Η Kim Kardashian βάζει πάνω απ' όλα τα παιδιά της και αγνοεί τα ξεσπάσματα του Kanye

Ιωάννα Τζανή
Η Kim Kardashian βάζει πάνω απ' όλα τα παιδιά της και αγνοεί τα ξεσπάσματα του Kanye

Η Kim είπε ότι προσπαθεί να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για τα παιδιά της εν μέσω του διαζυγίου της με τον Kanye West.

Μπορεί η Kim Kardashian να περνά μία από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής της, που καμία γυναίκα δε θα ήθελε να βιώσει, όμως δίνει προτεραιότητα στον ρόλο της ως μαμά και προσπαθεί να προστατέψει με κάθε τρόπο τα παιδιά της από τα δημόσια ξεσπάσματα του Kanye West.

ΜΙιλώντας στην εκπομπή «The Ellen DeGeneres Show», η 41χρονη αναφέρθηκε στην από κοινού ανατροφή των παιδιών της με τον πρώην σύζυγό της, αλλά και το πόσο δύσκολο είναι να διαχειριστεί την κατάσταση. Οι δυο τους έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά: την 8χρονη North, την 4χρονη Chicago, τον 6χρονο Saint και τον 2 ετών Psalm.

Kim και North ξαναχτυπούν με νέο TikTok που θα κάνει έξω φρενών τον Kanye West

Η Kim βάζει πάνω απ' όλα τα παιδιά της

Η παρουσιάστρια Ellen DeGeneres επαίνεσε την επιχειρηματία για τον τρόπο που προστατεύει τον Kanye West για χάρη των παιδιών τους, παρά το γεγονός ότι εκείνος μιλούσε δημόσια για τις διαφορές τους τόσο μετά όσο και πριν το διαζύγιο.


https://www.instagram.com/p/CWtFzqYh4iA

«Νομίζω ότι αυτό ακριβώς είμαι και είχα πάντα ένα πολύ καλό παράδειγμα από τη μαμά μου, τον μπαμπά μου και τη σχέση τους», απάντησε η Kim Kardashian αναφερόμενη στη μητέρα της Kris Jenner και τον αείμνηστο πατέρα της Robert Kardashian.

Και πρόσθεσε:

«Είμαι πάντα αισιόδοξη και ό,τι κι αν συμβεί, είναι ο πατέρας των παιδιών μου. Θα είμαι πάντα προστατευτική. Θέλω πάντα τα παιδιά μου να βλέπουν μόνο τα καλά από εκείνον. Προσπαθώ - όσο σκληρό κι αν είναι μερικές φορές - να αγνοήσω την κατάσταση και να κάνω ό, τι καλύτερο μπορώ για τα παιδιά μου. Θα κάνω πάντα το σωστό και το ηθικό».

Η 41χρονη χαρακτήρισε ως «πρόκληση» για εκείνη την από κοινού ανατροφή των παιδιών τους και θεωρεί ότι όλο αυτό που συμβαίνει είναι ένα μάθημα που την κάνει πιο δυνατή.



Οι δημόσιες επιθέσεις του Kanye West

Ο χωρισμός Kanye West- Kim Kardashian έχει απασχολήσει πολύ τα μέσα ενημέρωσης τους τους τελευταίους μήνες, καθώς ο ράπερ δε χάνει ευκαιρία να κατηγορήσει την πρώην σύζυγό του μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram, με αποτέλεσμα να μαθαίνουν οι πάντες τα οικογενειακά τους προβλήματα.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο 44χρονος δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία με το σακίδιο της 8χρονης κόρης του North, το οποίο είχε πάνω τρεις καρφίτσες: μια με έναν εξωγηίνο, μια με το πρόσωπο της Kim Kardashian και μια άλλη με το πρόσωπο του Kanye West.


«Αυτό ήταν στο σακίδιο της κόρης μου όταν μου "επιτράπηκε" να τη δω την περασμένη εβδομάδα. Γι’ αυτό καταβάλλω τόση σκληρή δουλειά για την οικογένειά μου, είμαι υποχρεωμένος να προστατεύσω την οικογένειά μου πάση θυσία. Ως ιερέας του σπιτιού μου. Μην ανησυχείς, Northy. Ο Θεός είναι ακόμα ζωντανός», έγραψε ο 44χρονος στη λεζάντα.



Σε ένα σχόλιο που διαγράφηκε λίγο αργότερα (δε γνωρίζουμε από ποιον), η Kim Kardashian ζητούσε από τον πρώην σύζυγό της να σταματήσει να διαδίδει φήμες, καθώς είχε δει τα παιδιά του μόλις εκείνο το πρωί.

«Σε παρακαλώ σταμάτα με αυτήν την αφήγηση, εδώ ήσουν σήμερα το πρωί και πήρες τα παιδιά για το σχολείο», έγραψε.


Η Kardashian κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Kanye West τον Φεβρουάριο του 2021, ύστερα από επτά χρόνια γάμου, ενώ επισημοποίησε τη σχέση της με τον Pete Davidson μέσω Instagram στις 11 Μαρτίου, λίγες ημέρες αφού ανακηρύχθηκε νόμιμα ελεύθερη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Kim Kardashian παραδέχεται: «Είπα στον εαυτό μου είσαι 40, βρες την ευτυχία σου»

Στα μαχαίρια η Kim Kardashian και ο Kanye West - Η νέα δημόσια διαμάχη