Σασμός: Η μεγάλη ανατροπή με τον Μαθιό και την δολοφονία του Στεφανή

Κατερίνα Μπούσιου
Σασμός: Η μεγάλη ανατροπή με τον Μαθιό και την δολοφονία του Στεφανή

Ο ηθοποιός Θάνος Χρόνης, ο κακοποιός με το ψευδώνυμο «Αμερικάνος» κάνει την έκπληξη και εμπλέκεται ηθελημένα στην υπόθεση του Στεφανή. 

Φαίνεται πως η απόφαση να συνεχίσει για δεύτερη τηλεοπτική χρονιά ο Σασμός στον Alpha, έχει φέρει κάποιες...καθυστερήσεις στις βασικές αποκαλύψεις, οι οποίες έχουν αντικατασταθεί με άλλα σεναριακά ευρήματα. Με δεδομένο ότι οι τηλεθεατές αγαπούν το δίδυμο Μαθιού και Βασιλικής, έχουν προστεθεί (και όχι αλλάξει) κάποια πράγματα στο σενάριο. 'Ετσι θα δούμε άλλον να παίρνει την ευθύνη για την δολοφονία του Στεφανή και ο Μαθιός να χαίρεται για πολύ ακόμη την ελευθερία του. Μία ακόμη έκπληξη περιμένει στα Γιάννενα την Μαρίνα, ενώ πολύ σύντομα θα έχουμε αποκαλύψεις και για τον Μάκη.



«Εγώ σκότωσα τον Στεφανή»

'Ηδη από χθες, έχουμε δει την υπόθεση του κακοποιού με το ψευδώνυμο Αμερικάνος, με τον οποίο είχε σχέση και ο Καραπάνος. Ο αστυνόμος Χριστογιάννης (ο οποίος είναι και γιός του) πήγε χθες να τον συναντήσει, χωρίς ο ένας να ξέρει ότι εκείνη τη στιγμή είχαμε μία στιγμή μεταξύ ενός πατέρα και ενός γιου. Ο Αμερικάνος λοιπόν, θα καταλάβει ότι αν μιλήσει για όσες παρανομίες έχει σχεδιάσει μαζί με τον Καραπάνο, θα δοκιμάσει την οργή του και θα κινδυνέψει η ζωή του. 'Ετσι μηχανεύεται κάτι που είναι αρκετά παράξενο. Επικαλείται πως εκείνος σκότωσε τον Στεφανή Σταματάκη, για να τεθεί αυτόματα υπό την προστασία της αστυνομίας και να μην μπορεί να τον πλησιάσει ο Καραπάνος. Παράξενο πολύ μας φαίνεται αυτό το σεναριακό εύρημα για να μην πούμε και εντελώς αχρείαστο.


https://www.instagram.com/p/CaxB3e_Ksva/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι έρευνες από την αστυνομία ξεκινούν, ο Φραγκιαδάκης βέβαια δεν πείθεται τόσο εύκολα με την ομολογία γιατί ξέρει πως είναι ένοχος ο Μαθιός. Οπότε ίσα που θα χαρεί η Καλλιόπη με τις εξελίξεις, ίσα που θα έχουμε την επιστροφή στην πραγματικότητα. Τυπικά έχουμε μία καθυστέρηση, σε όσα συμβαίνουν. Κατά τα λοιπά η ζωή της Αργυρώς και της Μαρίνας στα Γιάννενα, αποκτά μέρα με την ημέρα μεγάλο ενδιαφέρον. Η Μαρίνα με την Δέσποινα γίνονται φίλες, ενώ η Αργυρώ έρχετα κοντά με τον Σταύρο. Μία έκπληξη, ένας άνθρωπος από το παρελθόν, έρχεται για να του δώσει χαρά. Ο αστυνόμος Φραγκιαδάκης τρέχει να συναντήσει την Μαρίνα, καθώς δεν μπορεί να ζήσει μακριά της. Μία ανάσα χαράς για τους ήρωες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σασμός: Το μεγάλο εμπόδιο στο γάμο του Μαθιού και της Βασιλικής - Ο Νικηφόρος θα φτάσει στα άκρα

Σασμός: Η Αργυρώ παντρεύεται τον Σταύρο και γίνεται μαμά πριν επιστρέψει ξαφνικά στην Κρήτη

O oίκος Gucci έβαλε τη Δανάη Παππά στη βιτρίνα και εκείνη τρολάρει την Κατερίνα Καινούργιου