H Sarah Jessica Parker έκανε μία ανάρτηση που είναι σαφές μήνυμα στον πρώην φίλο της Chris Noth

Κατερίνα Μπούσιου
H Sarah Jessica Parker έκανε μία ανάρτηση που είναι σαφές μήνυμα στον πρώην φίλο της Chris Noth

Για δεύτερη χρονιά θα συνεχιστεί το Αnd Just Like That και η πρωταγωνίστρια είναι ιδιαίτερα χαρούμενη. Εκτός σε ότι αφορά στον Μr Big. 

Η έντονη φημολογία των τελευταίων εβδομάδων επιβεβαιώθηκε και η σειρά And Just Like That πήρε το πράσινο φως για δεύτερη σεζόν με την Sarah Jessica Parker, φυσικά χαρούμενη. Τα γυρίσματα μάλιστα για το κανάλι του HBO Max θα ξεκινήσουν τις επόμενες εβδομάδες. Στη σειρά αναμένονται νέες αφίξεις γνωστών ηθοποιών, αλλά φαίνεται πως οι...παλιοί λησμονήθηκαν μεμιάς. Μία ανάρτηση στο Instagram της Sarah Jessica Parker, είναι ένα σαφές μήνυμα προς τον πρώην φίλο της Chris Noth και τηλεοπτικό της σύζυγο Mr Big.



«Είστε ο ρυθμός της καρδιάς μας»

Η Sarah Jessica Parker με την ανάρτησή της στο Instagram επισημοποίησε την είδηση για την δεύτερη σεζόν του And Just Like That και όπως όφειλε ευχαρίστησε το κοινό. Φυσικά και η δική τους αγάπη και προτίμηση στην τηλεοπτική σειρά, επέτρεψε την συνέχειά της: «Ευχαριστούμε το κοινό μας. Είστε ο ρυθμός της καρδιάς μας. Σας αγαπάμε». Μάλιστα αυτή την ανάρτηση την συνόδευε μία φωτογραφία από την επίσημη πρεμιέρα του πρώτου κύκλου. Με όλους τους συντελεστές σε μία τύπου οικογενειακή φωτογραφία. Με όλους; Ε, όχι και με όλους. Η Sarah Jessica Parker επέλεξε μία φωτογραφία με όλους τους συμπρωταγωνιστές της παρόντες, παλαιούς και νέους, αλλά χωρίς τον Chris Noth, τον γνωστό μας Mr Big. Και από ότι φαίνεται δεν έχει γίνει κάποια επεξεργασία, δηλαδή να έχει κοπεί ή ρετουσαριστεί. Εκείνη τη βραδιά φυσικά και ήταν παρών ο ηθοποιός και μάλιστα είχε ξεχωριστό φωτογραφικό ενσταντανέ με την Sarah.


https://www.instagram.com/p/CbakRadO5iT/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Για τυπικούς λόγους, ακόμη και αν είχε πεθάνει τηλεοπτικά στο πρώτο επεισόδιο και στην ουσία δεν τον είδαμε στον πρώτο κύκλο, ο ρόλος του δεν είναι μόνο συμβολικός αλλά και ουσιαστικός, για την πορεία της σειράς. Αλλά αυτό είναι και ένα μήνυμα της προς εκείνον. Μετά από τις πρόσφατες καταγγελίες που δέχθηκε για σεξουαλική παρενόχληση, τις οποίες και είχε καταδικάσει εκείνη, οι δύο ηθοποιοί όχι μόνο έχουν χάσει κάθε προσωπική επαφή, αλλά και επαγγελματικό σεβασμό. Σε θέματα ηθικής η Sarah είναι κάθετη, όπως και σύσσωμοι πια όλοι οι ηθοποιοί του Hollywood οι οποίοι προσπαθούν να εξυγιάνουν τον χώρο του θεάματος, που έχει ταλαιπωρηθεί από παρόμοιες συμπεριφορές.

chrisnoth

Στη photo gallery που ακολουθεί θα δείτε και τις εξελίξεις που θα δούμε στη δεύτερη σεζόν.


https://www.instagram.com/tv/CbahMZWpAOD/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

O Mr Big επέστρεψε στο Instagram μετά το σκάνδαλο σεξουαλικής παρενόχλησης

And Just Like That: Η απόφαση για τη δεύτερη σεζόν είναι στα χέρια δύο ατόμων

Η Sarah Jessica Parker με custom Valentino dress στο φινάλε του «And Just Like That»

Photo credits Associated Press / Instagram @andjustlikethatmax