Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη και ο Δούκας επιστρέφουν στο Διαφάνι και φέρνουν ταραχές

Κατερίνα Μπούσιου
Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη και ο Δούκας επιστρέφουν στο Διαφάνι και φέρνουν ταραχές

Ο οριστικός χωρισμός του Δούκα με την Αντιγόνη φέρνει το ζευγάρι ξανά κοντά, όχι απαραίτητα ερωτικά αλλά ως συμμαχία στις πλεκτάνες όπως παλιά. 

Το ζευγάρι στο οποίο οφείλονται τόσα δεινά τρείς σεζόν τώρα στις 'Αγριες Μέλισσες επιστρέφει στον τόπο του και συντονίζει κάπως τις εξελίξεις που θα έχουμε μέχρι την κορύφωση των γεγονότων το καλοκαίρι όπου θα λήξει και η σειρά. Μυρσίνη και Δούκας εμφανίζονται για να μείνουν στο Διαφάνι και θα έχουμε φυσικά...φουρτούνες.


https://www.instagram.com/p/CbOKDQjI2JF

Ο οριστικός χωρισμός Δούκα και Αντιγόνης

Η Αντιγόνη μετά τις αποκαλύψεις που της έκανε ο Ακύλας ότι ο Δούκας έχει σκοτώσει τον Θέμελη και την έβαλαν να ψευδομαρτυρήσει, αποφασίζει να τον χωρίσει. Πριν το κάνει θα ζητήσει την συμβουλή της Πηνελόπης και των παιδιών του Δούκα. Εκείνη όμως δεν μπορεί να της κρύψει την αλήθεια και τότε η Αντιγόνη ετοιμάζει τις βαλίτσες του Δούκα και τον πετά έξω από το σπίτι, κυριολεκτικά. Παρόλο που επιστρέφει στο σπίτι o Σεβαστός απογοητευμένος, με την Μυρσίνη να θεωρεί τον εαυτό της νικήτρια στην διαμάχη τους, της ξεκαθαρίζει πως δεν θα είναι όπως παλιά η σχέση τους, απλά θα αναγκαστούν να συμβιώσουν.


https://www.instagram.com/p/CbQff5yLgBR

Και αναγκάζονται να χαράξουν κοινή γραμμή στις πλεκτάνες. Αφού ο Ακύλας πάει απρόσκλητος στο πάρτι του Νικηφόρου τη στιγμή που στο χωριό η αστυνομία προβαίνει σε συλλήψεις και αντίποινα, το ζευγάρι κάνει εμφάνιση στο Διαφάνι, σα να μην τρέχει τίποτε. Θέλουν να διώξουν την οικογένεια του Ακύλα Μεγαρίτη από το σπίτι τους και να μείνουν ξανά εκεί. Φυσικά και όλοι οι κάτοικοι στρέφονται εναντίον τους. Εναντίον τους είναι για μία ακόμη φορά τα παιδιά τους, ειδικά όταν ο Κωνσταντής τους ανακοινώνει πως ετοιμάζει το γάμο του με τη Δρόσω. Το αγαπημένο μας όμως ερωτευμένο ζευγάρι θα καταφέρει να ζήσει ευτυχισμένο, παρά τα εμπόδια. Ο Κωνσταντής μάλιστα θα ανακαλύψει πως η Ρένα κρύβεται και πίσω από την μικρή πλεκτάνη με τη φωτογραφία της Δρόσως και αυτό είναι μία καλή αφορμή για τον Νικηφόρο μόλις το μάθει να την χωρίσει. 'Οχι όμως ακόμη οριστικά. Γενικώς στο Διαφάνι, όπως έχετε καταλάβει τόσα χρόνια τα ευχάριστα συμβαίνουν μεν, αλλά αργούν υπερβολικά...δε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Άγριες Μέλισσες: Η αρχή του τέλους του Ακύλα και το μυστικό μιας δολοφονίας έρχεται στο φως

'Αγριες Μέλισσες: 4 ζευγάρια βρίσκουν την ευτυχία ενώ ο Ακύλας δέχεται την σκληρή του τιμωρία

Ο Δούκας εκδικείται τον τραυματισμό του Κωνσταντή - Όλοι εναντίον του Ακύλα ακόμη και ο Μελέτης