Η Miley Cyrus κατέγραψε την στιγμή που το αεροπλάνο της χτυπήθηκε από κεραυνό (video)

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Miley Cyrus κατέγραψε την στιγμή που το αεροπλάνο της χτυπήθηκε από κεραυνό (video)

Η τραγουδίστρια και η οικογένειά της βίωσαν ένα πολύ τρομακτικό περιστατικό.

Στιγμές τρόμου έζησε η Miley Cyrus ενώ ταξίδευε στην Παραγουάη όταν το αεροπλάνο της αναγκάστηκε να κάνει αναγκαστική προσγείωση μετά από μια απροσδόκητη καταιγίδα που προκάλεσε το χτύπημα του αεροσκάφους από κεραυνό.

H άφιξη της Αμερικανίδας σταρ στην Παραγουάη αναμενόταν να προσελκύσει πληθώρα θαυμαστών της που την περίμεναν πώς και πώς στο Διεθνές Αεροδρόμιο «Silvio Pettirossi». Εκτός από το μήνυμα που θα δεις παρακάτω, η Μiley μοιράστηκε ένα τρομακτικό βίντεο με κεραυνούς να αναβοσβήνουν έξω από το παράθυρο του αεροπλάνου της. Δημοσίευσε επίσης μια φωτογραφία του αεροσκάφους μετά την προσγείωσή του, δείχνοντάς μας το σημείο όπου το χτύπησε ο κεραυνός.

Η Miley Cyrus πούλησε το νέο της σπίτι-Το αμύθητο ποσό που πήρε

Τρόμος στον αέρα για την Miley Cyrus- Το βίντεο με τον κεραυνό και το μήνυμά της

https://www.instagram.com/p/Cbb860UOQEP/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Προς όλους τους θαυμαστές μου και όλους όσους ανησύχησαν όταν έμαθαν για την πτήση μου προς την Ασουνσιόν. Τοι αεροπλάνο μας βρέθηκε σε μια μεγάλη απροσδόκητη καταιγίδα και χτυπήθηκε από έναν κεραυνό», έγραψε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια κάτω από το βίντεο που δημοσίευσε στο Ιnstagram.

https://www.instagram.com/tv/Cbb3sJ-gn4a/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Το επιτελείο μου, η μπάντα μου, οι φίλοι και η οικογένειά μου που ταξίδευαν όλοι μαζί μου είναι ασφαλείς μετά από την αναγκαστική προσγείωση. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να πετάξουμε στην Παραγουάη», συμπλήρωσε η Μiley Cyrus.

Μέσα σε λίγα λεπτά η ανάρτηση της Miley γέμισε με υποστηρικτικά μηνύματα από αγαπημένα πρόσωπα και θαυμαστές της, οι οποίοι δηλώνουν ευγνώμονες που η Miley είναι καλά μετά από αυτό το τρομακτικό περιστατικό. Η Miley βρίσκεται στη Νότια Αμερική τις τελευταίες ημέρες λόγω της περιοδείας της.

Πηγή κεντρικής: apimages.com



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: