O Mr Big επέστρεψε στο Instagram μετά το σκάνδαλο σεξουαλικής παρενόχλησης

Πατούλια Κατερίνα
O Mr Big επέστρεψε στο Instagram μετά το σκάνδαλο σεξουαλικής παρενόχλησης

Τα δύο posts στο Instagram εκ μέρους του Chris Noth ήταν γεμάτα αγάπη και τρυφερότητα.

Μετά από απουσία δύο μηνών και ενώ έχει ξεθυμάνει πρόσκαιρα τουλάχιστον το σκάνδαλο περί σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης, ο Chris Noth, ο τηλεοπτικός και κινηματογραφικός Mr Big, βρήκε το κουράγιο να επιστρέψει στα social media και συγκεκριμένα στο Instagram.

Οι δύο νέες φωτογραφίες του Noth στο Instagram

Ο 67χρονος Noth αποφάσισε να κάνει δύο ξεχωριστά posts με βαθύ νόημα, τα οποία ήξερε καλά πως θα αποθάρρυναν τα αρνητικά εις βάρος του σχόλια.

Ο Noth, μοιράστηκε δύο φωτογραφίες, μία για κάθε έναν από τους δύο γιους που απέκτησε με την 42χρονη σύζυγό του Tara Wilson.


https://www.instagram.com/p/CaDpY4OMCn1

Στην πρώτη εικόνα βλέπουμε τον 14χρονο Orion να παίζει μπάσκετ και ο μπαμπάς του καμαρώνει για το πώς η αγάπη του έφηβου παιδιού για το μπάσκετ έχει ανθίσει.

Στη δεύτερη φωτογραφία, βλέπουμε τη σκιά της αγκαλιά του Noth με τον μικρότερο γιο του Keats ο οποίος είχε γενέθλια στις 20 Φεβρουαρίου.

«Χαρούμενα γενέθλια Keats, έφερες φως και γαλάζιους ουρανούς στις ζωές μας», ανέφερε ο ηθοποιός.

Υπήρξαν εννοείται θαυμαστές του Mr Big που τον καλωσόρισαν. Ο Noth κόπηκε από το τελευταίο επεισόδιο του Just Like That, τα γυρίσματα του οποίου έγιναν στο Παρίσι και απολύθηκε και από τις σειρές The Equalizer και Nόμος και Τάξη .


https://www.instagram.com/p/CaK-IRSPZqF

Φόβοι για τη ζωή του ηθοποιού

Πηγή από το περιβάλλον του ηθοποιού ανέφερε στις αρχές του 2022, πως ο Mr Big νιώθει πως η ζωή του τέλειωσε:
«Νιώθει πως η ζωή του τελείωσε, το αλκοόλ έπαιξε μεγάλο ρόλο στα προβλήματά του, οι φίλοι του του ζητούν να ζητήσει βοήθεια», τόνισε πηγή στην Page Six.

Ο Chris Noth στη χειρότερη φάση της ζωής του- Ο Mr Big βιώνει ακόμα μία απώλεια

Στην πρώτη εμφάνιση μετά το σκάνδαλο των κατηγοριών, ο Noth επέμενε πως μένει πιστός στην αρχική του δήλωση λέγοντας:

«Δεν πρόκειται να απαντήσω. Έχετε τη δήλωσή μου, σωστά; Επιμένω στη δήλωσή μου. Θα γίνει ό,τι είναι να γίνει», ενώ στην αρχική απάντηση στις εις βάρος κατηγορίες είχε δηλώσει:

«Οι κατηγορίες εναντίον μου, οι οποίες αναφέρονται από πρόσωπα που συνάντησα πριν από χρόνια ή δεκαετίες, είναι κατηγορηματικά λανθασμένες. Οι συναντήσεις μου μαζί τους ήταν συναινετικές. Είναι δύσκολο να μην αναρωτηθεί κανείς για τη χρονική στιγμή που αποκαλύφθηκαν αυτές οι ιστορίες. Δεν ξέρω για ποιο λόγο αποκαλύφθηκαν τώρα, αλλά ξέρω πως δεν παρενόχλησα αυτές τις γυναίκες. Το «όχι» σημαίνει «όχι» και αυτό είναι ένα όριο το οποίο δεν ξεπέρασα».

Κρίση και στον γάμο του Noth

Η επιχειρηματίας σύζυγος του Noth, με την οποία έχουν αποκτήσει δύο γιους, η Tara Wilson ήταν σερ σύγχυση μετά τις τέσσερις εις βάρος του Noth κατηγορίες και είχε πετάξει και τη βέρα της. Κανείς δεν γνωρίζει με σιγουριά ποια είναι η σχέση του ζευγαριού αυτή τη στιγμή αλλά η προστασία των γιων τους αποτελεί προτεραιότητα και για τους δύο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Chris Noth: Είχε συλληφθεί για ξυλοδαρμό συντρόφου του! Νέες αποκαλύψεις για τον Mr. Big του SATC

Για σεξουαλική παρενόχληση κατηγορούν δύο γυναίκες τον ηθοποιό Chris Noth - Τι απαντά ο ίδιος

And Just Like That... Είναι πολλά τα λεφτά και θέλει χιούμορ! Η παρωδία για τον θάνατο του Mr. Big