Η Ναταλία Γερμανού έκανε την πιο σωστή παρατήρηση για την υπόθεση με τα παιδιά στην Πάτρα

Νατάσσα Σχοινά
Η Ναταλία Γερμανού έκανε την πιο σωστή παρατήρηση για την υπόθεση με τα παιδιά στην Πάτρα

Όλοι παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις.

Η υπόθεση με τα τρία κοριτσάκια στην Πάτρα έχει αναστατώσει όλη τη χώρα. Η Μαλένα, η Ίριδα και η Τζωρτζίνα έχασαν τη ζωή τους σε διάστημα τριών ετών με το κοινό και τους ειδικούς να αναρωτιούνται πώς μπορεί αυτό να συνέβη, στην περίπτωση που δε μιλάμε για κάποια γονιδιακή πάθηση. Στο προσκήνιο έχει έρθει η μητέρα τους, Ρούλα Πισπιρίγκου, με τις δηλώσεις της να γίνονται αντικείμενο σχολιασμού.

Πρόσφατα, η Ρούλα Πισπιρίγκου μίλησε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» και σχολίασε: «Θα μου πει και μένα κάποιος τι έκανα; Κι αν κάποιοι πιστεύουν ότι έκανα κακό στα παιδιά μου, θα μου πουν πώς και πότε; Ποτέ μα ποτέ. Αυτή είναι η αλήθεια. Τι να μου πουν;». Αυτή της, όμως, η δήλωσε προβλημάτισε αρκετούς και ανάμεσά τους βρέθηκε και η Ναταλία Γερμανού.

Η παρατήρηση της Ναταλίας Γερμανού για τη δήλωση της Ρούλας Πισπιρίγκου

Όταν η Ναταλία Γερμανού διάβασε στο Internet τι είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου, γρήγορα έκανε ένα tweet για να εκφράσει τη δική της απορία / παρατήρηση.

«’Πώς και πότε’. Όχι ‘Τι είναι αυτά που λέτε’», έγραψε η παρουσιάστρια πετώντας με τον δικό της τρόπο μία σπόντα για την κατεύθυνση της υπόθεσης.

Η ανάρτηση του ιατροδικαστή Γρηγόρη Λέων

Ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων στις 22 Μαρτίου έκανε μία ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook, η οποία αποτελείται από ένα απόσπασμα κειμένου που του έστειλε ένας συνάδελφός του από τις ΗΠΑ. Αυτό διηγείται ένα άλλο περιστατικό που συνέβη στην Αμερική κάποια στιγμή στο παρελθόν και αφορά σε δύο αδέρφια που εμφάνιζαν καρδιαναπνευστικές ανακοπές και, τελικά, αποδείχθηκε πως η μητέρα τα έπνιγε με το χέρι της.

Ο κύριος Λέων δε σχολίασε τίποτα στο συγκεκριμένο κείμενο, παρά μόνο έβαλε τη λεζάντα: «Μου το έστειλε συνάδελφος από ΗΠΑ».

Το τρέιλερ και το σποτ της εκπομπής της Αγγελικής Νικολούλη

Η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» κυκλοφόρησε το ανατριχιαστικό τρέιλερ για το επεισόδιο της Παρασκευής 25 Μαρτίου. Εκτός από αυτό, όμως, τόσο το MEGA όσο και η Αγγελική Νικολούλη έκαναν share ακόμα ένα σποτάκι. Σε αυτό παίζουν μερικές εικόνες της οικογένειας ντυμένες με το τραγούδι «Gods & Monsters» της Lana Del Rey. Ο κάθε στίχος πέφτει πάνω σε μία συγκεκριμένη φωτογραφία από τους γονείς και τα παιδιά, κάτι που έγινε αντιληπτό και από χρήστες στο Twitter. Φυσικά, αυτό μπορεί να είναι κάτι εντελώς τυχαίο.



« In the land of Gods and Monsters

I was an angel

Livin' in the garden of evil», δηλαδή:

«Στον τόπο των Θεών και των Τεράτων

Ήμουν ένας άγγελος

Που ζούσε στον κήπο του κακού»

Συνέχισε παρακάτω για να δεις τις σκέψεις των χρηστών στο Twitter λίγο πριν την άφιξη του επεισοδίου της Παρασκευής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αγγελική Νικολούλη: Η αποκάλυψη για την δολοφονία της Καρολάιν και τα άγνωστα μηνύματα με τον Μπάμπη

Στυγερά εγκλήματα που συγκλόνισαν την Ελλάδα ζωντάνεψαν στη συνέντευξη της Αγγελικής Νικολούλη

Θα γίνει ταινία η ζωή της Αγγελικής Νικολούλη; Ο γιός της Κωνσταντίνος δίνει την απάντηση