Δούκισσα Νομικού: Το παράδοξο με το χρώμα των ματιών της και το λάθος που επέτρεψε στο παρελθόν

Πατούλια Κατερίνα
Δούκισσα Νομικού: Το παράδοξο με το χρώμα των ματιών της και το λάθος που επέτρεψε στο παρελθόν

Το χρώμα των ματιών της Δούκισσας είναι διαφορετικό και ξεχωριστό, όσο κι εκείνη.

Με αφορμή μια δημοσίευση που έκανε η Δούκισσα Νομικού με τον εαυτό της σε παιδική ηλικία, η παρουσιάστρια και μοντέλο, έκανε μια αποκάλυψη που αφορά στο χρώμα των ματιών της.

Ένα μάτι μπλε και ένα μάτι πράσινο!

276153159 344066587660499 384919194295148987 n 1

«Επειδή διαβάζω τα σχόλιά σας, οι περισσότεροι με ρωτάτε για τα μάτια μου. Ναι έχουν διαφορετικό χρώμα, το ένα είναι πράσινο, το άλλο είναι μπλε. Μικρή φαινόταν πολύ πιο έντονα, τώρα όχι και τόσο.
Όταν ξεκίνησα να δουλεύω στη μόδα, οι φωτογράφοι έκαναν φώτοσοπ για να είναι το ίδιο χρώμα. Δεν ξέρω γιατί. Το θεωρούσαν μάλλον «ελάττωμα»; Κάποια στιγμή τους είπα να σταματήσουν να το αλλάζουν.
Πάντως άργησα να συνειδητοποιήσω πως ό,τι μας κάνει να διαφέρουμε, είναι το πλεονέκτημά μας. Το να είμαστε μοναδικοί είναι η δύναμή μας. Μην προσπαθείς να κρύψεις ό,τι σε κάνει ξεχωριστό. Ανάδειξέ το, Μην προσπαθείς να γίνεις όπως ΌΛΟΙ», έγραψε χαρακτηριστικά η Νομικού.

Κι όχι μόνο τα μάτια αλλά και το σώμα!

Η Νομικού έχει μιλήσει και για τις αλλαγές στο σώμα της μετά τις εγκυμοσύνες και έχει παραδεχτεί το παράδοξο που της συνέβη, το κορμί της είναι καλύτερο σε σχέση με πριν.

«Το σώμα έχει γίνει καλύτερο από τότε που γέννησα την Αναστασία. Μήπως είναι οι ορμόνες του κοριτσιού που μέσα μου άλλαξαν τις δικές μου ορμόνες; Δεν ξέρω τι έγινε, πάντως άλλαξε ο μεταβολισμός. Πάλι έγινα όπως όταν πήγαινα σχολείο που ήμουν αδύνατη χωρίς προσπάθεια. Με τον Σάββα, επειδή είχα θηλάσει αρκετό καιρό διάστημα, ήμουν δύο κιλά παραπάνω από τα φυσιολογικά μου. Γενικά, όμως, δεν είχα αγχωθεί ποτέ με τη ζυγαριά. Πέρασα τόσο ωραία, την έζησα την περίοδο της εγκυμοσύνης μου, ήμουν τόσο χαρούμενη που δε με ένοιαζε αυτό», είπε χαρακτηριστικά.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μπορεί να το γελάς ακόμη, αλλά η Δούκισσα είχε ένα ατύχημα στις 22/2/2022

The 2Night Show: Η Δούκισσα εξήγησε τη διατροφή της κι ο Γρηγόρης νόμιζε ότι του έκανε πλάκα

Δούκισσα Νομικού - Αυτή ήταν η ζωή μου το 2021! Τα πιο wow year moments και τα άγνωστα ταξίδια