Survivor: Το ξέσπασμα της Σοφιάννας κατά της Ασημίνας και η δικαιολογία που δίχασε το Twitter

Survivor: Το ξέσπασμα της Σοφιάννας κατά της Ασημίνας και η δικαιολογία που δίχασε το Twitter

Η κάθε μία νιώθει το δικό της δίκιο και απορεί με τη συμπεριφορά της άλλης.

Δεν μπορεί να συνηθίσει η Σοφιάννα πως πια είναι αντίπαλη με την Ασημίνα στο Survivor. Κι αυτό γιατί η τελευταία την αντιμετωπίζει σαν μία απλή αντίπαλο και όχι ως φίλη της. Της φωνάζει ότι δεν μπορεί κι ότι οποιαδήποτε άλλη είναι καλύτερη από εκείνη και θέλει να χάσει. Βέβαια, δε θες να χάσει ο αντίπαλός σου και να πάρεις το έπαθλο;

Η Ασημίνα, τώρα, ισχυρίζεται πως βλέπει τη Σοφιάννα πλέον σαν Μπλε και όχι ως Σοφιάννα. Οπότε και θα φωνάξει στον πάγκο και θα της πει όλα όσα λέει σε οποιονδήποτε άλλο στη θέση της. Κάπως έτσι, έχουμε δύο φίλες που πλέον βρίσκονται σε μία διαρκή έριδα, καθώς η κάθε μία αντιμετωπίζει με εντελώς διαφορετικό τρόπο αυτό που συμβαίνει.



Το ξέσπασμα της Σοφιάννας κατά της Ασημίνας

Δεν άντεξε μετά τη λήξη του αγωνίσματος η Σοφιάννα και εξέφρασε ανοιχτά το παράπονό της για αυτό που συνέβαινε στον πάγκο την ώρα που εκείνη έπαιζε με κάποια παίκτρια της Κόκκινης ομάδας.

«Βρήκα τρόπο να τα ακούω, αλλά να μην επηρεάζομαι. Έτσι έφερα και τις νίκες μου. Παρ’όλα αυτά, θέλω να πω στο σημείο αυτό ότι όλοι έχουμε μεγαλώσει με κάποιες αξίες κι έχω μάθει αυτούς που ονομάζω φίλους μου να τους σέβομαι, να μη χαίρομαι με τη στενοχώρια τους και, όσο είναι στο χέρι μου, να μην την προκαλώ. Άκουσα στον πόντο μου με τη Σταυρούλα την Ασημίνα να λέει στη Σταυρούλα ‘Δεν το’χει, δεν μπορεί, είσαι καλύτερη’, που είναι μέσα στο πρόγραμμα και το σέβομαι αν τη θεωρεί καλύτερη. Τη θεωρώ εξίσου πάρα πολύ δυνατή παίκτρια τη Σταυρούλα. Της φώναζε ‘Σε πιστεύω όσο κανέναν', σε έναν άνθρωπο για τον οποίο δύο εβδομάδες πριν έμαθε τι συνέβαινε στην Ελλάδα και τον είχε στήσει στον τοίχο και καλά έκανε. Γιατί κι εγώ αυτό θα έκανα για τη Σταυρούλα. Ήμουν δίπλα της όταν συνέβαινε αυτό, τη συμβούλεψα πώς να το διαχειριστεί όμορφα και σήμερα άκουγα ‘Ουστ’. Και χτες είχα κουβέντα με όλη μου την ομάδα που πάλι είδαν στον τελευταίο αγώνα συμπεριφορές της Ασημίνας που τις θεώρησαν άδικες προς εμένα και τη δικαιολόγησα και μάρτυρές μου όλη η ομάδα. Και σήμερα ξανασυνέβη», είπε η Σοφιάννα που κατανοεί το να υποστηρίζει η Ασημίνα τις συμπαίκτριές της αλλά της φαίνεται πολύ άσχημο να προσπαθεί να κάνει την ίδια να αποτύχει.



Η απάντηση της Ασημίνας

Η Ασημίνα γρήγορα πήρε τον λόγο να απαντήσει και να εξηγήσει πώς βλέπει το όλο θέμα, αφού για εκείνη τα πράγματα είναι πολύ ξεκάθαρα: η Σοφιάννα δεν είναι πλέον συμπαίκτριά της και τη βλέπει ως άλλη μία αντίπαλο, όχι ως τη Σοφιάννα τη φίλη της την ώρα των αγωνισμάτων.

«Έχω αλλάξει ομάδα, Σοφιάννα και είπα κιόλας πριν πως, αν έπαιζα και φαγητό, θα ήταν τριπλάσια η φωνή μου στον πάγκο. Ξέρεις πάρα πολύ καλά ότι η φωνή μου στον πάγκο είναι πάντα εκεί. Μόνο σε φάσεις που το κεφάλι μου δεν ήταν καλά, δεν ήταν εκεί η φωνή μου. Ό,τι λέω σε κάθε παίκτη, το λέω σε κάθε παίκτη. Δεν το είπα μόνο στη Σταυρούλα. Το είπα και στη Ναυσικά όταν πήγε, και στη Μυριέλλα όταν πήγε, που ξέρεις ότι έχω πει παλαιότερα για τη Μυριέλλα ότι είμαι αντίθετη σε κάποια πράγματα από αυτά που λέει. Αυτήν τη στιγμή, έχω μία ομάδα να αγωνίζομαι, πρέπει να πορευτώ με αυτό, όπως εσύ πρέπει να πορευτείς με την ήδη υπάρχουσα ομάδα σου. Δεν μπορώ να κάνω τουμπεκί και να μη μιλήσω όταν παίζει η Σταυρούλα, η Ναυσικά, η Μυριέλλα, επειδή αγωνίζονται μαζί σου. Όχι επειδή είμαστε φίλες, αλλά επειδή πρέπει εκείνη την ώρα και να αποσυντονίσω εσένα που είσαι Μπλε, όχι η Σοφιάννα. Εγώ αυτήν τη στιγμή σε βλέπω σαν Μπλε, δε σε βλέπω σαν Σοφιάννα», είπε.

Οι χρήστες στο Twitter διχάστηκαν και μερικοί πήραν το μέρος της Σοφιάννας ενώ άλλοι αυτό της Ασημίνας. Συνέχισε για να δεις μερικά από τα σχόλια που έγιναν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Survivor: Η συμβουλή της Ασημίνας στην Ευρυδίκη προβλημάτισε το Twitter - Έχει δίκιο;

Survivor: H Κάτια αποχώρησε αλλά το Twitter «τα έβαλε» με τη Βρισηίδα και τον Άρη

Survivor: Μυριέλλα - Κατσαούνης μαζί στην παραλία και το tweet για τον Τζον ήταν γεμάτο αλήθεια