Γη της ελιάς: Ο Ανέστης πίσω από τα κάγκελα και το κοινό στο Twitter το απολαμβάνει

Ιωάννα Τζανή
Γη της ελιάς: Ο Ανέστης πίσω από τα κάγκελα και το κοινό στο Twitter το απολαμβάνει

Η σύλληψη που περίμεναν εδώ και καιρό οι τηλεθεατές είναι γεγονός, ενώ η Μαρίνα δικαιώθηκε και αφέθηκε προσωρινά ελεύθερη.

Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και τον τσακώσανε τον Ανέστη στη Γη της ελιάς και το μέλλον του φαντάζει... δυσοίωνο. Ο αστυνόμος Κουράκος έκανε πολύ καλή δουλεία στην υπόθεση απόπειρας βιασμού της Μαρίνας, ο δράστης ομολόγησε και ο Ανέστης προβλέπεται να μείνει για πολλά χρόνια πίσω από τα κάγκελα, εκτός κι αν οι σεναριογράφοι μάς ετοιμάζουν κάτι εντελώς ανατρεπτικό!

Όπως είναι λογικό, το κοινό στο Twitter πανηγύρισε με τη σύλληψη του Ανέστη και ευχήθηκε ο Γιώργης να εξιχνιάσει και όλες τις υπόλοιπες παράνομες πράξεις του, όπως οι πυροβολισμοί εναντίον του και η φωτιά στο ελαιοτριβείο των Βρεττάκων, ώστε η ποινή του να είναι όσο πιο βαριά γίνεται.

Γη της ελιάς: Για χάρη της Αθηνάς ο Ιάκωβος παίρνει τον νόμο στα χέρια του

Εν τω μεταξύ, η συγκίνηση ήταν μεγάλη στο χθεσινό επεισόδιο (21/3) μόλις η Μαρίνα αφέθηκε ελεύθερη και έπεσε στην αγκαλιά του Μάνου, ο οποίος δεν έφυγε λεπτό όση ώρα έδινε κατάθεση στην αστυνομία.


https://www.instagram.com/p/CbXsqVkMwUk/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Βασιλική μαλώνει με την Αρετή για χάρη του Φίλιππου

Στο αποψινό επεισόδιο (22/3), η Αρετή εξακολουθεί να μαυρίζει την ψυχή της Βασιλικής, κακολογώντας και μειώνοντας διαρκώς τον Φίλιππο στα μάτια της. Κουβέντα στην κουβέντα, μάνα και κόρη μαλώνουν, με τον Στάθη να προειδοποιεί την Αρετή πως αυτή τη φορά θα χάσει οριστικά όχι μόνο την κόρη της αλλά και την εγγονή της.



Ενόψει του δικαστηρίου του Φίλιππου, ο Λυκούργος και η Μαργαρίτα μάταια προσπαθούν να συνετίσουν τον Στάθη σε σχέση με τη στάση του απέναντι την οικογένεια Στεφανέα, ενώ η Βασιλική θα αποφασίσει επιτέλους να εναντιωθεί και να «πατήσει πόδι» απέναντι στην οικογένειά της, που δε λέει με τίποτα να δεχτεί τον άντρας της.

Η Ιουλία «σκάει» από τη ζήλια της μόλις βλέπει τον Στάθη με την Εύα

Η Ιουλία και ο Γιώργης πηγαίνουν για φαγητό σε μια ταβέρνα και πέφτουν πάνω στον Στάθη και την Εύα. Αυτή η συνάντηση θα κάνει την Ιουλία να «σκάσει» από τη ζήλια της, και φυσικά ο Κουράκος θα το αντιληφθεί αυτό και δε θα το αφήσει να περάσει έτσι.


https://www.instagram.com/p/CZ67y4OsilL/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Εκεί που η Ιουλία αδιαφορούσε πλήρως για τον Στάθη μετά τον γάμο της με τον Γιώργη, η Εύα ήρθε για να την... ταρακουνήσει και να την κάνει να συνειδητοποιήσει πως τελικά... υπάρχει ζωή και μετά από αυτήν!

Δες στην παρακάτω photo gallery τα tweets για τη σύλληψη του Ανέστη που το κοινό περίμενε πώς και πώς!

Cover photo: @manolisklonaris_

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γη της ελιάς: Η σκηνή Μαρίνας- Μάνου στη φυλακή συγκίνησε το Twitter και το κοινό τους θέλει μαζί

Γη της ελιάς: Η επανένωση Βασιλικής - Αρετής δίχασε το Twitter