Ο Ben Affleck είναι ο μεγαλύτερος fan της Jennifer Lopez και το απέδειξε στα βραβεία iHeartRadio

Ιωάννα Τζανή
Ο Ben Affleck είναι ο μεγαλύτερος fan της Jennifer Lopez και το απέδειξε στα βραβεία iHeartRadio

Τα χειροκροτήματα και το βλέμμα όλο περηφάνια φανερώνουν πόσο ερωτευμένος παραμένει με την Jlo.

Ο Ben Affleck είναι ξεκάθαρα ο σύντροφος που καθεμιά από εμάς θα ήθελε να έχει! Ή τουλάχιστον η Jennifer Lopez τού βγάζει τον καλύτερό του εαυτό. Όπως και να' χει, η αντίδρασή του όταν ανέβηκε η αγαπημένη του on stage ήταν μοναδική!

Ο 49χρονος βρέθηκε στα iHeartRadio Music Awards που διεξήχθησαν στο Shrine Auditorium του Λος Άντζελες και δε σταμάτησε να ζητοκραυγάζει την ώρα που η Jlo παραλάμβανε το Icon Award. Ο Ben ήταν ξεκάθαρα ο πιο φανατικός θαυμαστής της ανάμεσα στο κοινό και το απέδειξε με τα ασταμάτητα χειροκροτήματά του και το βλέμμα που την κοιτούσε, που ήταν γεμάτο περηφάνια κι έρωτα!

JLo και Ben Affleck θα στεγάσουν τον έρωτά τους σε άλλη χώρα και αυτός είναι ο λόγος

Ο ηθοποιός καθόταν στην πρώτη σειρά με τον 10χρονο γιο του, Samuel, και την 14χρονη κόρη της Lopez, Emme.


https://www.instagram.com/p/Cbb39RKPgpx

Τα συγκινητικά λόγια της Jlo για το τιμητικό βραβείο που παρέλαβε

«Το εκτιμώ τόσο πολύ, πάρα πολύ, πάρα πολύ. Μακάρι να μπορούσα να σας πω ότι τα βραβεία είναι το πιο σημαντικό πράγμα για εμένα, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια», είπε η 52 σταρ καθώς παραλάμβανε το βραβείο της από τον οικοδεσπότη LL Cool J.

Και συνέχισε:

«Και μη νομίζετε ότι δεν εκτιμώ τα λαμπερά, αστραφτερά πράγματα στη ζωή, γιατί τα εκτιμώ! Δεν μπορώ να πω ψέματα, όλοι το ξέρουν. Αλλά δεν είναι αυτός ο λόγος που το κάνω αυτό. Δεν είναι αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία για μένα. Πραγματικά το κάνω για εσάς παιδιά».



Η Jennifer Lopez πρόσθεσε ότι χάρη στους θαυμαστές της έχει την ευκαιρία να ξυπνά κάθε μέρα κάνοντας αυτό που αγαπά περισσότερο στη ζωή της.

«Αυτή είναι η πιο υπέροχη ευλογία. Αυτό είναι ένα δώρο που μου κάνετε και θέλω απλώς να σας πω ευχαριστώ για αυτό. Εσείς είστε αυτοί που μου δίνετε κάθε μέρα την ευκαιρία να ζήσω μια ζωή που δεν μπορούσα καν να φανταστώ ότι θα γινόταν πραγματικότητα όταν ήμουν μικρό κορίτσι και μεγάλωνα στο Μπρονξ. Κάνατε το όνειρό μου πραγματικότητα, και τρέμω!», ήταν τα συγκινητικά λόγια της τραγουδίστριας.


https://www.instagram.com/p/CbbzrF8vg5c

Η Λατίνα σταρ ολοκλήρωσε την ομιλία της ευχαριστώντας κάθε άνθρωπο ξεχωριστά που «πίστεψε» σε αυτήν όλα αυτά τα χρόνια:

«Θα είμαι πάντα ευγνώμων σε κάθε έναν από εσάς για αυτό. Και δε θα το ξεχάσω ποτέ, και ποτέ μα ποτέ δε θα το θεωρήσω δεδομένο. Σας ευχαριστώ που με δίδαξατε ποια πραγματικά είμαι. Μπορώ να ξεπεράσω την αρνητικότητα, όπως κι εσείς, κάθε στιγμή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το δώρο του Ben Affleck είναι ξεκάθαρα πρόταση γάμου στην Jennifer Lopez

Η Jennifer Lopez έκανε μία ακόμα αποκάλυψη για τη σχέση με τον Ben Affleck στην Ellen