Το ανατριχιαστικό τρέιλερ της Αγγελικής Νικολούλη για το «Φως στο Τούνελ» της Παρασκευής

Πατούλια Κατερίνα
Το ανατριχιαστικό τρέιλερ της Αγγελικής Νικολούλη για το «Φως στο Τούνελ» της Παρασκευής

«Σπάει» την αργία της 25ης Μαρτίου η Αγγελική Νικολούλη και επιστρέφει με μια νέο «Φως στο Τούνελ».

Η Αγγελική Νικολούλη επιστρέφει ανήμερα της 25ης Μαρτίου με ένα ακόμα συγκλονιστικό Φως στο Τούνελ. Η παρουσιάστρια που τις τελευταίες εβδομάδες ξετυλίγει το κουβάρι των θανάτων των τριών κοριτσιών στην Πάτρα, έχει κερδίσει το ενδιαφέρον του κοινού, κάνοντας το hastag #fosstotounel πρώτο στο Twitter με περισσότερα από 35.000 σχόλια μόνο την περασμένη Παρασκευή.

Το νέο ανατριχιαστικό τρέιλερ για το έκτακτο Φως στο Τούνελ

Οι δείκτες του ρολογιού χτυπούν αργά και γίνονται κόκκινοι, στην οθόνη εμφανίζονται τα τρία παιδιά σε ένα θολό πλάνο και η οθόνη γεμίζει με κόκκινο χρώμα.


https://www.instagram.com/p/Cbaoq-TgmRv

«Τίποτα δεν συμβαίνει ξαφνικά», διαβάζουμε τη στιγμή που οι δείκτες επανέρχονται και ακούμε παιδικές φωνές.
Το Φως στο Τούνελ στην τελευταία εκπομπή, δέχτηκε ένα τηλεφώνημα με τη Νικολούλη να καταρρέει και να λέει:
«Φαίνεται λοιπόν πως κάποιο από τα παιδιά μιλάει από τον τάφο του», τόνισε χαρακτηριστικά.

Η μητέρα των τριών παιδιών σε νέες δηλώσεις

Η Ρούλα Πισπιρίγκου έκανε νέες δηλώσεις στην εφημερίδα Πελοπόννησος και μίλησε για τις κατηγορίες που δέχεται καθημερινά.

«Θα μου πει και μένα κάποιος τι έκανα; Κι αν κάποιοι πιστεύουν ότι έκανα κακό στα παιδιά μου θα μου πουν πώς και πότε; Ποτέ μα ποτέ. Αυτή είναι η αλήθεια. Τι να μου πουν… Σταματήστε το θέμα. Σταματήστε. Έχετε άδικο. Θα το δείτε στην πορεία ότι έχετε άδικο. Μέχρι τότε θα έχετε πάρει τη ζωή μου στα χέρια σας. Αυτό θα έλεγα. Έχω ήδη το κακό των τριών θανάτων στο σπίτι μου. Μου έχετε κάνει και άλλο κακό. Θα μου κάνετε και άλλο, κι άλλο κακό και μετά… πού θα απολογηθείτε; Λέτε, λέτε, λέτε, και κανείς δεν με ζει. Κανένας δεν με έχει ζήσει», είπε χαρακτηριστικά.



Το μοτίβο που ακολουθεί η Νικολούλη στις έρευνές της

Μιλώντας στην Ελένη Μενεγάκη στην αρχή της σεζόν, η Αγγελική Νικολούλη είχε μιλήσει για εκείνη την επική έκτακτη εκπομπή με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο και την δολοφονία της Καρολάιν και είπε χαρακτηριστικά:

«Ήταν έκτακτη εκπομπή, αποχαιρέτησα και βγήκα ξανά, συνέλαβαν τον πιλότο, τον δολοφόνο της Καρολάιν, είχα και τις συνομιλίες μαζί του μέσω μηνυμάτων. Είχα σκοπό να πάω σπίτι του, να ανεβούμε μαζί στη σοφίτα, εκεί που δολοφονήθηκε η γυναίκα του, να μου μιλήσει εκεί, κάτι τέτοιο δεν έγινε, το απέφευγε, είχα νιώσει όμως πως κάτι έτρεχε».



Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε τότε το τηλεφώνημα που έκανε στη Νικολούλη στην τελευταία εκπομπή στον Alpha και είπε ότι ήθελε να μάθει από τη Νικολούλη τι συνέβη στη συγκεκριμένη υπόθεση, αλλά η Αγγελική είχε αποφύγει να της πει λεπτομέρειες.

«Μου είπε κάτι γαλλικά μπερδεμένα, δεν ήθελε να μου πει με λίγα λόγια», είπε η Ελένη με τη Νικολούλη να εξηγεί τον τρόπο με τον οποίο κινείται σε κάθε υπόθεση.

«Εγώ δεν ήθελα να κάνω τον ξερόλα, ήθελα μεθοδικά να κάνω κάποια πράγματα, ο άνθρωπος αυτός είχε πείσει μέχρι και τις αρχές για το δράμα που έζησε, είχα καταλάβει πως είναι ένας άνθρωπος που έλεγε ψέματα. Δεν έλεγε ποτέ το όνομα της γυναίκας του, μέχρι που έγινε κάτι με έναν μάρτυρα και είδα το άλλο του πρόσωπο, είδα πως στον εκνευρισμό του αντιδρά και αλλάζει, πέφτει η μάσκα του. Αυτά τα μηνύματα που βγήκαν ήταν μερικά από αυτά που είχαμε ανταλλάξει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στυγερά εγκλήματα που συγκλόνισαν την Ελλάδα ζωντάνεψαν στη συνέντευξη της Αγγελικής Νικολούλη

Θα γίνει ταινία η ζωή της Αγγελικής Νικολούλη; Ο γιός της Κωνσταντίνος δίνει την απάντηση

Αγγελική Νικολούλη: Η αποκάλυψη για την δολοφονία της Καρολάιν και τα άγνωστα μηνύματα με τον Μπάμπη