MasterChef: Το κοινό στο Twitter νευρίασε με την Ελισάβετ την οποία προστατεύει ο Γιάννος

Κατερίνα Μπούσιου
MasterChef: Το κοινό στο Twitter νευρίασε με την Ελισάβετ την οποία προστατεύει ο Γιάννος

Κορυφώνεται η κόντρα Γρηγόρη και Γιάννου. Το κοινό υποψιάζεται πως ο δεύτερος θα δώσει την κάρτα ασυλίας για να γλιτώσει την Ελισάβετ. 

Η ετυμηγορία για την δοκιμασία με την fusion κουζίνα έφερε για τέταρτη φορά ως ηττημένη την μπλε ομάδα στο MasterChef και αυτό έφερε τις αναμενόμενες διαμάχες. Δεν ήταν όμως καλύτερα τα πράγματα στους νικητές. Γιάννος και Γρηγόρης ετοιμάζονται για κόντρα και το μήλον της έριδος είναι για μία ακόμη φορά η διάσωση της Ελισάβετ.



Ο Μπόμπαινας μόνο για λίγο ξαποσταίνει...

Αρχικά στους μπλε επικρατούσε μία ανησυχία για την βαθμολογία των κριτών με τον Νικήτα μάλιστα να θέλει να...σπάσει τα νεύρα του Μπόμπαινα σιγοτραγουδώντας πίσω από την πλάτη του κάθε φορά που ακουγόταν μία αυστηρή κριτική. Ο Σταύρος είχε αστοχία με το πιάτο με τα ντάμπλινγκς και η χαμηλή βαθμολογία σε αυτό το πιάτο, οδήγησε προς την ήττα. Ο Δημήτρης ή Μπόμπαινας ήταν αρχικά ήρεμος αλλά στη συνέχεια έκανε την επίθεση του στον Σταύρο τον οποίο όρισε και ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση και στον Βασίλη προσπαθώντας μάλιστα να προστατέψει την Ελισάβετ. Και εκείνος.


https://www.instagram.com/p/CbOAwEVqMRo/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Βασίλης πάντως νωρίτερα είχε κάνει και την κριτική του για τους απέναντι. Μιλώντας για μία ακόμη φορά για την πονηριά του Γιάννου, να πάρει τον Τζόναθαν και να στείλει την Φανή στην δική τους ομάδα για να δημιουργηθούν ίντριγκες. Γενικά ο Βασίλης έχει εξελιχθεί στον γκρινιάρη του διαγωνισμού και τα βάζει πολύ συχνά με όλους. Μετά τον Μπόμπαινα έχει στο στόχαστρο τον Γιάννο.



Η αλλιώτικη δοκιμασία

Οι ηττημένοι μπλε, έπρεπε αρχικά να παλέψουν για την ασυλία. Η δοκιμασία αφορούσε τη δημιουργία ενός club sadwich και μάλιστα οι τρείς γρηγορότεροι θα ήταν εκείνοι που θα τη διεκδικούσαν. Ελισάβετ, Νικήτας και Φανή ήταν εκείνοι που πήγαν πρώτοι τα πιάτα τους. Με τον Νικήτα τελικά να κερδίζει την πολυπόθητη ασυλία που τον οχυρώνει απέναντι στη μάχη που θα επακολουθήσει σήμερα με την ψηφοφορία.


https://www.instagram.com/tv/CbOHbNQDGid/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πάντως η τύχη της Ελισάβετ ιντριγκάρισε αρκετά τους τηλεθεατές και τους χρήστες στο Twitter, οι οποίοι προβλέπουν πως ο Γιάννος θα την σώσει δίνοντας την κάρτα ασυλίας. Στο χθεσινό επεισόδιο πάντως διακρίναμε την κόντρα που υποβόσκει ανάμεσα στον Γρηγόρη και τον Γιάννο και η οποία θα ξεσπάσει σήμερα με αφορμή την κάρτα ασυλίας. Βασικά θα πέσουν λόγια βαριά ανάμεσα στους δύο. Με τον Γιάννο με απίστευτο ύφος να του λέει να σταματήσει να μιλά. Δεύτερος Μπόμπαινας μας βγήκε ο Γιάννος.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

MasterChef: Η πονηριά του Γιάννου έκανε το Twitter να τον θεωρεί χειρότερο και από τον Μπόμπαινα

MasterChef: Η οικειοθελής αποχώρηση του Βασίλη έσωσε τον Δημήτρη Ταΐρίδη αλλά το κοινό είναι έξαλλο

Ο Σωτήρης Κοντιζάς άλλαξε στυλ και oι φαν του MasterChef τον τρολάρουν δίχως τέλος στο Twitter