Survivor: Η Κάτια Ταραμπάνκο στην πρώτη συνέντευξη μετά την αποχώρηση είπε μεγάλες αλήθειες

Ιωάννα Τζανή
Survivor: Η Κάτια Ταραμπάνκο στην πρώτη συνέντευξη μετά την αποχώρηση είπε μεγάλες αλήθειες

Η αντίδρασή της όταν έμαθε για τον πόλεμο στην Ουκρανία και ο ρόλος που παίζει ο σύντροφός της στη ζωή της.

Η Κάτια Ταραμπάνκο έδωσε την πρώτη της συνέντευξη ύστερα από την αποχώρησή της από το Survivor. Πρόκειται για μία παίκτρια που αγαπήθηκε πολύ από τον κόσμο στο περσινό παιχνίδι επιβίωσης και αποχώρησε οικειοθελώς σε λιγότερο από έναν μήνα εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας.

Και ενώ όλοι την είχαν σαν το απόλυτο φαβορί, με τον Ατζούν να της δίνει ένα υπέρογκο ποσό για να πει το «ναι» στην πρόταση που της έγινε να συμμετέχει ξανά, το κοινό δεν την κράτησε και το μοντέλο συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους.

Survivor: H Κάτια αποχώρησε αλλά το Twitter «τα έβαλε» με τη Βρισηίδα και τον Άρη

Η εξομολόγηση για τον σύντροφό της, Θοδωρή

Μιλώντας στην εκπομπή «Love It», η Κάτια αναφέρθηκε στον πόλεμο που συμβαίνει στην Ουκρανία, αλλά και στον σύντροφό της, Θοδωρή Κωνσταντόπουλο, που είδαμε για πρώτη φορά όταν οι διάσημοι κέρδισαν ένα έπαθλο επικοινωνίας.


https://www.instagram.com/p/CYb0t1BMetv

«Ο σύντροφός μου μού έλειπε οπότε μιας και ένιωθα ότι θα παραμείνω στο παιχνίδι ήθελα να μοιραστώ ένα από τα πιο όμορφα κομμάτια της ζωής μου με τον κόσμο. Αυτός είναι ο Θοδωρής, είμαστε 8 μήνες μαζί», ανέφερε αρχικά η Κάτια.

Και συνέχισε:

«Ήθελα να το προστατεύσω από τα φώτα της δημοσιότητας γιατί οι προηγούμενες σχέσεις βγήκαν όλες η μία μετά την άλλη. Οπότε έπρεπε να βάλω ένα τεράστιο χειρόφρενο σε αυτό το πράγμα και να πάρω την κατάσταση στα χέρια μου μέχρι να δω ότι αυτός ο άνθρωπος όντως είναι με την Κάτια και όχι με την Ταραμπάνκο το κράτησα off».

Η αντίδραση της Κάτιας μόλις έμαθε για τον πόλεμο στην Ουκρανία

Η Κάτια Ταραμπάνκο έμαθε για τον πόλεμο μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας όσο βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο και το γεγονός τη σόκαρε.



Η ίδια εξομολογήθηκε: «Όταν μου το είπαν τα έχασα τελείως. Έχουμε 2022 και ακόμα υπάρχει πόλεμος; Να πεθαίνει κόσμος; Να πυροβολούν; Ήμουν τελείως χαμένη και αγχώθηκα για τους συγγενείς μου. Μου είπαν ότι καταστράφηκε όλη μου η πόλη οπότε είναι περίεργο. Όλοι όμως είναι καλά από τους δικούς μου, αλλά δεν μου αρκεί αυτό. Θα είναι πολύ εγωιστικό να είμαι καλά εγώ επειδή είναι καλά οι δικοί μου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τεό Κωνσταντόπουλος: Αυτός είναι ο άντρας που περιμένει την Κάτια Ταραμπάνκο μετά το Survivor

Survivor: Κάτια και Μυριέλλα τσακώθηκαν αλλά το κοινό στο Twitter νευρίασε και με τις δύο