James Franco και Elon Musk μάρτυρες υπεράσπισης της Amber Heard στη δίκη με τον Johnny Depp

Νατάσσα Σχοινά
James Franco και Elon Musk μάρτυρες υπεράσπισης της Amber Heard στη δίκη με τον Johnny Depp

Λίγο πριν τη δίκη, έρχονται οι πρώτες πληροφορίες για τους μάρτυρες.

Ξανά στα δικαστήρια Johnny Depp και Amber Heard, αυτήν τη φορά για λογαριασμό του ηθοποιού. Μετά τις κατηγορίες της ηθοποιού για ενδοοικογενειακή βία από τον σύζυγό της, ο 58χρονος σταρ τής κάνει τώρα μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση. Η μήνυση κατατέθηκε τον Μάρτιο του 2019 και, μετά από πολλές καθυστερήσεις, είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 11 Απριλίου στη Virginia.

Η Heard ζήτησε από το δικαστήριο να απορρίψει την υπόθεση του Depp βασιζόμενη στο ότι η ήττα του στο δικαστήριο του Ηνωμένου Βασιλείου κατά της Sun επειδή τον αποκάλεσε «wife-beater», θα έπρεπε να έχει κάποιον αντίκτυπο και στην περίπτωση της Αμερικής. Ο δικαστής, ωστόσο, έκρινε ότι ο ηθοποιός έχει το δικαίωμα να προχωρήσει με τη μήνυση και απέρριψε το αίτημα της Heard.



Μάρτυρες υπεράσπισης ο Elon Musk και ο James Franco

Λίγο πριν την έναρξη της δίκης στη Virginia, το Deadline αναφέρει πως ανάμεσα στους μάρτυρες υπεράσπισης για την Amber Heard θα είναι ο James Franco και ο Elon Musk.

Με τον James Franco είχε συνδεθεί το όνομα της Heard λίγο μετά τον χωρισμό της από τον Depp. Το 2020, μάλιστα, ο Depp ισχυρίστηκε πως η Heard του είχε πει ότι ο Franco είχε προσπαθήσει να τη φιλήσει αλλά και να την εκμεταλλευτεί σεξουαλικά κατά τη διάρκεια της ταινίας την οποία γύριζαν μαζί: «Μου είπε πολλά πράγματα που ήταν πολύ, πολύ αρνητικά για τον κύριο Franco. Ότι είχε προσπαθήσει να τη φιλήσει και ότι είχε κάνει σεξουαλικές κινήσεις προς εκείνη. Είπε ότι ήταν τρομακτικός και βιαστής. Είπε ότι ήταν πολύ επιθετικός στις κινήσεις προς εκείνη».

Μία μέρα μετά από έναν μεγάλο τσακωμό της Heard με τον Depp, ένα βίντεο της ηθοποιού με τον Franco κυκλοφόρησε, στο οποίο αργότερα απάντησαν πως δεν ήταν εκείνης της ημέρας αλλά ότι κάποια στιγμή έμεναν στο ίδιο κτίριο και έτυχε να μπαίνουν μαζί στο ασανσέρ.



Όσο για τον Elon Musk, οι πληροφορίες τους ήθελαν να έχουν σχέση από το καλοκαίρι του 2016 έως το καλοκαίρι του 2017. Λίγο μετά, τα ξαναβρήκαν για σύντομο χρονικό διάστημα και κατέληξαν πάλι χωρισμένοι.

Οι παραπάνω μάρτυρες θα καταθέσουν ψηφιακά, όπως και ο Paul Bettany που θα καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης του Johnny Depp.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

O Johnny Depp ξανά στο δικαστήριο: Ανοίγουν τα αρχεία στο κινητό της πρώην του Amber Heard

Στην αντεπίθεση ο Johnny Depp - Κατηγορεί την Heard ότι δεν έδωσε ποτέ τα χρήματα σε φιλανθρωπίες

Depp – Heard: Η δικηγόρος του Making A Murderer στην ομάδα υπεράσπισης του ηθοποιού