Τρεξίματα για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Οι πονοκέφαλοι και η διάγνωση του γιατρού

Νατάσσα Σχοινά
Τρεξίματα για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Οι πονοκέφαλοι και η διάγνωση του γιατρού

Η δημοσιογράφος μοιράστηκε με το κοινό της τα ιατρικά θέματα που αντιμετωπίζει.

Συμβαίνουν ατυχήματα. Τα απεύχεσαι, αλλά αυτά βρίσκουν τον τρόπο τους και κάποια στιγμή έρχονται στη ζωή σου. Όλοι έχουμε να διηγηθούμε χτυπήματα, άλλα «δικαιολογημένα» και άλλα με τρόπο που κανείς δεν κατάλαβε ποτέ πώς συνέβησαν.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ενημέρωσε το κοινό της στο Instagram ότι έπρεπε να επισκεφτεί έναν ορθοπεδικό για να δει τη μαγνητική που χρειάστηκε να κάνει στον αυχένα της.

Τα stories της Ευρυδίκης Βαλαβάνη για τον ορθοπεδικό

evridiki valavani giatros ponokefaloi

«Πάω στον ορθοπεδικό να δει τη μαγνητική του αυχένα μου», έγραψε στο πρώτο στόρι.

Όταν ολοκληρώθηκε το ραντεβού με τον γιατρό, η Βαλαβάνη έκανε ένα δεύτερο στόρι, στο οποίο αναγραφόταν ότι έφυγε με άλλες δύο μαγνητικές, ενώ αποκάλυψε πως χρήζουν περαιτέρω διερεύνησης το γόνατο και ο ώμος, ενώ στον αυχένα εντοπίστηκαν κήλες.

evridiki valavani giatros ponokefaloi2

«Έλα παιδιά! Μόλις έφυγα από τον ορθοπεδικό με ακόμα δύο μαγνητικές που πρέπει να κάνω άμεσα σε γόνατο και ώμο. Και με κήλες στον αυχένα που προκαλούν πονοκεφάλους και μούδιασμα στο δεξί μου χέρι! Μια χαρά φαίνομαι», έγραψε συνοδεύοντας το κείμενο με μερικά γέλια.

Η δήλωση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη στην Ελένη Μενεγάκη για τα σχόλια που δέχτηκε

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχει δεχτεί στο παρελθόν σχόλια για τα κιλά της και αυτό το γεγονός σχολίασε ως καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη.



«Προχθές ανέβασα μια φωτογραφία από το γυμναστήριο και βρήκα μήνυμα στο Instagram, 'μπράβο που στην κατάσταση σου γυμνάζεσαι'. Επειδή έχω πάρει κάποια παραπάνω κιλά από αυτό που ήμουν, κάθε μέρα έχω μηνύματα ότι είμαι έγκυος. Όλο αυτό θέλω να πω πως σε μένα προσθέτει ένα τεράστιο βάρος. Έχω μια πίεση και λέω, 'είμαι 34 και θα προλάβω να κάνω εκείνο και το άλλο;'. Είναι τρομερή, ρε παιδιά, αυτή η πίεση που σου προσθέτει ο άλλος. Όχι παιδιά, τρώω! Τρώω και έχω πάρει κιλά και είναι φυσιολογικό και θα τα χάσω όποτε εγώ θέλω και είμαι έτοιμη να τα χάσω», είπε και συμπλήρωσε: «Αυτό είναι θέμα πολύ λεπτό για μια γυναίκα. Δεν ξέρεις αν αυτή η γυναίκα προσπαθεί, αν είναι στην προσπάθεια να κάνει παιδί και δεν τα καταφέρνει ή αν απλά τρώει. Είναι αδιάκριτο και λεπτό ζήτημα και καλό είναι, όσο κι αν αγαπάς τον άλλο, να μη μιλάς έτσι. Εγώ πιέζομαι πάρα πολύ. Ο κόσμος μπορεί να σε αγαπάει αλλά όλο αυτό είναι βάρος που σου προσθέτει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αυτοτρολάρεται και σου δείχνει το κόλπο για να αποκτήσεις κοιλιακούς

Το μυστηριώδες μήνυμα της Ευρυδίκης Βαλαβάνη: «Χάθηκα τελευταία αλλά...»

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Ας σταματήσει επιτέλους αυτή η αδιακρισία»