Chrissy Teigen: Μετά την απώλεια του γιου της Jack, η Chrissy Teigen προσπαθεί να γίνει μαμά ξανά

Chrissy Teigen: Μετά την απώλεια του γιου της Jack, η Chrissy Teigen προσπαθεί να γίνει μαμά ξανά

Το 36χρονο μοντέλο αποκάλυψε ότι ολοκλήρωσε τη διαδικασία εξωσωματικής γονιμοποίησης.

Τον Σεπτέμβριο του 2020 η Chrissy Teigen ήρθε αντιμέτωπη με μια πολύ δύσκολη στιγμή μιας και έχασε το τρίτο της παιδί, τον μικρό Jack. Το μοντέλο θρήνησε την απώλεια του γιου της, όμως τώρα φαίνεται πως γυρίζει σελίδα στη ζωή της και προχωρά μπροστά.

Η Chrissy Teigen είναι ένα βήμα πριν αποκτήσει τρίτο παιδί μιας και μόλις ολοκλήρωσε τη διαδικασία εξωσωματικής γονιμοποίησης.

Chrissy Teigen: Ο θρήνος για τον έναν χρόνο από την απώλεια του γιου της Jack

Η αποκάλυψη της Chrissy Teigen για την εξωσωματική

«Τελείωσα το κομμάτι της εξωσωματικής γονιμοποίησης, οπότε νιώθω πολύ πιο υγιής και πολύ καλύτερα με αυτό», είπε η 36χρονη star σε συνέντευξή της στο Entertainment Tonight το Σάββατο (19/3).

Η Chrissy Teigen παραδέχθηκε για πρώτη φορά ότι έχει υποβληθεί σε εξωσωματική γονιμοποίηση τον Φεβρουάριο, περίπου ενάμιση χρόνο μετά την απώλεια του μωρού τους.



«Ήθελα να σας ενημερώσω ότι βρίσκομαι σε έναν άλλο κύκλο εξωσωματικής γονιμοποίησης για να σώσω όσα περισσότερα ωάρια μπορώ και ελπίζω να κάνω κάποια δυνατά, υγιή έμβρυα», είχε γράψει η Chrissy Teigen στο Instagram εκείνη την εποχή, προσθέτοντας: «Ειλικρινά δεν με νοιάζουν οι βολές… αλλά σας παρακαλώ ταπεινά να σταματήσετε να ρωτάτε αν είμαι έγκυος».


https://www.instagram.com/p/CaLqsEBlkXa/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τον John Legend και η απώλεια του μωρού

Η Chrissy Teigen είναι παντρεμένη από το 2011 με τον John Legend με τον οποίο έχουν αποκτήσει δυο παιδιά, την 5χρονη Luna και τον 3χρονο Miles. Το μοντέλο διένυε την 20η εβδομάδα της τρίτης εγκυμοσύνης της όταν τον Σεπτέμβριο του 2020 ήρθε αντιμέτωπη με υπερβολική αιμορραγία.



«Είμαστε σοκαρισμένοι και έχουμε βαθύ πόνο. Πόνο που δεν έχουμε νιώσει ποτέ πριν. Δεν καταφέραμε ποτέ να σταματήσουμε την αιμορραγία και να δώσουμε στο μωρό μας τα υγρά που χρειαζόταν, παρά τις άπειρες σακούλες με αίμα για μετάγγιση. Απλώς δεν ήταν αρκετό», είχε γράψει στο Instagram εκείνη την περίοδο η Chrissy Teigen θρηνώντας για το μωρό της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ