Η μεγάλη αλλαγή στη ζωή της Μαρίας Κορινθίου - «Με ρωτάτε τελευταία τι έχει αλλάξει επάνω μου»

Η μεγάλη αλλαγή στη ζωή της Μαρίας Κορινθίου - «Με ρωτάτε τελευταία τι έχει αλλάξει επάνω μου»

Η ηθοποιός μοιράζεται με το κοινό της στο Instagram τι είναι αυτό που έχει αλλάξει.

Πολλά αλλάζουν στη διάρκειας της ζωής ενός ανθρώπου. Πέρα από το καθαρά εμφανισιακό κομμάτι, περιστατικά -άλλοτε μικρότερα και άλλοτε μεγαλύτερα- μπορούν να αφήσουν τον αντίκτυπό τους σε κάποιον. Γιατί μπορεί η βάση του ανθρώπου να μένει σε έναν βαθμό ίδια, αλλά οι εκφάνσεις του χαρακτήρα διαφοροποιούνται με την πάροδο των ετών.

Η Μαρία Κορινθίου βιώνει μία μεγάλη αλλαγή στη ζωή της και οι followers της την παρατήρησαν. Καθώς φαίνεται πως μαζεύτηκαν αρκετά σχετικά σχόλια, η 42χρονη ηθοποιός αποφάσισε να τους δώσει μία απάντηση.

Η μεγάλη αλλαγή στη ζωή της Μαρίας Κορινθίου

Η αλλαγή που έχει συμβεί στη ζωή της ηθοποιού δεν είναι στην εμφάνισή της, αλλά αφορά στον εσωτερικό της κόσμο. Η Κορινθίου απέδωσε αυτήν τη διαφορετική «αύρα» σε δουλειά που έχει κάνει με τον εαυτό της αλλά και στη γνώση της λειτουργίας του υποσυνείδητου.

https://www.instagram.com/p/CbU8VwWN_6o

«Με ρωτάτε τελευταία τι έχει αλλάξει επάνω μου. Σας διαβεβαιώνω ότι ουσιαστικά δεν είναι επάνω μου, αλλά μέσα μου…

Προσέγγιση, πεποίθηση ζωής, φως, αγάπη, αφθονία, ευγνωμοσύνη… βασικές λέξεις για τον πλούτο της ψυχής.

Όταν μάθει κανείς πως λειτουργεί το υποσυνείδητο, αποκτά αυτοπεποίθηση.

Δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι κάθε φορά που το υποσυνείδητο σας δέχεται μια ιδέα, αρχίζει αμέσως να υλοποιείται. Χρησιμοποιεί για το σκοπό αυτό όλες τις δυνάμεις που διαθέτει και θέτει σε ενέργεια όλους τους νοητικούς και πνευματικούς νόμους του Είναι σας.

Αν τον χρησιμοποιείτε εποικοδομητικά, φέρνει καθοδήγηση, ελευθερία και ψυχική ηρεμία.

Έτσι για να μοιραστώ μαζί σας μία όμορφη, ήρεμη Κυριακάτικη ημέρα», έγραψε στην ανάρτησή της στο Instagram.

Το ξέσπασμα της Κορινθίου για τα σχόλια για το μπούστο της

Στις 3 Νοεμβρίου του 2021, η Κορινθίου ξέσπασε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show» σχετικά με τα σχόλια που δέχτηκε για τη φωτογράφισή της μπροστά στην Παναγία.



«Έγινε θέμα για δύο ημέρες, είχα κάνει φωτογράφιση για τη σειρά ρούχων σε μια καφετέρια. Στο καφέ αυτό υπήρχε μια ζωγραφιά της Madonna, η απεικόνιση της καθολικής Παναγιάς. Πιάστηκαν από την εικόνα και μου έλεγαν να ντρέπομαι, είπαν πως βγήκα γυμνή και γιατί ποζάρω έτσι γυμνή δίπλα στην Παναγιά.

Φοράω και σταυρό και θα με κρίνουν γι΄αυτό, επειδή έχω πλούσιο ντεκολτέ. Θα το πω ωμά, προκαλώ γιατί έχω μεγάλο στήθος. Έχω πολύ καλή σχέση με τα θεία, έχω μεγάλη αδυναμία στην Παναγία. Δεν είναι η πρώτη φορά που βγήκα έτσι φωτογραφία, δεν ήταν εικόνα, ήταν ζωγραφιά, να ήμουν μέσα στην εκκλησία, θα το καταλάβαινα. Υπήρξε υπερβολική χωρίς λόγο και αιτία. Με ένα τίναγμα του μαλλιού μου, ξέρω πώς να προκαλέσω, μπορώ αλλά δεν θέλω. Ξέρω ότι προκαλώ με το παρουσιαστικό μου, μπορεί να κατηγορηθώ πως φοράω ντεκολτέ. Μπορεί να μου πουν για το βλέμμα μου αλλά και ζιβάγκο να βάλω, κάποια πράγματα φαίνονται», είπε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Μαρία Κορινθίου με την κόρη της Ισμήνη στο Παρίσι - Οι μαγευτικές φωτός στην Disneyland

Η Μαρία Κορινθίου ξέσπασε: Η κριτική που δέχεται και τα σχόλια για το μπούστο της

Αϊβάζης-Κορινθίου: Η πρώτη φωτογραφία στα social μετά την περιπέτεια με τον κορονοϊό