Η Μαρία Ηλιάκη πέρασε δύσκολα τους πρώτους μήνες μετά τη γέννα - Τα δύο βράδια που δε θα ξεχάσει

Η Μαρία Ηλιάκη πέρασε δύσκολα τους πρώτους μήνες μετά τη γέννα - Τα δύο βράδια που δε θα ξεχάσει

Η παρουσιάστρια μιλάει στην εκπομπή «Όλα για την Ζωή μας» για τους πρώτους πέντε μήνες με το μωρό. 

Κάθε νέα μανούλα περνάει μία περίοδο άγχους, ειδικά το πρώτο διάστημα μετά τη γέννα. Η πρωτόγνωρη εμπειρία που βιώνει τη γεμίζει έναν σωρό ερωτήματα και το παραμικρό που μπορεί να συμβαίνει στο παιδί, ακόμα και φυσιολογικό να θεωρείται, τη βάζει σε δεύτερες σκέψεις.

Η Μαρία Ηλιάκη που πέρασε την περίοδο της εγκυμοσύνης της στην Ελβετία στο πλευρό του συντρόφου της, Στέλιου Μανουσάκη, γέννησε με καισαρική στην κλινική που εργάζεται ο τελευταίος ως γυναικολόγος στη Ζυρίχη στις 31 Μαΐου του 2021.

https://www.instagram.com/p/CP2ca5-rkiU

Οι δυσκολίες τους πρώτους μήνες μετά τη γέννα

Η εκπομπή «Όλα για την Ζωή μας» κάλεσε την παρουσιάστρια, η οποία μίλησε για το πώς βιώνει τη μητρότητα, τους πρώτους μήνες με το μωρό, καθώς και τα δύο βράδια που δεν πρόκειται να ξεχάσει.

«Οι πρώτοι πέντε μήνες ήταν πάρα πολύ δύσκολοι. Ήταν πολύ δύσκολοι γιατί δεν κοιμόταν, έκλαιγε, το κοιτούσα, δεν ήξερα γιατί κλαίει. Ήταν δύο βράδια συγκεκριμένα, δε θα τα ξεχάσω, πέντε ώρες δε σταματούσε να κλαίει και προσπαθούσα να καταλάβω γιατί; ‘Την έχω ταΐσει, την έχω θηλάσει, είναι ζεστά’. Μ’ αρέσει να περνάω πολύ χρόνο με τη μικρή, αλλά υπάρχουν και ώρες μέσα στη μέρα που θέλω να μείνω και λίγο μόνη μου. Μην το παρεξηγήσετε αυτό», ακούγεται να λέει η Ηλιάκη.



Η απώλεια της μαμάς της στο μαιευτήριο

Η Μαρία Ηλιάκη έχασε τη μαμά της το 2012 και η απώλεια είναι ακόμα πιο αισθητή στις σημαντικές στιγμές της ζωής της, όπως όταν γέννησε την κόρη της και ήταν στο μαιευτήριο.

«Έχουν περάσει πολλά από το μυαλό μου όσον αφορά στη μαμά μου. Το βασικό είναι ότι μου λείπει και ότι θα ήθελα να ήταν εκεί. Ειδικά στο μαιευτήριο, τις πρώτες ώρες που γεννήθηκε η μικρή, τη σκεφτόμουν πάρα πολύ. Έχω έναν φόβο τι θα γίνει η μικρή αν πάθω κάτι, αλλά, επειδή όταν το σκέφτομαι αυτό, μου δημιουργεί τεράστιο (άγχος), βάζω τα κλάματα και δε θέλω να είμαι συνεχώς έτσι, το έχω κρύψει καλά», είπε.

Ολόκληρη η εκπομπή θα προβληθεί την ερχόμενη Κυριακή στο Mega.

Συνέχισε παρακάτω για να δεις περισσότερες φωτογραφίες της Ηλιάκη με το μωρό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το ατύχημα της Μαρίας Ηλιάκη πίσω από τις κάμερες, το σχολίασε ως και ο αγαπημένος της Στέλιος

Μαρία Ηλιάκη: «Το χάλια είναι λίγο μπροστά σε αυτό που αισθάνομαι»

Η τρυφερή ιστορία αγάπης που διηγήθηκε η Μαρία Ηλιάκη: «Είχα καιρό να κολλήσω έτσι»