Survivor: Η συμβουλή της Ασημίνας στην Ευρυδίκη προβλημάτισε το Twitter - Έχει δίκιο;

Νατάσσα Σχοινά
Survivor: Η συμβουλή της Ασημίνας στην Ευρυδίκη προβλημάτισε το Twitter - Έχει δίκιο;

Η αλλαγή των ομάδων έχει φέρει σύγχυση στους παίκτες.

Η αλλαγή ομάδων εκ των πραγμάτων ανακάτεψε κάπως τα πράγματα στο Survivor. Παίκτες των Μπλε είναι πλέον Κόκκινοι κι αντίστροφα. Αντίπαλοι είναι τώρα συμπαίκτες. Κάποιοι χαίρονται για τις μεταφορές τους, άλλοι πάλι όχι, και η σύγχυση είναι ορατή στην ατμόσφαιρα.

Η Ευρυδίκη χαίρεται που άλλαξε ομάδα, αλλά η Ασημίνα δυσαρεστήθηκε με αυτά που άκουσε

Η Ευρυδίκη, για παράδειγμα, ανήκει σε αυτούς που προτιμούν τη μετακίνησή τους από την προηγούμενη ομάδα τους. Η παίκτρια, μάλιστα, δε δίστασε να το επισημάνει δημόσια, όπως και η Βρισηίδα και ο Τάκης, με τη διαφορά ότι εκείνη τοποθετήθηκε πιο ανοιχτά στο γεγονός ότι πιστεύει πως η Μπλε είναι μία εμφανώς «καλύτερη» ομάδα. Όταν τα άκουσε αυτά η Ασημίνα, θέλησε να τοποθετηθεί και, αφότου ολοκλήρωσε με τον λόγο που δεν της άρεσε αυτό που άκουσε, έδωσε μία συμβουλή στην Ευρυδίκη.

https://www.instagram.com/p/CbV6QYwsACp

Η συμβουλή της Ασημίνας στην Ευρυδίκη

«Εγώ θα πάω στην ώρα του αγωνίσματος, γιατί στην καλύβα δεν υπάρχει κανένα απολύτως θέμα. Και μετά θα σχολιάσω αυτό που είπε η Ευρυδίκη που δε μου άρεσε καθόλου. Γιατί εμένα αυτό με απασχολεί. Ότι δεν έχω βρει τον εαυτό μου στον αγωνιστικό χώρο. Θέλω να πω για αυτό που είπε η Ευρυδίκη, ότι είναι πάρα πολύ άσχημο να αδειάζεις την προηγούμενή σου ομάδα ό,τι σχέση και να είχατε. Δε γίνεται όλοι να ταιριάζουμε με όλους, αλλά δε γίνεται να αδειάζεις την ομάδα σου και να λες ότι σε δύο μόλις ημέρες η άλλη ομάδα είναι καλύτερη από την προγούμενή σου. Δεν υπάρχει καλύτερος και χειρότερος. Είσαι σε μία καινούργια ομάδα. Μην τη συγκρίνεις, γιατί είναι άσχημο. Αυτά είναι πολύ άσχημα να ακούγονται. Προσωπικά, δε μου αρέσει, γιατί δε θα το κάνω εγώ.

Επειδή έχουν πάρει το ένα σκέλος της ασυλίας, όταν θα χαθεί και το δεύτερο υπέρ των κόκκινων και θα αρχίσουν τα μιρ μιρ από εκεί, ίσως αυτό το 48ωρο πόρισμα και συμπέρασμα της Ευρυδίκης να αλλάξει. Αυτό μόνο λέω και κλείνω. Όταν νικάμε, ξέρουμε ότι όλα είναι τέλεια. Οπότε, Ευρυδίκη, μη βγάζεις πολύ εύκολα συμπέρασμα για το πού βρίσκεσαι. Κράτα μικρό καλάθι. Αυτή τη συμβουλή θα σου δώσω εγώ και όλα καλά», είπε η Ασημίνα.



Έχει δίκιο για αυτά που είπε;

Πολλοί από τους χρήστες του Twitter δεν είδαν με ιδιαίτερα καλό μάτι τη συμβουλή της Ασημίνας. Θεώρησαν πως η παίκτρια δεν είχε κανέναν λόγο να τοποθετηθεί πάνω στο θέμα επειδή «εκείνη δε θα το έκανε», ενώ το συσχέτισαν και με αυτό που προηγήθηκε με τη Σοφιάννα. Η Σοφιάννα εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της που, παρόλο του ότι ήταν φίλες με την Ασημίνα, η τελευταία στα αγωνίσματα δεν της είπε «Καλή επιτυχία» και δεν την αγκάλιασε πριν παίξουν μαζί. Η Ασημίνα το απέδωσε στο γεγονός ότι πια ανήκει σε άλλη ομάδα, την οποία οφείλει να υποστηρίξει.

Τελικά, λοιπόν, μήπως ο τρόπος που αντιμετωπίζει την αλλαγή στις ομάδες έχει να κάνει με το γεγονός ότι έχει μάθει να απεμπλέκεται συναισθηματικά λόγω αθλητισμού ή απλώς κατηγόρησε την Ευρυδίκη χωρίς λόγο;

Συνέχισε παρακάτω για να δεις μερικά από τα σχόλια που βρέθηκαν στο Twitter.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Survivor: O Τζον έστειλε μήνυμα στη Μυριέλλα αλλά το Twitter «φώναζε» τον Κατσαούνη

Survivor: Μυριέλλα - Κατσαούνης μαζί στην παραλία και το tweet για τον Τζον ήταν γεμάτο αλήθεια

Survivor: H Κάτια αποχώρησε αλλά το Twitter «τα έβαλε» με τη Βρισηίδα και τον Άρη