Άγριες Μέλισσες: Η αρχή του τέλους του Ακύλα και το μυστικό μιας δολοφονίας έρχεται στο φως

Κατερίνα Μπούσιου
Άγριες Μέλισσες: Η αρχή του τέλους του Ακύλα και το μυστικό μιας δολοφονίας έρχεται στο φως

Η Κορίνα μαθαίνει πως δεν είναι ο πατέρας της. Μαζί με τη Ζωή και τον Λευτέρη στρέφονται εναντίον του. 

Εκ των έσω, δηλαδή μέσα από την οικογένειά του, θα έρθει η αρχή του τέλους του Ακύλα Μεγαρίτη, στις 'Αγριες Μέλισσες του ΑΝΤ1. Σε αντίθεση με τον Δούκα Σεβαστό που στο παρελθόν δεν πλήρωσε για τις αμαρτίες του, εκείνος θα οδηγηθεί αρχικά στη φυλακή. Αλλά δεν θα είναι αυτή η τιμωρία του. Αυτή θα προκύψει στην κορύφωση της σειράς, που εδώ και τρία χρόνια μονοπωλεί το prime time και άλλαξε τη μυθοπλασία στην τηλεόραση.



Αιμιλία και Ζωή σε ρόλο ντετέκτιβ

Η Ζωή με τη βοήθεια της Αιμιλίας, που έχει καταλάβει ότι ο μέχρι πρότινος αγαπημένος της γαμπρός Ακύλας, είναι μία διαταραγμένη προσωπικότητα και κακοποιό στοιχείο, έχει ξεκινήσει να βρίσκει στοιχεία εναντίον του. Η Ζωή έχει αποφασίσει πως μόνο με την δική της συμπαράσταση στις έρευνες, θα καταφέρουν να έχουν αποτέλεσμα και να τον κλείσουν επιτέλους στη φυλακή. Για αυτό το λόγο βρίσκουν μία δικαιολογία και πηγαίνουν στην Αθήνα για να «σκαλίσουν» λίγο παραπάνω το παρελθόν του. Και τα στοιχεία που θα βρουν θα είναι σοκαριστικά. Γιατί ο Ακύλας, κρύβεται πίσω από την δολοφονία του Φίλιππου, του νεανικού έρωτα της Ζωής. Και όχι μόνο έρωτα, αλλά και βιολογικού πατέρα της Κορίνας. Δεν ξέρουμε αν αυτό το γνώριζε ο Ακύλας, αλλά αυτή που θα μάθει την αλήθεια θα είναι σίγουρα η μικρή του κόρη.


https://www.instagram.com/p/CaHibnhrM2b/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

'Ολη η ζωή της Κορίνας, περιστρεφόταν γύρω από εκείνον. Τον θαύμαζε και τον υποστήριζε. Τώρα όχι μόνο θα μάθει πως δεν είναι κόρη του, αλλά θα καταλάβει ότι ζούσε όλα αυτά τα χρόνια με έναν δολοφόνο. Η Κορίνα δεν θα βρει υποστήριξη από τον Μελέτη, αλλά μόνο από τον Μπάμπη σε αυτή τη νέα φάση της ζωής της. Και θα συμμαχήσει με την μητέρα, την θεία και τον αδελφό της για να βάλουν ένα τέρμα στην πορεία του Ακύλα Μεγαρίτη. Προς το παρόν θα αναθαρρύνουν όταν μπει στη φυλακή μαζί με τον Μελέτη ως ύποπτοι για τους φόνους της ΕΑΚ. Αλλά σύντομα θα αποφυλακιστούν. Η πτώση τους όμως μόλις έχει ξεκινήσει, απλά δεν το γνωρίζουν.


https://www.instagram.com/p/Ca21LZAr_Uz/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Βέβαια, το τέλος του Μελέτη από ότι φανταζόμαστε δεν θα έρθει από την οικογένεια Μεγαρίτη, αλλά από την οικογένεια των Σεβαστών. Η Πηνελόπη θα ανακαλύψει ότι συμμετείχε στη δολοφονία του Αλέξη. Θα τον τιμωρήσει εκείνη ή θα προλάβει εκείνος να πάρει πάνω του τα αμαρτήματά του; Ως τηλεοπτικός ήρωας και χαρακτήρας, έχει κάνει τα χειρότερα εδώ και τρεις σεζόν. Είναι δικαιολογημένη η απορία αρκετών φαν της σειράς για το αν θα πληρώσει. Και αν θα ζήσει για να πληρώσει, θα συμπληρώναμε εμείς. Πάντως η κόρη των Σεβαστών μαζί με τα αδέλφια της, θα έχουν ευτυχισμένο τέλος. 'Εχουν το απόλυτο δικαίωμα άλλωστε να είναι ευτυχισμένοι.


https://www.instagram.com/p/CbHtcPpsewS/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

'Αγριες Μέλισσες: 4 ζευγάρια βρίσκουν την ευτυχία ενώ ο Ακύλας δέχεται την σκληρή του τιμωρία

Ο Δούκας εκδικείται τον τραυματισμό του Κωνσταντή - Όλοι εναντίον του Ακύλα ακόμη και ο Μελέτης

Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας ετοιμάζει εκδίκηση και η Ρένα αποκαλύπτει το μεγάλο μυστικό για τον Σέργιο