Η Kourtney Kardashian αποκάλυψε τη μάχη που δίνει για να αποκτήσει ένα παιδί με τον Travis

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Kourtney Kardashian αποκάλυψε τη μάχη που δίνει για να αποκτήσει ένα παιδί με τον Travis

Η Kourtney μοιράστηκε λεπτομέρειες για την προσπάθειά εξωσωματικής που έκανε για να αποκτήσει παιδί με τον αρραβωνιαστικό της Travis Barker.

Άκρως αποκαλυπτική ήταν η Kourtney Kardashianσε ένα teaser για το επερχόμενο reality των Kardashians «Hulu» που θα κάνει πρεμιέρα στις 14 Απριλίου. Η 42χρονη τηλεπερσόνα και ο αρραβωνιαστικός της, Travis Barker έχουν μιλήσει ανοιχτά για την επιθυμία τους να αποκτήσουν παιδί.

«Ο Τravis και εγώ θέλουμε να κάνουμε ένα μωρό», ακούγεται να λέει η Kourtney on camera στο τρέιλερ του reality.

Η εξωσωματική και οι αλλαγές στο σώμα της Kourtney Kardashian

https://www.instagram.com/p/CZ4xcOoPjcZ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

H Kourtney μίλησε για τις παρενέργειες της εξωσωματικής γονιμοποίησης στην οποία υπεβλήθη, αναφέροντας πως το φάρμακο που πήρε για να προσπαθήσει να μείνει έγκυος της προκάλεσε αύξηση βάρους και συμπτώματα που μοιάζουν με αυτά της εμμηνόπαυσης.

«Δεν ήταν η πιο εκπληκτική εμπειρία», είπε η Kourtney Kardashian για τις θεραπείες γονιμότητας.

Η ιδρύτρια του Poosh μοιράστηκε επίσης μια συνομιλία που είχε με τη μαμά της, Kris Jenner σχετικά με τα επικριτικά σχόλια που δέχεται στο Instagram για τα κιλά της. «Είναι πολύ αγενές να σχολιάζεις ανθρώπους όταν δεν έχεις ιδέα τι περνάνε», είπε η Kourtney στη μαμά της. «Τα φάρμακα που μου έδιναν με έβαλαν σε διαδικασία εμμηνόπαυσης», τόνισε η Kourtney.

Θαυμαστές της Kourtney έσπευσαν να την υποστηρίξουν κάτω από το teaser video στον επίσημο λογαριασμό του «Hulu». «Όποιος έχει περάσει από εξωσωματική γονιμοποίηση μπορεί να ταυτιστεί απόλυτα με αυτό. Δεν είναι η πιο εκπληκτική εμπειρία.», ανέφεραν πολλά σχόλια.

https://www.instagram.com/tv/CbFizUwOpAr/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η επιθυμία της για ένα ακόμη παιδί

Η Kourtney Kardashian έχει προετοιμαστεί για το ενδεχόμενο να αποκτήσει περισσότερα παιδιά, αποκαλύπτοντας στο YouTube show της Ellen Degeneres, «Lady Parts», ότι έχει προχωρήσει σε κατάψυξη ωαρίων. Η διάσημη επιχειρηματίας είναι μανούλα τριών παιδιών, τα οποία έχει αποκτήσει με τον πρώην σύντροφό της, Scott Disick: του 11χρονου Mason, του 6χρονου Reign και της 9χρονης Penelope.

Ο Travis Barker έκανε πρόταση γάμου στην Kourtney Kardashian τον περασμένο Οκτώβριο, μετά από μόλις εννέα μήνες σχέσης. Ο μουσικός έχει δύο παιδιά με την πρώην σύζυγό του. Shanna Moakler: τη 16χρονη Alabama και τον 18χρονο Landon.

kourtney barker arravonas

H Kourtney Kardashian αρραβωνιάστηκε τον Travis Barker: Η ρομαντική πρόταση γάμου

Πηγή κεντρικής: kourtneykardash



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: