Σασμός: Το μεγάλο εμπόδιο στο γάμο του Μαθιού και της Βασιλικής - Ο Νικηφόρος θα φτάσει στα άκρα

Κατερίνα Μπούσιου
Σασμός: Το μεγάλο εμπόδιο στο γάμο του Μαθιού και της Βασιλικής - Ο Νικηφόρος θα φτάσει στα άκρα

Θα μάθει ότι ο Μαθιός είναι δολοφόνος του πατέρα του; Πόσο σημαντικό ρόλο θα παίξει...ξανά η Καλλιόπη στις εξελίξεις; 

Μην αγνοείτε τον Νικηφόρο. Θα είναι πρόσωπο - κλειδί για πολλές εξελίξεις που θα έχουμε στη συνέχεια στον αγαπημένο μας Σασμό στον Alpha. Και με τον κολλητό του τον Μανόλη, αλλά κυρίως με τον Μαθιό και την μητέρα του Βασιλική. Η απόφασή τους να παντρευτούν θα φέρει μία ανέλπιστη αντίδραση από την πλευρά του.


https://www.instagram.com/p/CbGReYWlILr

Το αρχικό «όχι» και η μεγάλη αποκάλυψη

Θα την πικράνει τη μητέρα του Βασιλική, ο Νικηφόρος. Ανένδοτος θα είναι στο ενδεχόμενο ενός γάμου της μητέρας του, δείχνοντας έναν περίεργο συντηριτισμό για την ηλικία του. Το γεγονός πως συμπαθεί τον Μαθιό και τον θεωρεί δεύτερο πατέρα του, δεν παίζει ρόλο για εκείνον. Η μητέρα του πρέπει να μείνει να πενθήσει την μνήμη του Στεφανή. Θυμωμένος θα φύγει από το σπίτι, αλλά εκείνη που θα του αλλάξει γνώμη θα είναι η θεία....Καλλιόπη. Μόλις δει συννεφιασμένο τον κανακάρη της Μαθιό, θα τρέξει να προλάβει το σκάνδαλο και θα προσπαθήσει να πείσει τον Νικηφόρο όχι μόνο να γυρίσει στο σπίτι, αλλά και να αποδεχτεί το γάμο. Θα το μετανιώσει όμως πικρά αυτό ο Νικηφόρος. Πολύ πικρά.


https://www.instagram.com/p/CWWXVKRr2ia

Και αυτό θα συμβεί, μετά την δολοφονία της μητέρας του. Πολύ αργότερα και αφού ο Μαθιός θα μείνει, ο μοναδικός άνθρωπος που θα σταθεί δίπλα του, θα καταλάβει την τραγική αλήθεια. Ο Νικηφόρος δεν θα μάθει - όπως ενδεχομένως υποψιάζεστε - από τον κολλητό του Μανόλη και αυτόπτη μάρτυρα, πως ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος του πατέρα του Στεφανή. Θα το μάθει όσο και αν σας φανεί παράξενο, από τον Αστέρη! Το πως θα αντιδράσει, θα είναι και το ενδιαφέρον της υπόθεσης. Αλλά έχουμε ακόμη αρκετά επεισόδια για να συμβεί αυτό.



Ο Αστέρης διώχνει μία και καλή την Καλλιόπη...

Τις υποψίες του τις βάζει ο Καραμάνος και σύντομα ο Αστέρης καταλαβαίνει πως η μητέρα του οδήγησε την Αργυρώ στο να φύγει από την Κρήτη. Και η Καλλιόπη θα αντικρύσει έναν άλλον Αστέρη. Την διώχνει κακήν - κακώς από τη φυλακή και της λέει πως οι σχέσεις τους δεν θα είναι όπως πριν. Θυμώνει αλλά κυρίως πληγώνεται η Καλλιόπη από την συμπεριφορά του γιου της. Φταίει φυσικά, αλλά ο εγωισμός της, δεν την αφήνει να το παραδεχτεί. Με την επίφαση πως όλα τα κάνει για τα...κοπέλια της, έχει κάνει τα μεγαλύτερα εγκλήματα μέχρι στιγμής. Θα συνεχίσει να κάνει και άλλα. Κυριολεκτικώς και μεταφορικώς. Ο Αστέρης γίνεται όμως για τον ισοβίτη Καραμάνο άνθρωπος της εμπιστοσύνης του. Και θα του ανοίξει απόψε την καρδιά του για το γιο του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Δημήτρης Λάλος φωτογραφίζει τις γυναίκες της ζωής του και καμία από τις δύο δεν είναι η Βασιλική

Σασμός: Ο Μάκης εμφανίζεται για να εκδικηθεί και βάζει στόχο και τον Αστέρη

Σασμός: Η Θοδώρα μαθαίνει πως ο Μαθιός είναι δολοφόνος - Θα είναι αυτή που θα τον τιμωρήσει;