Σασμός: Η Αργυρώ πανικοβάλλεται με τον Μαθιό και την εγκυμοσύνη της

Κατερίνα Μπούσιου
Σασμός: Η Αργυρώ πανικοβάλλεται με τον Μαθιό και την εγκυμοσύνη της

Η ζωή της αλλάζει για μία ακόμη φορά αλλά τώρα έχει έναν άξιο συμπαραστάτη στο πλευρό της. Η επίθεση που κάνει στον Μαθιό όταν εκείνος εμφανίζεται ξαφνικά μπροστά της στα Γιάννενα. 

Η ζωή της Αργυρώς έχει ξεκινήσει να αλλάζει στο Σασμό του Alpha αλλά το παρελθόν την κυνηγά. Ο Μαθιός εμφανίζεται ξαφνικά μπροστά της, ενώ εκείνη σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες μαθαίνει πως είναι έγκυος. Και αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να διαχειριστεί. Ποιος θα τη βοηθήσει και ποιος θα σταθεί απέναντι της;



Η Αργυρώ λέει όλη την αλήθεια στον Σταύρο

Την ώρα που ο Σταύρος πηγαίνει στο ξενοδοχείο για να βρει την Αργυρώ και να κλείσουν τη συμφωνία για τα κοσμήματα, την ειδοποιούν πως έχει επισκέψεις. Και βλέπει εμβρόντητη μπροστά της τον Μαθιό, ο οποίος της ζητά βοήθεια για να βρουν τη Σεμίνα. Εκείνη φυσικά θα το θεωρήσει ως μέγα θράσος από την πλευρά του, θα θυμώσει και οι φωνές της θα ακουστούν μέχρι έξω αναγκάζοντας τον Σταύρο να επέμβει. Η Αργυρώ δεν θα του αποκαλύψει ακόμη τι έχει συμβεί στη ζωή της στο παρελθόν. Αλλά θα τον εμπιστευτεί και θα του μιλήσει, όταν πια γίνουν ζευγάρι. Δεν θα τον ερωτευτεί τον Σταύρο, αλλά θα τον αγαπήσει βαθιά. Ειδικά όταν μάθει πως είναι έγκυος στο παιδί του Αστέρη και εκείνος θα το δεχτεί. Αυτό λένε οι τελευταίες πληροφορίες, αλλά ας είμαστε επιφυλακτικοί γιατί πολλά πράγματα στο σενάριο, είτε καθυστερούν είτε αλλάζουν τελευταία στιγμή.



Ένα χρόνο μετά και όταν η Αργυρώ επιστρέψει στην Κρήτη, αναγκαστικά για την δίκη του Αστέρη, όλοι θα δουν τον Σταύρο στο πλευρό της. Η πρώτη που θα θυμώσει θα είναι η...Καλλιόπη η οποία εντελώς τυχαία όμως θα έχει μάθει λίγους μήνες πριν για το παιδί της Αργυρώς. Θα το βρει ως μία καλή αφορμή για να πει στον Αστέρη ότι η κοπέλα που εκείνος αγαπούσε, τον ξέχασε τόσο γρήγορα. Εκείνος που θα υποπτευθεί όμως ότι η Αργυρώ ακόμη δεν τον ξέχασε τον αδελφό του, είναι ο Μαθιός. Αλλά δεν θα επέμβει αυτή τη φορά. Ούτε και όταν πια μετά ο Αστέρης αποφυλακιστεί. Γιατί και αυτό θα μας συμβεί. Και θα είναι η αρχή πολύ μεγάλων εξελίξεων, αυτή η αποφυλάκιση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σασμός: Η μεγάλη ανατροπή με τον Μαθιό και την δολοφονία του Στεφανή

Σασμός: Το μεγάλο εμπόδιο στο γάμο του Μαθιού και της Βασιλικής - Ο Νικηφόρος θα φτάσει στα άκρα

Σασμός: Ο Μάκης εμφανίζεται για να εκδικηθεί και βάζει στόχο και τον Αστέρη