Ο απρόσμενος τρόπος που ο Channing Tatum γνώρισε τη Sandra Bullock

Νατάσσα Σχοινά
Ο απρόσμενος τρόπος που ο Channing Tatum γνώρισε τη Sandra Bullock

Για όλα ευθύνονται τα κοριτσάκια τους!

Φαντάζεται κανείς ότι οι διάσημοι γνωρίζονται μεταξύ τους. Γιατί… είναι διάσημοι. Παρά τα αναρίθμητα ονόματα στον χώρο της υποκριτικής, το κοινό έχει στο μυαλό του ότι κατά πάσα πιθανότητα όλο και σε κάποιο event ο ένας θα πετύχει τον άλλον. Και έχει μία λογική όλο αυτό, με τη διαφορά ότι σε κάποιες περιπτώσεις πρέπει να υπολογίζεις τον παράγοντα «τύχη».

Η Sandra Bullock και ο Channing Tatum, για παράδειγμα, ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή «The Late Late Show With James Corden» με αφορμή τη νέα τους ταινία «The Lost City» και πάνω στη συζήτηση αποκάλυψαν πώς γνωρίστηκαν.



Πώς γνωρίστηκε η Sandra Bullock με τον Channing Tatum

«Έχουμε δύο κοριτσάκια με έντονο ταπεραμέντο που επί της ουσίας ‘πλακώνονται’», είπε ο 41χρονος Tatum με την Bullock να συμπληρώνει: «Δεχόμασταν τηλεφωνήματα και έλεγα ‘Σε παρακαλώ, ας είναι η Everly’». Όταν ο Tatum το άκουσε, σχολίασε: «Σε παρακαλώ, ας είναι η Laila».

Φυσικά, στο άκουσμα αυτού του αστείου περιστατικού, ο Corden θέλησε να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες δίχως να μπορεί να πιστέψει ότι πράγματι ένας διευθυντής σχολείου κάπου φώναζε κάθε τρεις και λίγο στο γραφείο του την Bullock και τον Tatum για να τους επιπλήξει.

«Ναι, απλώς ήθελαν να μάθουν πώς θα μπορέσουμε να το λύσουμε. Θυμάσαι μία μέρα που είχαμε ένα θέμα και είπα ‘Πρέπει να φωνάξω τον Channing ή την Jenna (Dewan); Τι πρέπει να κάνω;’ Και μου είπαν ‘Όχι, απλώς θα τους δώσουμε μία εργασία, μία πρόκληση’. Και η πρόκληση ήταν το ποια μπορεί να είναι πιο καλή στην άλλη. Οπότε, έφερναν η μία στην άλλη ποτηράκια με νερό», είπε η 57χρονη ηθοποιός.

Η Everly Elizabeth Maiselle Tatum γεννήθηκε στις 31 Μαΐου του 2013 και είναι καρπός του έρωτα του Channing Tatum με την Jenna Dewan. Η Laila Bullock γεννήθηκε το 2010 και μαζί με τον Louis είναι τα δύο υιοθετημένα παιδιά της Sandra Bullock.

sandra bullock channing tatum movie3

Η απίστευτη χημεία της Bullock με τον Tatum

«Είναι ένα χημικό πράγμα, στο οποίο υπάρχει ένα επίπεδο βλακείας και νιώθουμε άνετα με αυτό», σχολίασε η Bullock για τη χημεία της με τον Tatum αλλά και για το γεγονός ότι πιστεύει πως «έχουν χωριστεί στη γέννα».

Δες περισσότερες φωτογραφίες από τη νέα τους ταινία στην παρακάτω gallery.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Channing Tatum θέλει να ξαναπαίξει τον Magic Mike όταν θα είναι 70

H Zoë Kravitz και ο Channing Tatum έτοιμοι για το επόμενο βήμα στη σχέση τους

O Brad Pitt φλερτάρει τη Sandra Bullock κάνοντας τον Channing Tatum να σκάσει από τη ζήλια του