Γη της ελιάς: Η Βασιλική απειλεί την Αρετή και το Twitter την αποθεώνει - Ένοχος ο Φίλιππος

Ιωάννα Τζανή
Γη της ελιάς: Η Βασιλική απειλεί την Αρετή και το Twitter την αποθεώνει - Ένοχος ο Φίλιππος

Η Βασιλική βγάζει προς τα έξω τη Μανιάτισσα που κρύβει μέσα της και απειλεί στα ίσια τη μητέρα της, Αρετή, για το θέμα του Φίλιππου!

Απίστευτο κι όμως αληθινό... Η Βασιλική εναντιώνεται επιτέλους στην οικογένειά της και ξεκαθαρίζει πως ο άντρας της και πατέρας του παιδιού της, ο Φίλιππος, είναι πάνω απ' όλους και απ' όλα, στη Γη της ελιάς. Η νεαρή Μανιάτισσα, η οποία έχει βρεθεί στη μέση της έχθρας ανάμεσα στην οικογένεια των Καπερνάρων και των Στεφανέων, απειλεί στα ίσια τη μητέρα της, Αρετή, πως αν καταθέσουν εναντίον του Φίλιππου στο επερχόμενο και κρίσιμο δικαστήριο με τον Στέφανο, και τον βάλουν φυλακή, εκείνη θα τους μισήσει και θα γίνουν εχθροί της για το υπόλοιπο της ζωής της.

Ωστόσο, παρά τις απειλές της και την ξεκάθαρη θέση που παίρνει στο θέμα του δικαστηρίου, ο Φίλιππος δε θα καταφέρει να κερδίσει τη δίκη και θα κριθεί ένοχος, με τη Χάιδω και τη Βασιλική να χάνουν τη γη κάτω από τα πόδια τους.

Γη της ελιάς: Ο Ανέστης πίσω από τα κάγκελα και το κοινό στο Twitter το απολαμβάνει

Ο Φίλιππος κρίνεται ένος

Τα πάνω κάτω θα φέρει η απόφαση του δικαστηρίου υπέρ του Στέφανου στη Γη της ελιάς. Παρά τις καταθέσεις της Βασιλικής, του Ιάκωβου, του Μάνου και της Μαργαρίτας υπέρ του του Φιλίππου, ο δικαστής θα τον κρίνει ένοχο. Όλοι θα σοκαριστούν, αφού μέχρι και την τελευταία στιγμή, είχαν ελπίδες για την αθώωση του.


https://www.instagram.com/tv/CbdsISQKCv6/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ωστόσο, ο Λυκούργος δε θα τα παρατήσει... Με πολλή προσπάθεια, θα καταφέρει να κερδίσει την ελευθερία του Φίλιππου Στεφανέα, αλλά με περιοριστικούς όρους.

Ιουλία και Στάθης σε νέα λογομαχία

Στο αποψινό επεισόδιο (24/3), η Εύα κλείνει συμφωνία συνεργασίας με τον Κωνσταντίνο και την Ισμήνη, ενώ παράλληλα νοικιάζει το νέο της σπίτι στη Μάνη. Όπως φαίνεται, η Εύα ήρθε για να μείνει τόσο στην Αρεόπολη όσο και στη ζωή του Στάθη.



Εν τω μεταξύ, η Ιουλία συναντά τον Στάθη στον δρόμο και του μιλά έξω από τα δόντια, εκείνος όμως το εκλαμβάνει ως ζήλια και το απολαμβάνει. Βέβαια, η αλήθεια είναι πως ο Στάθης πέφτει μέσα, αφού την Ιουλία όντως την πείραξε που προχώρησε τη ζωή του και δείχνει να την έχει ξεπεράσει οριστικά.

Δες στην παρακάτω photo gallery τα tweets που... εξυμνούν τη Βασιλική!

Cover photo: @ifigenia_tzola

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γη της ελιάς: Για χάρη της Αθηνάς ο Ιάκωβος παίρνει τον νόμο στα χέρια του

Γη της ελιάς: Η σκηνή Μαρίνας- Μάνου στη φυλακή συγκίνησε το Twitter και το κοινό τους θέλει μαζί