Γη της ελιάς: Για χάρη της Αθηνάς ο Ιάκωβος παίρνει τον νόμο στα χέρια του

Ιωάννα Τζανή
Γη της ελιάς: Για χάρη της Αθηνάς ο Ιάκωβος παίρνει τον νόμο στα χέρια του

Ο Ιάκωβος φτάνει στα άκρα για τα μάτια της Άντζελας Γκερέκου, δηλαδή της τηλεοπτικής Αθηνάς στη Γη της ελιάς.

Το ότι ο Ιάκωβος είναι τρελά ερωτευμένος με την Αθηνά στη Γη της ελιάς είναι γνωστό και πασιφανές... Ο ισχυρός άντρας δεν επιτρέπει σε κανέναν να τη βλάψει και στέκεται βράχος δίπλα της. Το απέδειξε, άλλωστε, όταν εμφανίστηκε η υποτιθέμενη μητέρα του Δημήτρη και την απείλησε ότι θα αποκαλύψει τα πάντα για τη σχέση τους. Ο Ιάκωβος έδρασε άμεσα και έδωσε στον Δημήτρη ένα υπέρογκο ποσό προκειμένου να εξαφανιστεί η «μητέρα» του από τη Μάνη και να αφήσει ήσυχη την Αθηνά.

Έλα, όμως, που ύστερα από την ιδέα που τους έβαλε η Μαρία Αναγνώστου περί πλεκτάνης, ο Ιάκωβος θα βάλει ντετέκτιβ και θα μάθει όλη την αλήθεια... Ότι δηλαδή ήταν ένα σχέδιο του Δημήτρη για να φοβίσει την Αθηνά και να αποσπάσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό από εκείνον.


https://www.instagram.com/p/CbMWyXWN1LV/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Γη της ελιάς: Η σκηνή Μαρίνας- Μάνου στη φυλακή συγκίνησε το Twitter και το κοινό τους θέλει μαζί

Ο Ιάκωβος θα γίνει έξαλλος και δε θα το αφήσει να περάσει έτσι, αφού πρόκειται για μία πολύ δυναμική προσωπικότητα. Θα φωνάξει τον Δημήτρη σπίτι του και, υπό την απειλή όπλου, θα καταφέρει να πάρει πίσω όλα τα χρήματα που του απέσπασε.

Η Βασιλική βρίσκεται σε δύσκολη θέση

Στο επεισόδιο της Κυριακής (19/3), η Αρετή, ο Στάθης και ο Στέφανος έρχονται πιο κοντά με τη Βασιλική, ωστόσο δε χάνουν ευκαιρία να κακολογήσουν τον Φίλιππο και τη Χάιδω. Μπορεί να δέχτηκαν πίσω εκείνη και το μωρό της, αλλά δε σκοπεύουν να συγχωρήσουν τον άντρα και την πεθερά της για το κακό που προκάλεσαν στην οικογένειά τους.



Η Βασιλική νιώθει ότι βρίσκεται στη μέση μιας νοσηρής κατάστασης και, παρ' όλα τα παρακάλια της για να διατηρηθεί μια ισορροπία, όλες οι προσπάθειές της πέφτουν στο κενό.

Παράλληλα, ο Φίλιππος ανησυχεί για την έκβαση της επικείμενης δίκης του με τον Στέφανο για τον πυροβολισμό εναντίον του. Πλέον είναι πατέρας και αν δε δικαιωθεί στο δικαστήριο, οι επιπτώσεις θα είναι τεράστιες και πολύ δυσάρεστες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γη της ελιάς: Η επανένωση Βασιλικής - Αρετής δίχασε το Twitter

Γη της ελιάς: Η Μαρίνα μπαίνει στη φυλακή αλλά το Twitter την «χειροκρότησε» για την ερμηνεία της