Το Instagram τιμώρησε τον Kanye West για το bullying που κάνει μέσω της πλατφόρμας

Ιωάννα Τζανή
Το Instagram τιμώρησε τον Kanye West για το bullying που κάνει μέσω της πλατφόρμας

Ο Kanye West επιτέθηκε δημόσια μέσω Instagram στην πρώην σύζυγό του Kim Kardashian, τον σύντροφό της Pete Davidson, αλλά και τον Trevor Noah.

Ο Kanye West φέρεται να αντιμετωπίζει συνέπειες για την πρόσφατη διαδικτυακή του δραστηριότητα και τις δημόσιες επιθέσεις εναντίον της Kim Kardashian και του Pete Davidson. Ύστερα από πολλά reposts, ο 44χρονος ράπερ έχει αποκλειστεί προσωρινά από τον λογαριασμό του στο Instagram και δε θα μπορεί για κάποιες ώρες να δημοσιεύει, να σχολιάζει ή να στέλνει μηνύματα.

Ένας εκπρόσωπος της Meta, της μητρικής εταιρείας του Instagram, είπε στο TMZ ότι οι πρόσφατες αναρτήσεις του West παραβίαζαν τους κανόνες της πλατφόρμας περί μίσους, παρενόχλησης και εκφοβισμού, με αποτέλεσμα το 24ωρο μπλοκάρισμα του λογαριασμού του.

Στα μαχαίρια η Kim Kardashian και ο Kanye West - Η νέα δημόσια διαμάχη

Η επίθεση στον Trevor Noah

Η πιο πρόσφατη περίπτωση καταχρηστικής δραστηριότητας του Kanye West ήταν μια ρατσιστική προσβολή που έκανε στον λογαριασμό του παρουσιαστή του «Daily Show», Trevor Noah.



Η διαδικτυακή επίθεση του ράπερ στον κωμικό έρχεται αφότου ο Noah σχολίασε εκτενώς το βράδυ της Τρίτης τον χωρισμό του από την Kim Kardashian και το πώς της φερόταν ο ράπερ εν μέσω του διαζυγίου τους.

Ο εκπρόσωπος της Meta είπε, επίσης, στο TMZ ότι η εταιρεία είναι έτοιμη να λάβει πρόσθετα μέτρα εάν υπάρξουν περαιτέρω παραβιάσεις στο μέλλον.

Οι δημοσιεύσεις του Kanye που οδήγησαν στο μπλοκάρισμα του λογαριασμού του

Η πιο πρόσφατη δραστηριότητα του Kanye West στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram περιελάμβανε τη δημοσίευση δύο βίντεο κλιπ για το νέο του τραγούδι «Eazy», τα οποία απεικονίζουν μια φιγούρα του συντρόφου της Kim, Pete Davidson, που κακοποιήθηκε και βασανίστηκε.

Το πρώτο βίντεο έκανε έξαλλη την 41χρονη Kardashian, καθώς το θεώρησε πολύ βίαιο.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο ράπερ δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία με το σακίδιο της 8χρονης κόρης του North, το οποίο είχε πάνω τρεις καρφίτσες: μια με έναν εξωγηίνο, μια με το πρόσωπο της Kim Kardashian και μια άλλη με το πρόσωπο του Kanye West.


https://www.instagram.com/p/CbFjiLQrOBA

«Αυτό ήταν στο σακίδιο της κόρης μου όταν μου "επιτράπηκε" να τη δω την περασμένη εβδομάδα. Γι’ αυτό καταβάλλω τόση σκληρή δουλειά για την οικογένειά μου, είμαι υποχρεωμένος να προστατεύσω την οικογένειά μου πάση θυσία. Ως ιερέας του σπιτιού μου. Μην ανησυχείς, Northy. Ο Θεός είναι ακόμα ζωντανός», έγραψε ο 44χρονος στη λεζάντα.

Σε ένα σχόλιο που διαγράφηκε λίγο αργότερα (δε γνωρίζουμε από ποιον), η Kim Kardashian ζητούσε από τον πρώην σύζυγό της να σταματήσει να διαδίδει φήμες, καθώς είχε δει τα παιδιά του μόλις εκείνο το πρωί.

«Σε παρακαλώ σταμάτα με αυτήν την αφήγηση, εδώ ήσουν σήμερα το πρωί και πήρες τα παιδιά για το σχολείο», έγραψε.



Η Kim Kardashian υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον Kanye West τον Φεβρουάριο του 2021, ύστερα από επτά χρόνια γάμου. Οι δυο τους έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά: την 8χρονη North, την 4χρονη Chicago, τον 6χρονο Saint και τον δύο ετών Psalm.

Η επιχειρηματίας επισημοποίησε τη σχέση της με τον Pete Davidson μέσω Instagram στις 11 Μαρτίου, λίγες ημέρες αφού ανακηρύχθηκε νόμιμα ελεύθερη εν μέσω του διαζυγίου της από τον Kanye West.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Pete Davidson έκανε την Kim τατουάζ στο στήθος: Τα απίθανα sms που αντάλλαξε με τον Kanye West

Kim και North ξαναχτυπούν με νέο TikTok που θα κάνει έξω φρενών τον Kanye West