Σασμός: Η ζωή της Θοδώρας παίρνει μία δραματική τροπή και τα χάνει όλα

Κατερίνα Μπούσιου
Σασμός: Η ζωή της Θοδώρας παίρνει μία δραματική τροπή και τα χάνει όλα

Τιμωρία για όσα έκανε εναντίον του Πέτρου, θεωρεί την αποβολή της όπως λένε οι τελευταίες πληροφορίες. 

Δεν πάνε καλά τα σχέδια των ηρώων μας στον Σασμό του Alpha. Γιατί όλα ανατρέπονται λόγω συγκυρίας, ή λόγω κάποιων ατυχών κινήσεων. Η Θοδώρα θα θεωρήσει θεία τιμωρία όσα περάσει στα επόμενα επεισόδια όπου η ζωή της αλλάζει ξανά ολοκληρωτικά, ενώ Μαθιός θέλει να αλλάξει τη ζωή του προς το καλύτερο και παίρνει μία ριψοκίνδυνη απόφαση. Με τον κίνδυνο παίζει και ο Σπύρος, ανηψιός της Καλλιόπης ο οποίος πρόδιδε τα μυστικά της αστυνομίας.


https://www.instagram.com/p/CbN_oeslUem

Ο Μαθιός αποφασίζει να μιλήσει στον Νικηφόρο αλλά η Καλλιόπη δεν συμφωνεί

Πριν μιλήσει με την μητέρα του, ο Μαθιός θα ανακοινώσει στον Αστέρη στη φυλακή, πως η Βασιλική διατηρεί τους φόβους της για το δεσμό τους, αλλά εκείνος είναι αποφασισμένος να μιλήσει στον γιο της Νικηφόρο και να του αποκαλύψει πως αγαπά την μητέρα του και θέλει να την παντρευτεί. Την ίδια απόφαση ανακοινώνει και στη μητέρα του, αλλά η Καλλιόπη έχει τις αμφιβολίες της, για το πως θα αντιδράσει ο μικρός και δεν συμφωνεί να το κάνει τόσο απότομα και τόσο σύντομα από το θάνατο του πατέρα του. Εκείνος όμως είναι ανένδοτος, για να μην πούμε ξεροκέφαλος. «Καλλιά (καλύτερα) να σωπάσεις. Εγώ ότι κάνω, το κάνω κόντρα στα πρέπει και τη λογική. Και πάνω από όλα δεν αλλάζω γνώμη» λέει στη μητέρα του. Χωρίς ίχνος ντροπής για το γεγονός πως έχει δολοφονήσει τον πρώην σύζυγο της Βασιλικής και ξάδελφό του.



Το δράμα της Θοδώρας

Μία ξαφνική αποβολή θα ρίξει ξανά την Θοδώρα σε κατάθλιψη. Θα αισθάνεται ενοχές, θα νομίζει ότι αυτή είναι η τιμωρία της για όσα έκανε στον Πέτρο και για όσα ψέμματα είπε, αλλά δεν θα έχει το θάρρος να πάει στην αστυνομία και να τα πει. Από την άλλη πλευρά βλέπει πως ο Γιώργης, μόνο συμπονετικός δεν θα είναι μαζί της μετά την αποβολή και θα της ρίξει όλη την ευθύνη για όσα έγιναν. Το ζευγάρι φαίνεται πως θα οδηγηθεί πια στον οριστικό χωρισμό με μαθηματική ακρίβεια. Η Θοδώρα ωστόσο πριν την αποβολή έχει καταλάβει πως ο πραγματικός δολοφόνος του Στεφανή είναι ο Μαθιός. Και μετανιώνει για τις κουβέντες που είχε μαζί του. Δεν μπορεί όμως ακόμη να πει τίποτε, γιατί καταλαβαίνει ότι ο αδελφός της που είναι και ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας, κινδυνεύει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σασμός: Η Αργυρώ πανικοβάλλεται με τον Μαθιό και την εγκυμοσύνη της

Σασμός: Η μεγάλη ανατροπή με τον Μαθιό και την δολοφονία του Στεφανή

Σασμός: Το μεγάλο εμπόδιο στο γάμο του Μαθιού και της Βασιλικής - Ο Νικηφόρος θα φτάσει στα άκρα