διαγωνισμός απρόβλεπτων ανατροπών αλλά μια οικειοθελής αποχώρηση για όλους τους λάθος λόγους έσωσε τον πιο μισητό παίκτη του παιχνιδιού.

Οι έξι υποψήφιοι και το πιάτο του Δημήτρη με τις μεγάλες αστοχίες.

Το τεστ δημιουργικότητας με τον φρέσκο και τον αποξηραμένο ανανά της Δευτέρας, οδήγησε την Τρίτη έξι υποψήφιους προς αποχώρηση να μαγειρεύουν για να εξασφαλίσουν την παραμονή τους.

Ο Μάριος, ο Παναγιώτης, ο Δημήτρης, η Καλλιόπη, ο Βασίλης Βαλέχας και η Φανή κλήθηκαν να αντιγράψουν ένα μοσχαρίσιο φιλέτο με parfait πουλερικών, μανταρίνι και τερίνα πατάτας αλλά οι αστοχίες ήταν πολλές και μεγάλες με τους περισσότερους παίκτες να μην βάζουν καν το partfait στο πιάτο.

MasterChef: Η προδοσία του Βασίλη ξεσήκωσε το κοινό στο Twitter - H oριστική ρήξη και οι 6 υποψήφιοι


https://www.instagram.com/p/CbIvvw6K6Zx

Ο Μάριος αποφάσισε να δουλέψει χωρίς να ζυγίσει τα υλικά αλλά οι κριτές αποφάσισαν πως η λιγότερο καλή προσπάθεια ήταν εκείνη του Δημήτρη Ταϊριδη ή αλλιώς Μπόμπαινα.

Οι πανηγυρισμοί στο Twiter κράτησαν μόνο για λίγο



Η στιγμή που οι κριτές ανακοίνωσαν την αποχώρηση του Δημήτρη, ήταν στιγμή έξαλλου παναγυρισμού των χρηστών στο Twitter, τη στιγμή που ο Μπόμπαινας εξηγούσε στην κάμερα πως δεν θα αφήσει γράμμα για τους συμπαίκτες του που παρέμειναν στον διαγωνισμό και θα φροντίσει να κρατήσει επαφές μόνο με τρία άτομα που εκτιμά, τον Γιάννο, την Ελισάβετ και τον Τζόναθαν.

Κι ενώ ο Δημήτρης ετοιμάστηκε για να χαιρετήσει του κριτές, τον λόγο ζήτησε να πάρει ο Βασίλης Βαλέχας ο οποίος αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς, σώζοντας τον Δημήτρη.

«Θέλω να ανακοινώσω, την οικειοθελή μου αποχώρηση, αντιμετωπίζω ένα προσωπικό πρόβλημα, με τη δουλειά μου που δεν μπορώ να το λύσω όσο είμαι μέσα στο παιχνίδι», εξήγησε ο Βασίλης, στην πιο άδικη μέχρι σήμερα αποχώρηση στο MasterChef.


https://www.instagram.com/p/CbI853rKgov

Ο παίκτης εξήγησε πως ούτε λίγο, ούτε πολύ, ο επιχειρηματίας στον οποίο εργάζεται ο Βασίλης, αθέτησε τη συμφωνία του να πάρει ο Βασίλης την άδεια του και μετά μια άδεια άνευ αποδοχών και ο παίκτης έπρεπε να επιστρέψει στη δουλειά του για να μην την χάσει μιας και το deadline μετά την κανονική του άδεια τελείωνε.

Αποτελεί βέβαια απορίας άξιο, γιατί ο Βασίλης δεν ανακοίνωσε την αποχώρησή του πριν την ανακοίνωση του αποτελέσματος και γιατί η παραγωγή του MasterChef δεν μπόρεσε να βρει μια λύση με την επιχείρηση στην οποία εργάζεται ο 34χρονος Βασίλης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η άβολη στιγμή που ο Δημήτρης από MasteChef υπερηφανεύτηκε για τους 18 αρραβώνες στον Κουτσόπουλο

MasterChef: Η Βασιλική αποχώρησε αλλά ο Γιάννος «δικάστηκε» από το κοινό στο Twitter

MasterChef: Το κοινό στο Twitter υποκλίθηκε στην Βασιλική που αυτοπροτάθηκε για αποχώρηση