Survivor: Κάτια και Μυριέλλα τσακώθηκαν αλλά το κοινό στο Twitter νευρίασε και με τις δύο

Κατερίνα Μπούσιου
Survivor: Κάτια και Μυριέλλα τσακώθηκαν αλλά το κοινό στο Twitter νευρίασε και με τις δύο

Και νέα κόντρα Τάκη και Μυριέλλας που παραλίγο και θα πιάνονταν στα...χέρια. Δεν τους σηκώνει και τους δύο το κλίμα στον 'Αγιο Δομήνικο. 

nafsika

Μπορεί να φταίει η...υγρασία, ο κακός ύπνος, η πείνα, η κούραση, αλλά κάποια πράγματα μπορεί απλά, να είναι ανεξήγητα στο Survivor, γιατί αρκεί μία κουβέντα από κάποιους, για να γίνει έκρηξη. Μετά τον καυγά περί ροχαλητού του Τάκη, είχαμε διπλή νέα κόντρα με την Μυριέλλα, την ίδια στιγμή που και η Κάτια τα έβαλε μαζί της με αρκετά αιχμηρές προτάσεις, λέγοντας πως είναι καιρός να πάει σπίτι της. Πριν την ψηφοφορία είχαμε και την ανακοίνωση των στατιστικών των παικτών. Και το 0,0 που συγκέντρωσε η Ναυσικά στους διάσημους, έφερε τρελό γέλιο στο κοινό, θυμίζοντας ακόμη και Eurovision.

«Μη μου ξαναμιλήσεις έτσι εμένα»

Από το πρώτο κιόλας run ο μισθοφόρος Τάκης Καραγκούνιας τραυματίστηκε σοβαρά, αλλά αυτό έφερε και το πρώτο επεισόδιο του με την Μυριέλλα. Ενώ οι συμπαίκτες του αποφάσισαν να τον αντικαταστήσει η Κάτια Ταραμπάνκο, η Μυριέλλα διαφώνησε αμφισβητώντας τις καλές της επιδόσεις και ο Τάκης που την άκουγε να μιλά ακατάπαυστα άρχιζε να της φωνάζει λέγοντας: «Σταμάτα πια, μη μου ξαναμιλήσεις ποτέ ξανά» και με λίγα λόγια, έγιναν στο λεπτό μαλλιά - κουβάρια.



Λίγο νωρίτερα και η Κάτια έκανε μία ολομέτωπη επίθεση στην Μυριέλλα, που φαίνεται ξεκάθαρα ότι έχει στοχοποιηθεί και λόγω του πρότερου μη έντιμου βίου της εντός του reality και κινδυνεύει αρκετά στο να είναι η επόμενη υποψήφια, αν η ομάδα της χάσει. Το ότι οι διάσημοι τελικά κέρδισαν τον αγώνα, αντί να τους ηρεμήσει, τους...τσίτωσε ακόμη περισσότερο. Πάντως τα λόγια της Ταραμπάνκο ή Ταραμπανκό όπως εκείνη προτιμά να την λέμε, ήταν αρκετά αιχμηρά για την συμπαίκτριά της: «Η ομάδα πεινάει και πρέπει να δυναμώσει. Πρέπει να φύγουν οι αδύναμοι κρίκοι. Και πρέπει κάποιοι να κάνουν λίγο πίσω το εγωιστικό τους κομμάτι. Αναφέρομαι ξεκάθαρα στη Μυριέλλα. Θεωρώ πως η προσπάθεια της έχει λήξει εδώ και πάρα πολύ καιρό και πρέπει να σταματήσει να παρακαλάει να παραμείνει στο παιχνίδι γιατί ο κόσμος πεινάει μέσα στην ομάδα και πεινάει πάρα πολύ». Για να κλείσει λέγοντας και το άσε μας να σταυρώσουμε μία νίκη.



Πριν την ψηφοφορία στο συμβούλιο από την ομάδα των Μαχητών που ήταν η χαμένη ομάδα στον πρώτο αγώνα ασυλίας, είχαμε και τα σχετικά μαγειρέματα από την στρατηγό του είδους Ασημίνα, αλλά ούτε και στη δική της περίπτωση το Twitter χαρίστηκε. Τελικά ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση, είναι ο Σπύρος Μαρτίκας και ο ίδιος μάλιστα δέχτηκε την ετυμηγορία, γιατί όπως είπε, αγωνιστικά δεν ήταν καλός και το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας ήταν δίκαιο. Το κοινό ωστόσο όπως θα δείτε και στη photo gallery που ακολουθεί δεν πήρε το μέρος κανενός στις κόντρες. Αντίθετα τα έβαλε και με τους τρεις, θεωρώντας πως έχουν φτάσει στα άκρα, λόγω στρατηγικής, παρά λόγω κάποιας σοβαρής αιτίας. Μα, έτσι όμως δεν γίνεται σε ένα reality, όπως το Survivor;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Survivor: Έξαλλος ο Τάκης με τη Μυριέλλα - Δεν τον άφηνε να κοιμηθεί και το Twitter εξερράγη

Survivor: Το Twitter έδωσε εξήγηση στην παρέμβαση Τριαντάφυλλου μετά την αποχώρηση του Τσολάκη

Η Κάτια Ζυγούλη συγκινείται για τον Απόστολο Ρουβά και κάνει αποκαλύψεις για τη ζωή της