Survivor: Ο Τάκης «τα βάζει» με τον Άρη και το Twitter δηλώνει κουρασμένο με τα ξεσπάσματά του

Νατάσσα Σχοινά
Survivor: Ο Τάκης «τα βάζει» με τον Άρη και το Twitter δηλώνει κουρασμένο με τα ξεσπάσματά του

Άλλη μία διαφωνία ξέσπασε στο Survivor και οι θεατές νιώθουν κάποια κούραση.

Δεν έχουν προλάβει να περάσουν μερικά 24ωρα από την ανακατάταξη των ομάδων και τα προβλήματα έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους στο Survivor. Στην πρώτη ψηφοφορία, ο Άρης έδωσε για υποψήφιο προς αποχώρηση τον Σπύρο, ενώ η ομάδα έβγαλε τον Τάκη. Ο τελευταίος, ωστόσο, πιστεύει πως και η δεύτερη απόφαση ήταν του Άρη, πως εκείνος κινεί τα νήματα παρασκηνιακά και γι’ αυτό μία έκρηξη από πλευράς του συνέβη λίγο πριν το έπαθλο επικοινωνίας.



Η κατηγορία του Τάκη

Ο Τάκης πήρε τον λόγο για να εκφράσει το παράπονό του, όπως κάθε παίκτης που θα αισθανόταν αδικημένος. Κατηγόρησε ευθέως τον Άρη για υποκίνηση διαδικασιών στο παρασκήνιο αλλά και για έλλειψη θάρρους από τον συμπαίκτη του.

«Μου έφυγε ένα άγχος γιατί επιβεβαιώθηκα για τα προγνωστικά μου ότι θα είμαι υποψήφιος, αλλά με λάθος τρόπο. Πίστευα ότι θα ήμουν με διαφορετικό τρόπο. Πίστευα ότι ο Άρης θα δώσει κατευθείαν εμένα, γιατί δεν υπάρχει επικοινωνία μεταξύ μας. Θα προτιμούσα ο Άρης να είχε το θάρρος να μου πει ‘Επειδή δεν έχουμε καλές σχέσεις, προτιμώ να βγάλω εσένα’. Σε τομέα προσωπικό, δεν έχουμε τις καλύτερες σχέσεις, αλλά είμαι σίγουρος ότι, αν ήμασταν κάπου εγώ και ο Άρης, θα καταλάβαινε τι άνθρωπος είμαι. Γιατί ο Άρης επηρεάζεται από τριτογενείς παράγοντες. Επειδή έχω έρθει σε κάποιες αντιπαραθέσεις λόγω του έντονου χαρακτήρα μου -όχι άδικες κατ’ εμέ-, έχει προσπαθήσει κάποιες φορές να μου μιλήσει, έχω προσπαθήσει κι εγώ κάποιες φορές να του μιλήσω και δε με έχει ακούσει. Χτες, είπαν ότι (η ψηφοφορία) είναι στρατηγική, αλλά η στρατηγική ήταν να φύγει το βάρος του Άρη από πάνω του», είπε ο Τάκης.

https://www.instagram.com/p/CbaveyeMkrt

Η απάντηση του Άρη

Ο Άρης άκουσε πρώτα όλα όσα ήθελε ο Τάκης να πει και έπειτα εξήγησε πως η ψηφοφορία συζητήθηκε με όλη την ομάδα. Οπότε δεν μπορούσε να καταλάβει γιατί τα έβαλε μόνο μαζί του ο συμπαίκτης του.

«Δεν είμαι άνθρωπος που επηρεάζεται από κανέναν παράγοντα, από κανέναν συμπαίκτη μου. Έχω δική μου κρίση και το έχω δείξει εδώ και δύο μήνες που βρίσκομαι στο παιχνίδι. Μάλλον ο Τάκης δεν έχει καταλάβει τι άνθρωπος είμαι. Μετά το αγώνισμα στη βάρκα, θέλησα, αν και δε με υποχρεώνει κανένας, να κάνω μία κουβέντα με όλη την ομάδα παρούσα και να βγάλουμε μία κοινή απόφαση. Άκουσα τις γνώμες όλων των παιδιών και δεν πήρα καμία απόφαση μόνος μου. ‘Σου λέω Α και καταλαβαίνεις Ω, οπότε γι’ αυτό σε ψηφίζω και είναι ο μόνος λόγος που μπορώ να σε ψηφίσω μέσα σε μία σύνθεση δύο ημερών που είμαστε όλοι καλοί αγωνιστικά’. Αυτό είπα και ο Τάκης δε θέλει να το καταλάβει. Θεωρεί ότι εγώ υποκίνησα μία ψηφοφορία εναντίον του», είπε.

Φυσικά, οι χρήστες στο Twitter, όπως κάθε φορά, παρακολούθησαν τη διαφωνία των παικτών και πήραν θέση. Συνέχισε παρακάτω για περισσότερα σχόλια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Survivor: Το ξέσπασμα της Σοφιάννας κατά της Ασημίνας και η δικαιολογία που δίχασε το Twitter

Survivor: Η συμβουλή της Ασημίνας στην Ευρυδίκη προβλημάτισε το Twitter - Έχει δίκιο;

Survivor: Μυριέλλα - Κατσαούνης μαζί στην παραλία και το tweet για τον Τζον ήταν γεμάτο αλήθεια