Το δώρο της Ariana Grande στην Kim Kardashian και άλλες νυν που είναι φίλες με τις πρώην

Νατάσσα Σχοινά
Το δώρο της Ariana Grande στην Kim Kardashian και άλλες νυν που είναι φίλες με τις πρώην

Υπάρχουν αρκετά celeb κορίτσια που είναι φίλες με τις πρώην του συντρόφων τους.

Το ειδύλλιο μεταξύ της Kim Kardashian και του Pete Davidson καλά κρατεί. Για την ακρίβεια, το ζευγάρι δείχνει όλο και πιο δεμένο όσο περνάει ο καιρός. Κάθε τους φωτογραφία δείχνει πόσο καλά περνάνε μαζί και, παρά την όλη ιστορία με τον Kanye West που δεν τους έχει αφήσει σε ησυχία, η σχέση τους είναι στα καλύτερά της. Τόσο, που έγινε και κάτι άλλο που δεν περιμέναμε…

Την περασμένη Παρασκευή, η Kim πληροφόρησε το Instagram ότι η Ariana Grande, η πρώην του Pete, της έστειλε ένα δώρο. Η 41χρονη επιχειρηματίας παρέλαβε ένα κουτί με προϊόντα ομορφιάς από τη σειρά που έχει κυκλοφορήσει η τραγουδίστρια με όνομα «R.E.M». Αυτό σημαίνει ότι νυν και πρώην έχουν εξαιρετικές σχέσεις και δείχνουν πως δε χρειάζεται να υπάρχουν έριδες μεταξύ γυναικών.



Η Ariana Grande και ο Pete Davidson ήταν σε σχέση το 2018 και, μάλιστα, είχαν αρραβωνιαστεί για ένα σύντομο χρονικό διάστημα. Ο αρραβώνας τους, ωστόσο, δεν κράτησε πολύ, αφού μόλις μετά από πέντε μήνες μαζί, τον Οκτώβριο, αποφάσισαν να χωρίσουν. Το 2021, η 28χρονη τραγουδίστρια παντρεύτηκε τον μεσίτη Dalton Gomez, ο οποίος εμφανίστηκε και στο Keeping Up With The Kardashians το 2019 μετά το cameo της Kris Jenner στο video clip της Grande.

Το ευτυχές της υπόθεσης είναι ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μία νυν έχει καλές σχέσεις με την πρώην του συντρόφου της. Κι άλλα κορίτσια της showbiz έχουν εκδηλώσει ανά διαστήματα τη θετική ενέργεια που εκλαμβάνουν από τις γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή των συντρόφων τους πριν την τωρινή σχέση.

Katy Perry – Miranda Kerr

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η σχέση που έχει η Katy Perry -νυν σύντροφος του Orlando Bloom και μητέρα του δεύτερου παιδιού του- με την πρώην του και μητέρα του πρώτου του παιδιού, Miranda Kerr. Η τραγουδίστρια και το μοντέλο τα πηγαίνουν τόσο καλά που έχουν κάνει μέχρι και κοινή ανάρτηση στο Instagram. Η Perry τράβηξε ένα βίντεο με την Kerr δίπλα της και εκθείαζε τα προϊόντα ομορφιάς της τελευταίας.

https://www.instagram.com/p/CRUg3S8Bv6H

Jennifer Lopez – Jennifer Garner

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck είναι ξανά μαζί και η σχέση τους ίσως αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες επανενώσεις της showbiz. Εδώ και μερικούς μήνες, ωστόσο, οι πληροφορίες ισχυρίζονται πως η JLo έχει αρχίσει και γίνεται φίλη της Garner, αφού προτεραιότητα και των δύο είναι το να είναι καλά τα παιδιά τους.



Συνέχισε παρακάτω για περισσότερες φίλες νυν και πρώην.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Kim Kardashian παραδέχεται: «Είπα στον εαυτό μου είσαι 40, βρες την ευτυχία σου»

Η Kim Kardashian βάζει πάνω απ' όλα τα παιδιά της και αγνοεί τα ξεσπάσματα του Kanye

Η επική αντίδραση της Kim Kardashian στο μπλοκάρισμα του Instagram του Kanye