Survivor: Μυριέλλα - Κατσαούνης μαζί στην παραλία και το tweet για τον Τζον ήταν γεμάτο αλήθεια

Πατούλια Κατερίνα
Survivor: Μυριέλλα - Κατσαούνης μαζί στην παραλία και το tweet για τον Τζον ήταν γεμάτο αλήθεια

Το νέο αναπάντεχο μοίρασμα των ομάδων, έφερε τον Γιώργο Κατσαούνη και τη Μυριέλλα Κουρεντή στην ίδια παραλία στο Survivor και τα σχόλια είναι ήδη πολλά.

Με γρίφους ξεκίνησε το χτεσινό επεισόδιο του Survivor και ο βασικός γρίφος για την αλλαγή που φέρνει το μέλλον, λύθηκε με αναπάντεχο τρόπο και μπόλικα δάκρυα.

Ο Γιώργος Λιανός γεμάτος μαεστρία ανακοίνωσε στους παίκτες την αλλαγή και το ανακάτεμα που θα γίνει στις δύο ομάδες, των Μπλε και των Κόκκινων και Διάσημοι με Μαχητές άλλαξαν παραλίες σε ένα νέο ανακάτεμα της τράπουλας στο Survivor, με νέες συμμαχίες και νέες κλίκες να προκύπτουν στο νησί του Άγιου Δομίνικου.

Οι νέες ομάδες



Την ομάδα των Διασήμων αποτελούν πλέον οι: Απόστολος Ρουβάς, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Σταυρούλα Χρυσαειδή, Γιώργος Κατσαούνης, Μυριέλλα Κουρεντή, Στάθης Σχίζας, Ανδρέας Ματθαιακάκης, Τζο Μαριδάκη και Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Την ομάδα των Μαχητών αποτελούν πλέον οι: Σπύρος Μαρτίκας, Ευριδίκη Παπαδοπούλου, Βρισηίδα Ανδριώτου, Άρης Σοϊλέδης, Τάκης Καραγκούνιας, Θωμαϊς Εμαννουηλίδου, Σοφιάννα Αβραμάκη και Γιώργος Ταλάντσεβ.

Γιώργος και Μυριέλλα και πάλι μαζί

Ο Γιώργος Κατσαούνης και η Μυριέλλα Κουρεντή βρέθηκαν από τη μια στιγμή στην άλλη στην ίδια ομάδα και ήρθαν ξανά κοντά.



«Γιώργος και Μυριέλλα στην ίδια παραλία, ήρθε και έχουμε νέο κύκλο επεισοδίων στον ίδιο χώρο να συμβιώνουμε. Ελπίζω στο τέλος της μέρας να τα έχουμε βρει και να πορευτούμε παρέα. Είμαι διατεθειμένοι να γνωριστούμε από την αρχή», είπε η Μυριέλλα η οποία έδειξε την πρόθεσή της να δώσει πίσω στον Κατσαούνη τον σταυρό του.

«Αν με ρωτούσαν αν θέλω να πάω στην ίδια ομάδα με τη Μυριέλλα θα έλεγα όχι αλλά αφού έγινε νομίζω ότι κι αυτή το χάρηκε. Η Μυριέλλα με πλησίασε αλλά είναι διαφορετικό να είσαι στην ίδια όχθη και όχι στην απέναντι, είμαστε στην ίδια ομάδα και πρέπει να είμαστε δεμένοι, προφανώς δεν μπορώ να την δω φιλικά, είχαμε κάτι και δεν μπορώ να τη δω φιλικά. Δεν ξεχνάω πως η Μυριέλλα παραποίησε τα λόγια μου και μου άναψε φωτιές χωρίς λόγο και αιτία», είπε ο Κατσαούνης και κάπου εκεί ήρθε η αγκαλιά με ένα τρυφερό καλωσόρισμα.

Τα δύο σενάρια που θα δούμε να υλοποιούνται σύντομα, είναι ο τρόπος που θα συμβιώνουν ο Κατσαούνης με τη Μυριέλλα και θα κοιμούνται πια στην ίδια καλύβα.

Ένα τουίτ πάντως έκανε ένα μελλοντικό σενάριο γεμάτο ίντριγκα.

Τι θα συμβεί άραγε αν οι Κόκκινοι κερδίσουν το έπαθλο επικοινωνίας και ο Κατσαούνης αναγκαστεί να δει να παίζεται live μπροστά του το σενάριο συνομιλίας ανάμεσα σε Τζον και Μυριέλλα; Πώς θα αντιδράσει;

miriella2

Από την άλλη, οι δύο παίκτες μένει να δούμε αν θα έχουν κοινή στρατηγική και σε ενδεχόμενη ψηφοφορία μεταξύ τους ή αν θα φτάσουν να ψηφίσουν ο ένας τον άλλο!

Survivor: Η Κάτια Ταραμπάνκο στην πρώτη συνέντευξη μετά την αποχώρηση είπε μεγάλες αλήθειες

«Πρώτη μέρα στην καλύβα των κόκκινων και νιώθω περίεργα. Δεν έχω ιδρώσε τη μπαντάνα με τους κόκκινους και δεν μπορώ να το επεξεργαστώ, δεν έχω συναιαθήματα, ακόμα τουλάχστον. Δεν ξεχνάω από πού ξεκίνησα, με τι κορδέλα έφαγα το κρύο, τη βροχή, την κακουχία, την πείνα αλλά είμαι μπλε και θα παραμείνω μπλε. Νιώθω λίγο περίεργα, ο Απόστολος είπε πως ήρθα από τα Πατήσια στην Κηφισιά, ίσως από τα Αλώνια έφτασα στα σαλόνια», είπε χαρακτηριστικά ο Κατσαούνης.



Το σκηνικό ανάμεσα σε Στάθη και Τάκη:

Πάντως, το τρέιλερ του Survivor για την Κυριακή, έκανε έξαλλο για μια ακόμα φορά το κοινό στο Twitter, μιας και ο Στάθης Σχίζας φαίνεται να πετάει εκδικητικά μια μπάλα πάνω στο σώμα του Τάκη με περίσσια δύναμη, κάτι που σε άλλη περίπτωση θα ισοδυναμούσε με αποβολή από το παιχνίδι. Μένει να δούμε ποια ποινή θα λάβει ο Στάθης στο συμβούλιο του νησιού.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τεό Κωνσταντόπουλος: Αυτός είναι ο άντρας που περιμένει την Κάτια Ταραμπάνκο μετά το Survivor

Survivor: Κάτια και Μυριέλλα τσακώθηκαν αλλά το κοινό στο Twitter νευρίασε και με τις δύο