Η Kim Kardashian παραδέχεται: «Είπα στον εαυτό μου είσαι 40, βρες την ευτυχία σου»

Η Kim Kardashian παραδέχεται: «Είπα στον εαυτό μου είσαι 40, βρες την ευτυχία σου»

Πιο χαλαρή και ευτυχισμένη από ποτέ η Kim Kardashian μίλησε στην Ellen De Generes για τη σχέση της με τον Pete Davidson.

Είναι πιο δυνατή και απελευθερωμένη από ποτέ. Δεν θέλει να ζει με τα «πρέπει» που επιβάλλει η κοινωνία, αλλά θέλει επιτέλους στα 41 της να περνά απλά καλά. Και γι’ αυτό δεν την ενδιαφέρει πια τι λένε οι άλλοι. «Έλεγα ‘’Ξέρεις κάτι; Είσαι 40, απλά κάντο. Βρες την ευτυχία σου’’. Πήρα τον χρόνο μου, το βρήκα και νιώθω τόσο ωραία. Θέλω αυτό να το κρατήσω για πάντα», δήλωσε χαρακτηριστικά η Kim Kardashian στη συνέντευξή της στην Ellen De Generes.

Η Kim Kardashian είναι πιο ερωτευμένη από ποτέ με τον Pete Davidson και όχι μόνο δεν το έκρυψε στη συνέντευξή της, αλλά το «φώναξε» δυνατά.

Το Instagram τιμώρησε τον Kanye West για το bullying που κάνει μέσω της πλατφόρμας

«Είμαστε πολύ cute» λέει η Kim Kardashian

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ellen De Generes ήταν η Kim Kardashian την Τετάρτη (16/3) όπου δεν δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για τον σύντροφό της και κωμικό, Pete Davidson, αλλά και να αστειευτεί με τη σχέση τους που έγινε Instagram official.



«Νομίζω ότι δεν είναι επίσημη η σχέση μέχρι να γίνει post», είπε η Kim Kardashian με χιούμορ στην Ellen De Generes. Και πρόσθεσε: «Έχω τις πιο χαριτωμένες φωτογραφίες μας και θέλω να πω ‘’Ω Θεέ μου, είμαστε τόσο χαριτωμένοι’’. Αλλά μετά είμαι κάπως ‘’Μην είσαι τόσο απελπισμένη. Ηρέμησε με τα posts, δώσε απλώς μια γεύση. Δεν ξέρω ποιο είναι το σωστό, θέλω να πω, είναι η πρώτη φορά που κάνω σχέση και υπάρχει το Instagram. Ναι, δεν ξέρω τους κανόνες».

Όταν η σχέση Kardashian-Davidson έγινε Instagram official

Στις 11 Μαρτίου και μια εβδομάδα μετά τον επίσημο χωρισμό της από τον Kanye West, η Kim Kardashian κοινοποίησε στο Instagram τις πρώτες της φωτογραφίες με τον νέο σύντροφό της, Pete Davidson.


https://www.instagram.com/p/Ca-eyG4PFLk/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πρόκειται για μια σειρά από φωτογραφίες στις οποίες το ζευγάρι στέλνει φιλιά ο ένας στον άλλο, ενώ είναι ξαπλωμένοι στο πάτωμα ενός ξενοδοχείου. «Τίνος το αμάξι θα πάρουμε;», γράφει η Kim στη λεζάντα. Μία φράση που προέρχεται από την ταινία «The Town» με τον Ben Affleck. Το post έχει ξεπεράσει τα 6 εκατομμύρια likes και η Kim δείχνει πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ