Η έμμεση απάντηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στα επικριτικά σχόλια που δέχτηκε για τα posts της

Ιωάννα Τζανή
Η έμμεση απάντηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στα επικριτικά σχόλια που δέχτηκε για τα posts της

Η συνεργάτιδά της πήρε θέση όσον αφορά στα πολυσυζητημένα posts της Ηλιάνας Παπαγεωργίου εν μέσω πολέμου, ενώ απάντησε στο ενδεχόμενο να επιστρέψει το μοντέλο στο GNTM.

Η Έλενα Χριστοπούλου, εκτός από μάνατζερ της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, είναι και μία πολύ καλή της φίλη, που πάντοτε μπαίνει μπροστά για να την υποστηρίξει και βρίσκεται δίπλα της σε κάθε δυσκολία ή ευτυχία. Οι δυο τους έχουν μία αξιοθαύμαστη σχέση, που μένει αναλλοίωτη στον χρόνο.

Τους τελευταίους δύο μήνες και αφού ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της εκπομπής της «Style Me Up», η παρουσιάστρια απολαμβάνει τις διακοπές της στην Αμερική και όπως ήταν αναμενόμενο, δε σταματά να μοιράζεται εντυπωσιακές φωτογραφίες στο Instagram.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου κάνει διακοπές στη Τζαμάικα και στέλνει φιλιά στους επικριτές της

Η αιχμηρή απάντηση της Έλενας Χριστοπούλου στα επικριτικά σχόλια

Αυτή τη φορά, στο στόχαστρο μπήκαν τα posts που έκανε από τη Χαβάη, με πολλούς - μεταξύ αυτών και τη Ζενεβιέβ Μαζαρί - να επικρίνουν την Ηλιάνα, λέγοντας πως είναι προκλητικό να ανεβάζει τέτοιες φωτογραφίες την ώρα που υπάρχει πόλεμος μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας και πεθαίνει κόσμος.


https://www.instagram.com/p/CbH5_Nos_MN

Μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», η Έλενα Χριστοπούλου πήρε το μέρος της Ηλιάνας Παπαγεωργίου λέγοντας χαρακτηριστικά: «Πιστεύεις ότι όσοι είναι στην Αθήνα και ανεβάζουν κάτι από εδώ έχουν βοηθήσει στον πόλεμο;».



Θα επιστρέψει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο GNTM;

Όσον αφορά στις φήμες που θέλουν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να επιστρέφει στο GNTM, η Έλενα Χριστοπούλου είπε: «Τα διαβάζω και εγώ αυτά για το GNTM και τα ποσά της Ηλιάνας αλλά δεν έχω κάνει καν ραντεβού οπότε δε νομίζω ότι ισχύει κάτι από όλα όσα ακούγονται και γράφονται. Δεν έχει γίνει κανένα ραντεβού. Η Ηλιάνα έχει ένα συμβόλαιο με το κανάλι της, τον Alpha και προηγείται πάντα ο Alpha».


https://www.instagram.com/p/CQZGv36MbZ0

Και συνέχισε:

«To Style me Up τελείωσε πάρα πολύ ωραία, έκλεισε τον κύκλο του και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από αυτή τη συνεργασία. Του χρόνου δεν ξέρω τι θα γίνει. Κάτι θα γίνει αλλά δε ξέρω ακόμα τι. Δεν είμαι σίγουρη αν θα ήθελα να τη δω πάλι στο GNTM. Η σχέση μας με την Βίκυ Καγιά και με όλους τους υπόλοιπους είναι μια χαρά. Την υγεία μας να έχουμε και όλα τα άλλα δε με ενδιαφέρουν καθόλου».

Πηγή φωτογραφιών: @elena_hristopoulou @ilianapapageorgiou

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η σπόντα της Ζενεβιέβ Μαζαρί για το ταξίδι της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στη Χαβάη

Η «χιουμοριστική» απάντηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για το πότε επιστρέφει στην Ελλάδα